Thursday 9 February 2012

Veličina 6 mjerenja

Veličina ne stvar! Od visokog profila glam diva na obične djevojke srednje klase, sve su svjesni i oprezni o svom tijelu veličine. Uz tekući trend veličine 0 i veličine 2, da biste dobili da rampa model kao tijelo, djevojke zapravo mogu staviti ništa u igri kako bi dobili savršeni žensko tijelo. Međutim, postoji jedan trend koji misli da je veličina 0 je previše mršav i dječački. Pa, tražite natrag u prošlost, otkrit ćete da postoji takva stvar kao veličine nula. Izračune i ženskog tijela veličine Mjerenja su prilično jednostavna, koja je uključivala veličine 2 - 4 kao tanke, veličine 6 do 8 kao normalne i veličina 10 do 12 kao i zrnasto.
Otišli su onih dana, a mi smo se bave fascinacije za veličine 0, 2, 4 i 6. Ako vas pitati neke ne-skinny žene (oko veličine 8 - 14), oni će sigurno naći veličina 6 što najuzbudljivijih veličinu tijela za njih. Ako uzmete u obzir zdravlje, onda ćete također naći relativno manjeg broja komplikacija koji su uključeni s veličine šest. Dakle, ono što su veličina 6 mjerenja koje su tako mnogo tražio nakon? Pa, prvo morate shvatiti da je standard mjerenja za veličinu 6, razlikuju se od zemlje do zemlje, a ponekad čak i jedan dućan s odjećom na druge. Na primjer, naći ćete veliku razliku u idealne tjelesne mjere u SAD-u, Australiji, Velikoj Britaniji i drugim europskim zemljama.
Sve o Veličina 6 mjerenja
Jedna od često postavljanih pitanja je - što je veličina 6? da ćete saznati u nastavku članka. Pa, ako ste 5 '5 i gore, onda to može biti stvarno teško za vas da biste dobili i zadržati veličine šest. Međutim, to je bolje nego održavanje veličinu nula, a izgleda kao anorexic. To je ujedno i razlog zašto mnoge poznate osobe i opredjeljuju za veličine šest. Neki od veličine 6 slavne osobe su Jennifer Lopez, Mariah Carey, Jennifer Hudson, Nicola Roberts, Katherine Heigl i još mnogo toga. Dakle, ono što su točno veličine 6 mjerenja? Ne postoji jedinstveni dimenzioniranje sustava za mjerenje svoje veličine, jer svaki proizvođač ima svoju određenu veličinu grafikona. Govoreći o američkim veličine šest mjerenja, moramo uzeti u obzir oko različitih veličina raspona kao - Gospođice, gospođice Petite, Young Junior, itd. To su mjerenja izvedena s obzirom na ukupni indeks tjelesne mase od tih žena i relativne visine od njihovih poprsja na struk. Ovdje je grafikon koji opisuje točnu veličinu 6 mjerenja.
Tijelo TypeBustWaistHipBack struka duljine; Gospođice 'veličine (5' 5-5 "6) 34,5 - 3.526,5 - 2.736,5-3715 ½, Miss Petite (5 '1 do 5' 3) 33,5 - 3526 - 26.536.5 - 3714 ½, Young Junior (5 '1 do 5' 3) 28,5 - 2.922,5 - 2.631,5 - 3213 ½, Tall (5 '5-5' 9) 34,5 - 3526 - 26.536.5 - 3716 ½
Veličina 6 mjerenja su jednake onima srednje veličine. Ponekad, veličine 6 do veličine 10 također se smatraju kao medij, ali sve iznad toga smatra velikim i iznimno velik. Međutim, ako ste još uvijek nisu sigurni o Vašoj točnu veličinu onda možete jednostavno mjeriti sa mjerne trake. Za bustline, mjera oko lopatice, preko najvećoj dio grudi i tako da zaokružite ramena ispod pazuha, uz pomoć mjerne trake. Za struka mjerenja, naći i izmjeriti svoj prirodni struk i bokove za, mjeru najvećoj dijelu kukova. Važno je zapamtiti da postoji tanka linija razlika između SAD-a, Velike Britanije i Europske mjerenja. Da bi ga više jednostavno, pokušajte UK veličine 8 ako se savršeno uklopiti s američkom veličine 6 mjerenja i dodati 30 u prirodnoj veličini raspona, kada želite ići s Europskom mjerenja. Na primjer, američki veličina 6 mjerenja su 36 u Europi.
Kao što sam rekao ranije, ljudi još uvijek žude da se one savršene veličine 6 mjerenja i oni su zabrinuti o tome kako biti veličine šest. Ne postoji niti jedan službeni veličine 6 dijeta koje možete slijediti kako bi se doći do veličine šest. Ipak, ono što možete učiniti je da se upuštati u zdrave i uravnotežene prehrane i rigorozne vježbe rutinu. Umjesto dobivanje iscrpljena s sitne jelo, možete jesti male porcije obroka 5 do 6 puta, tijekom dana. Ono što je najvažnije, biti sretni i zadovoljni s onim što ste, je sve što je bitno. Po mom mišljenju gubi zdravlje, a koji je najvažniji aspekt života, samo zbog savršena figura je potpuno pogrešno.

No comments:

Post a Comment