Sunday 26 February 2012

Pustolovni Stvari učiniti

Ako vas netko pita što je u svoju listu želja u životu, što biste rekli? Ok neka mi bude malo više jasno i možda malo grub. Što ako ste imali nekoliko dana u vašem životu lijevo? Što biste htjeli učiniti od svih naših srca i ono što će biti vaš najdublja želja? U redu, dopustite mi da valjda ovaj put. Siguran sam u dugoj listi koju čine, bilo bi barem nekoliko potpuno rebro škakljanje i potpuno um puše stvari. Da! Penjanje Everest ili ide za bungee jumping ili što drugo? iz "Milionera". Ja ću popis dolje avanturistički stvari koje treba učiniti i ovisno o tome što odaberete što želite! Što reći?
Većina Avanturistički Stvari koje treba uraditi
Ovdje su neke preporuča zabava stvari koje treba učiniti za avanturu, pa uzmite pokupiti i zabaviti.
African Safari, Moram reći ništa o African safari? To bi mogla biti jedna od najatraktivnijih stvari koje treba učiniti u vašem životu i uistinu čaroban! Siguran sam da bi ga pronaći teško brojati broj životinja što bi se vidjeti!
Posjet Sjeverni pol / Južni pol, u potrazi za neke stvarno avanturistički stvari koje treba učiniti prije nego što umre (pardon dame i gospodo za grubost i po tome što otvoreno tup!)? Pokušajte i putovanja u bilo Južnom polu ili sjevernom polu i iskustvo kako je tamo. On je dužan da se jedan od onih vrlo uzbudljive stvari koje treba učiniti prije nego što umre.
Touring u Indiji, vrlo poznati američki prtljaga tvrtka tvrdi da, ako svoje torbe i koferi mogu vrijeme oluja oštre i teške Indijski scenarij, pogotovo kada je u pitanju putovanja, njihove torbe i kofere može preživjeti bilo gdje u svijetu. Tako Putovanja i tour nevjerojatno Indije i doživite jedan od najraznolikijih i šarene zemalja i druga po veličini demokracije u svijetu.
Rafting rijeka, a to je jedan od najboljih i većina avanturistički stvari koje treba učiniti sa svojim dečkom, osim što imaju (znaš što!). Vicevi apart, rafting rijeka može biti apsolutno iz svijeta iskustvo! Osjetite čista voda i studen prolazi kroz vaše kralježnice, kada splav ide gotovo sve naopako!
Padobranstvo, mislim da svi znamo što je skakanje s padobranom. Možete uzeti bilo helikopter ili avion, a zatim iskočiti u nečuvenim visine s padobranom na. Zvuči avanturistički? Odlično! Ako to vam daje adrenalina, i onda to sigurno to može biti u vašem avanturistički stvari koje treba učiniti memoarima! Što reći? Probati ovaj vanjska strana, ali pobrinite se da padobran je u ispravnom obliku.
Gostujući uživo vulkan, Wow! Većina od nas samo čuli o vulkana erupting. Zašto ne posjetite stranice vulkan? Italija, nekim dijelovima Južne Azije, Latinske Amerike su moguća mjesta gdje se nalaze vulkana. Nemojte ići previše blizu, iako čak i ako nađete da bude način da se adrenalin pumpanje!
Saznajte Hollywood Zračna umjetnosti, ime ti je i oni bi ga imati! Od zračne proizvodnje i dizajna i osposobljavanja u letu trapezu, kolut, tissu i web i hrpe drugih vještina se uči, ako se samo malo istraživanja u Los Angelesu, pa čak i New Yorku. Get Awesome potpuno izvan svijeta iskustvo učenja tih stunts! Check this out među avanturistički stvari koje treba učiniti u New Yorku, a možda čak i avanturistički stvari koje treba učiniti u Los Angelesu te! Ta mjesta su idealna za obiteljski odmor avanturu!
Tour Arktik regiji; Daj istraživač i avanturista u vama potaknuti tako da odete okolo i touring arktičke regije. To će vrsta jednom u životu osjećaj vremena i na mjestima poput ove ponekad duhovne i univerzalne veza iznenada zore na vas. Siguran sam da ti ne bi smetalo kratka bilješka ovo dolje u 'avanturistički stvari koje treba učiniti' Dnevnik!
Grand Canyon; Spasio sam najbolje za zadnji! Neka Kristofor Kolumbo u vama ustati i dobiti ide! Samo korak van i otkriti i istražiti Grand Canyon! Ali, molimo ne pada s klanci! Poduzeti odgovarajuće mjere opreza i imati vremena svog života!
Uh Kako JA priželjkivanje JA mogao spomenuti nekoliko više avanturističkog stvari koje treba učiniti! Postoji toliko mnogo više koje možete dodati na taj popis!
Ali onda dragi moji prijatelji, možda ste imali pročitati skraćena verzija ovoga teksta! Sve je rekao i učinio, iako, ja sam mrtav siguran da li bi mislio da barem jedan od tih i ide sve van za to! Imati loptu u isto vrijeme!

No comments:

Post a Comment