Tuesday 13 March 2012

Azaleas: Kako to Grow azaleas

Azaleas su listopadne i zimzelene biljke cvjetnice koje cvatu u proljeće. Uglavnom naći u vlažnim planinskim mjestima, azaleas cvijeće umire tek nakon nekoliko tjedana života. Kao previše sunca nije pitanje za azaleas, kako im rastu u vašem domu traje samo nekoliko dodatnih mjera na Vašoj strani. Ako želite naučiti kako rastu azaleas kao houseplant, zatim proći kroz sljedeći članak potrebne upute.
Kako to Grow azaleas Indoors?
Uzgoj azaleas u svom domu pruža veliku količinu svjetlosti i prekrasnim dimnjak u obliku cvijeća. Azaleas cvijeće cvijet za mjesec dana u isto vrijeme na hladnom, vlažnim uvjetima. Dakle, mjesto za ovo cvijeće će biti na trijemu ili prozoru. Sve što trebate učiniti je držati zalijevanja zalijevanje your azaleas. Ako ste se odlučili da biljka zatvoreni azaleas, kako rastu i voditi brigu o ove biljke može biti izazov-free. Pročitajte više o Azalea skrb.
Materijale potrebne; Kiseli houseplant gnojiva, treseta-based potting tla, sprej bocu, Zemljani lonac, azaleas; Korak # 1: od renomiranih uzgajivača ili vrtić, kupnju vašeg azaleas, ona sadnju s malo ili cvjetanja pupoljci će biti puno lakše nego sjemenki. Pobrinite se da vaša azaleja ima tamno zeleno lišće s mnoštvom pupova.
Korak # 2: Kao što smo ranije objašnjeno, azaleas potrebno cool mjesto za uzgoj. Dakle, odaberite sobu ili trijem koji može držati temperaturu između 55 ° F do 60 ° F. Drugi razlog za čuvanje azaleas na hladnom mjestu, jer to će produžiti sezonu cvatnje, u odnosu na mjesec dana. Biljka ne treba izravnoj sunčevoj svjetlosti (dijelom u hladu), međutim, ne drže biljke tamo gdje je puno sunčevog svjetla. Jedna od najvećih grešaka ljudi napraviti dok razumijevanje kako rastu azaleas, drži biljka direktno u poslijepodnevnim satima suncu. Tijekom podneva perioda, sunca može oštetiti azaleas cvijeće.
Korak # 3: Sada dolazi dio gdje smo vodu azaleas. Kako rastu biljke i držati ga cvjetanje dugo ovisi o tome. Tako se uvijek držati vlažno tlo, i to bi trebao biti vlažan na dodir u svakom trenutku. No, ne bi bili sigurni da ne utopiti biljke kao dobro. Kada nema cvijeća, ispunite sprej bocu s vodom i magla ostavlja jednom dnevno. Možete koristiti vodom iz slavine magla i vodu azaleas.
Korak # 4: Uvijek budite sigurni da bi se uklonili mrtvi ili oštećeni cvijeće. Skinite ih biljke i bacite deadheaded cvjeta kao dobro. Također uklonite mrtve cvijeće koje bi pale na tlo.
Korak # 5: Kupnja kiseli houseplant gnojiva i koristiti ga za cvijeće jednom mjesečno. Torba gnojiva treba reći kisele ili bi trebao sadržavati sumpor u njoj kao da radi previše. Samo vrijeme će vam koristiti gnojivo je kada cvijeće su umrli, i zaustaviti davanje gnojiva kada biljka cvjeta.
Korak # 6: Jednom azaleas počnu gomilati ih ponovo staviti u saksiju, po mogućnosti u kasno ljeto ili ranu jesen. Većina azaleas treba repotting svaka 2 do 3 godine u veći lonac gline. Za repotting, dodajte treset potting tla-based u novom gline lonac, a zatim prenijeti biljka sa svojim korijenski sustav kao dobro. Ispravan način je držeći ga iz svoje baze i nježno Tipping stari lonac naopako. Na taj način biljka će slajd iz lonca s lakoćom i može biti zamijenjena u novi lonac odmah. Trebat ćete koristiti potting tla za pokrivanje korijena i pogladiti ga malo oko baze.
Sada kada znate točan korake da se brine o azaleas, kako rastu njih će biti mačji kašalj. Ako živite u gradu gdje je voda je alkalna, dodati žlicu octa na galon vode za zalijevanje, ali ne i Magli. Kao što smo vidjeli azaleas osigurana su kiseli gnojiva, kao i, tla pH treba biti održavana. Da biste aktivirali cvjetnice, ostaviti biljka van u ljeta. Na taj način možete pružiti im svjež povjetarac rane jeseni. Ali pobrinite se da donijeti biljka natrag iznutra kada mraz hitova.

No comments:

Post a Comment