Friday 30 March 2012

Tužan slikarsku tehniku

Tužan izgled namještaja je nešto što poboljšava izgled stare i napuštene komad namještaja. Ovaj izgled je nastao u amalgam senzualnim i oronuo ljepote. Tužan namještaja, iako izgleda neravan i odbačene, zapravo ima neke estetske vrijednosti. Čini se da su podvrgnuti godina zanemarivanja, ali zadržavajući jedinstveni karakter. Oni izgledaju vjerodostojni unatoč tome što je otrcana. Oni imaju određene ukrašavanja stilove kako dodati puno šarma do komada drveta namještaj. Da biste dobili ovaj, tužan slikarsku tehniku ​​je zaposlen.
Kako to učiniti Tužan Slikarstvo?
Prije nego što počnete s nevolji slikarske tehnike, morate nabaviti sve alate i stavke na svoju ruku potrebnih za slikanje. Nabavite popis ovdje. ; Latex boje s kontrastnim bojama; Dobra kvaliteta namještaja boje četke, 2 ili 3; Clean krpe, šmirgl papir, 2 ili 3 razreda; post novina listova; Drvo lak, vosak Zalijepi, nakon što su uređena ovim alatima, slijedite tehnika stepenasto. Pročitajte više o tehnikama nevolji namještaja slikarstva.
Korak 1 - Osnovni Priprema; možete učiniti 'nevolji' na stvarni drvo koje nije manipulirati ranije ili možete ići naprijed s koristi komad namještaja ne mora biti skupo predmet ili starinski komad. Prije početka procesa, uzmi zaštite s gumene rukavice, maske, naočale, itd.
Korak 2 - Brušenje i Primer; Ako je površina vrlo gruba, morate ga utrljajte na pijesku papira, kako bi se čine je glatkom. Koristite 100 borbenost šmirgl papir za tu svrhu. Ako je namještaj je stari, bez prethodnog premaza, a zatim nanesite sloj latex primer nad njim, prije nanošenja boje. Ako je namještaj je slikano unaprijed, ne morate dodati lateks primer, a ne primjenjuju se na bazi ulja premaz preko njega. Ostavite ga da se potpuno osuši.
Korak 3 - premazivanje i bojanje; To je jedan od najvažnijih koraka, kao i način slikarstva će se utvrditi stupanj nevolji izgled. Nanesite osnovni sloj svjetla boje boje lateks. Koristite široko četkom, za tu svrhu. Da biste dobili nevolji izgled, odlučite se za boje bez sjaja. Također možete koristiti nijanse smeđe zadržati prirodni drveni izgled namještaja. Možete koristiti krpe trljati smjesu boje. Ostavite ga da se potpuno osuši za 1-2 dana.
Korak 4 - waxing i raslojavanje; Nakon što je osnovna boja osuši, nanesite sloj tanke tijesto od voska. Možete pripremiti vosak svijeće topljenjem. Primjena slojeve od voska, preko ugla, ručke, rubovi i visoke točke, zapravo čini nevolji izgled. Sada uz pomoć kistom, pokriti povrljinom namještaja, po mogućnosti s tamniju nijansu nego osnovnu boju.
Korak 5 - Čišćenje i dorada; dati dobar završni dodir i savršen izgled nevolji, trljati voskom područja sa srednje do grube razreda brusnim papirom. Brusni briše sjajan izgled i daje dosadno, dobi i gumiran izgled površine. Očistite namještaj s vlažnom ili mokrom krpe, nakon što se boja u potpunosti osuši.
Tužan slikarsku tehniku ​​Savjeti
Nakon što ste shvatili ove nevolji tehnike namještaja slikarstvo, možete lako provesti sljedeće korake kod kuće. Take a quick pogledati na ove nevolji slikarsku tehniku ​​savjete. ; Ne pokušavajte ovo više skupe kuće namještaja izrađeni od vrhunskog kvaliteta od drveta ili bilo kakve suvremenog namještaja visoke cijene. ; Ako želite čekić ili pin nokte, učinite to nježno, tako da namještaj ne razbiti. ; Korištenje različitih razreda pijesak papir za trljanje. To stvara diferencijalne učinke. , Idi za vrhunsku kvalitetu boje, tako da učinak je dugotrajan. ; Za bolje zadržavanje boje, dopustiti da se osuši potpuno upaljač prije nanošenja boje. ; Li završni savršeno kako bi dobili potpuni nevolji izgled. , Dobiti neke dodatne informacije o:; tužan Namještaj tehnike, kako pogibli Namještaj; Tužan slikarsku tehniku ​​je potpuno drugačiji od konvencionalnih tehnika namještaja slikarstva. Učinak proizvode pokazuje da su očuvanje komad od godina. U jednoj rečenici, mi samo možemo definirati kao namještaja, je nevolji.

No comments:

Post a Comment