Tuesday 28 February 2012

Baka Nadimci

Pa tko kaže da samo mladi vole nadimaka? Bake i djedovi ih volim previše, znate. Ne vjerujete mi? Pokušajte malo nešto danas - nazovite babe s nekim od najslađi baka nadimaka i vidjeti kako joj oči sjaj u očima! A ako nemaju bake nadimcima, onda jednostavno se odnose na sljedeći članak.
Vi znate da veza između unuka i djedova? To je toliko veza i ljubavi! Roditelji - oni trebaju disciplina vas, ali bake doslovno vas razmaziti. Udobnost i ljubav ćete naći s bakom doista je neusporediv s bilo koje druge vrste ljubavi. A što bolji način izraziti tu ljubav svakodnevno, nego s jednom od slatka baka nadimaka? Nadimci su koje se bave samo povezivanje ravno u srce i odmah vam bliže. Dakle, ako ne već neke slatka baka imena za svoju baku, pročitajte sljedeće baka imena liste, i izaberite onaj koji je ravno iz svog srca.
Najpopularniji Baka imena
Ovo su neke od najpopularnijih baka nadimaka. Vidjeti koje vam se najviše sviđa. , Gram, Grammy, Grandie, Bea, Nana, Yaya, Nannie, Gannie, Granma, Grandmamere, bako, bako, Gran, Gabby, Grannymama, Nan, Nonni, Nanner, Guppy, Bampie, Nottie, Granpie, Bebe, Ti bi mogao čak i probati neke od više smiješno nadimaka za vaše bakice.
Jedinstveni Baka Imena
Naravno. Tako navedenih imena su neke od više popularan baka nadimaka. Sada o tome kako gledamo na neke od više jedinstvenih one? A tamo je stvarno nema potrebe za pronaći naziv značenja tih! , Bella, Junie, Aya, Mamaw, Bama, Lollie, Momsie, Grumps, Amma, Nanoo, Ge, Maw Maw, G, Ajji, Nonno, Bamba, Oma, Vee, dobovanje (Patty), Poogie, Ami, Ammo ; Babchi (BOP-chee), Banana, Mimi, Baw, Bella, Bobaloo, Boowa, zeka, Chickie, Go Go, Granmoo, rezanci, Jebbie, Puna, Mia, Mooma, Moogie, Nene, RoRo, Mjesec, Tink, Dodie , Tot, Dutter, Da, Gaga, Banma, Oink, Hoppy, Oma, Ebo, OOP, Tottie, Edie, hop, Winky, Moxie, Wizzle, E'Lou, Muffie, Tellie, Weegie, Emmie, Waddy, Boo, Wally , Essie, Onie, Fifi, Opie, Mamum; Pročitajte više na:; Nadimci za djevojčice, Pet Imena za djevojčice, a ja pojma o vama, ali mislim da ti baka nadimaka tako slatka da želim da joj se jave neki drugi naziv vrlo tjedan dana ! Nadam se da imaš neke velike one za branje. A ako i dalje želite nešto više, ovdje je veliki savjet - samo uzmite granmum pravo ime, a zatim je slatka gore. To sigurno će biti zabavno i tako jedinstvenim!

No comments:

Post a Comment