Saturday 18 February 2012

Šal Vezanje Savjeti

Svestranost i milost su 2 riječi povezane s maramama. ih ogrnuti se oko vrata ili jednostavno ostavite ih visi s krajevi gube više od pulover, oni su kao elegantan kao i oni mogu biti! Svile ili pamuka ili vune, oni su sve u! Odijelo je u potrazi, ali glup, nema problema - jazz it up sa šalom! Tu su sve ove i puno više dimenzija za vezanje šal. Za sve one koji žele biti fashionistas i eksperiment na svoj način, ovdje su neki šal vezanje savjeta vam svibanj ištanje to provjeriti!
Savjeti za vezanje Scarf
Savjet 1; Što se tiče svilene marame su u pitanju, oni su samo Awesome. Koji je najbolji dio o tim marame je da oni ne moraju nositi oko vrata, ali mnogo više mjesta izvan toga. Veliki šal vezanje savjet je da koristite svileni šal u stilu nalik 1950. Za takav izgled, samo uvaljati šal po dužini ili čak i dijagonalno i kravatu oko vrata. Da bi se višenamjenski, šal se može udvostručiti ili kao narukvica ili glavu.
Savjet 2; Želite li spremiti vaše kose iz nevremena? Opustite se! Šalovi su tu da svoju rescue. Nosite kratke, tanki šal oko rep za elegantan i šik izgled. Ogrnuti šal oko ponija i vezati čvor ispod. Ako ste to učinili ispravno, krajevi će se objesiti dolje na vratu. To će izgledati velika, kao i spasiti kosu od onečišćenja i promjene vremena. To je potrebno znati među mnoštvo maramu vezali savjete i posebno marama vezanje tehnike. Pročitajte više o tome kako nositi maramu.
Savjet 3; Joj ... to je zima i to je rezak hladno. Vi ste svi skupa da ide van, ali tu je nešto krivo. A lijepo šal vunene da bi vas toplo. Osim konvencionalnog načina vezanje marame oko vrata, možete položiti maramu preko glave i zamotati izgubiti završava oko vrata.
Savjet 4; Postoje brojne mogućnosti kada je riječ o šal vezanje savjeta za muškarce. Najviše elegantan način za čovjeka vezati maramu je da se to veže na pariški čvor. Team your šal s blistavom sportska jakna za drapiranje šal oko vrata, s jednoga kraja duže od ostalih. Isprobajte! Izgleda cool!
Pa, to su bili neki šal vezanje savjeta. Sada dozvoljava uzeti doušnik zavirite u neki šal vezanje upute.
Šal Vezanje Tehnike
Kako vezati maramu - Metoda # 1, Mi smo počeli s vrata šal vezanje tehnike i prvi u toj kategoriji je umjetnički stil vezanje marame. To ogrnuti šal u umjetničkom stilu, ona omotati oko vrata prvi na način da obje strane su čak u dužinu. Krenite na desnoj strani i napraviti labav čvor u sredini na toj strani. Just nit druge strane kroz čvor. Na kraju zategnuti čvor. Ako ste nosio ga kao dodatak za svoje haljina, donji čvor na šal. S obzirom na kaput, nositi šal bliže vrat. Pročitajte više o tome kako vezati maramu.
Kako vezati maramu - Metoda # 2; Ovo je jedna pobjeda ruke dolje u popisu šal vezanje tehnika. To je, naravno, za djevojčice. Styled Europske način, ova metoda ide nešto ovako. Najprije preklopite maramu na pola da se stvori puta na jednom kraju ima 2 i labav završava u drugu stranu. Sredinom šal danas trebao ići oko vrata, zajedno s 2 završava na lijevoj strani i petlja na desnoj strani oboje okrenuti prema naprijed. Na kraju, klizanje na 2 labav završava kroz petlju i zategnuti.
Kako vezati maramu - Metoda # 3, isključivo za dečke, ovo nije jako komplicirano i stvarno dodaje zube, šal vezanje savjete. Za ovu metodu, imaju punu dužinu šal vješanje oko vrata, s jedne strane visi oko noge više nego drugi kraj. Slijediti da se uzimanjem dugo kraju prijelaz preko vašeg vrata. Posljednje, ali ne najmanje, to bacanje iza vas i pustiti da ide preko suprotnog ramena. Pročitajte više o načinima da nosi šal.
To je jedva uvid šal vezanje savjete i srodne tehnike među puno puno! Pored ovih postoji cijeli skala od načina na koje možete koristiti šal od vrata do struka i ljeta do zime! Ali ja sam siguran da s tim savjete imate šal vezanje na prst savjeta!
Ovo je mjesto gdje ću završiti gore na vezanje marama savjete! Take care!

No comments:

Post a Comment