Wednesday 28 March 2012

Stvari učiniti na kišni dan

Najprije kiša u sezoni uvijek svi sretni. Prva kiša je veliko olakšanje od užasna ljetne vrućine. Kiša oživi zemlju, ohladi vruće klime i napraviti zelje izgleda još zeleniji. Međutim, kao kiše postaju češće, za mnoge to postaje uznemiruje sezone. Kako se postaje teško hodati ili voziti na kiši, a svoju odjeću uprljati se, i ispijanje previše u kiše, čak vam može dati hladno! No, ne dopustite da sve ove male razlozi spriječiti da uživate u kiša. Evo, mnoge zabavne stvari koje treba učiniti na kišni dan, da će dan doista ugodan jedan.
Stvari učiniti na kišni dan Ideje
Prije nego počnete čitati ideje navedene u nastavku popis stvari koje treba učiniti na kišni dan, ovdje je nešto što bi trebalo učiniti. Zatvorite svoje ideje i zamišljati je kiša, što je prvi 'ugodna' stvar koju želite učiniti, kada je kiša? Hoćete li nazvati nekoga posebnog, ideš napraviti šalicu vruće kakao, ili ćete ići van i smočiti u kiše? Dakle, sve što dolazi prvi na vaš um, je stvar koju biste trebali učiniti na kišni dan. Međutim, ako ste nisko na ideje ili imaju previše kišnih dana, a zatim tu su još neke stvari koje treba učiniti na kišni dan ideja koje možete isprobati.
Moj omiljeni način za uživanje u kišni dan; Ahh ...Moj omiljeni način da provedete kišni dan ... to je vrlo pasivni zapravo, umjesto da se aktivnost. Sjedim na podu snuggled u dekicu, u blizini veliki stakleni prozor, odakle mogu vidjeti kiša i nekoliko stabala. Sam otvoriti moj stari strip kolekciju, koja ima niz stripova kao što su Calvin i Hobbes ili Baby blues i pročitajte cijelu seriju opet, uz šalicu čaja ili tople čokolade. Saznajte više o tome, stvari koje treba učiniti s prijateljima na kišni dan.
Uzmi walk alone, ovdje su neke ideje stvari koje treba učiniti sami, da vam definitivno trebali učiniti. Uzmi malo vremena za sebe, uzeti slobodan dan za vrijeme kiše, te se duge šetnje u kiše. Provjerite jeste li nositi kratke hlače, par vodootporne sandale, i nose kiše jaknu ili kišobran, a neki novčani s vama. Zatim uzeti duge šetnje, i gledati sve, čak možete imati hot dog na štand za ručak. Možete hodati u vašem susjedstvu ili čak uzeti u podzemnoj željeznici i otkrivati ​​nova mjesta u gradu. Ako volite fotografiju, a zatim uzmite kameru zajedno s vama za hvatanje lijepe trenutke. Također možete nositi music playera sa sobom, kako bi vaš hodati čak i više glazbeni!
Prošetati s nekim, ako volite nekoga, ili su bliski s nekim, ili su u potrazi za novi način da provedete s nekim, a zatim prošetati. Opet ne zaboravite napraviti sami nepromočiv jaknu s kišom i gaćice. Ovdje su neke dobre ideje stvari koje treba učiniti na kišni dan s djecom. Prvo, knjiga ulaznica za dobar filmova za djecu da gledaju. Potom šetnja na film dvoranu sa svojom djecom, možete zaustaviti na mjesta za kupiti djeci sladoled (ili bombona ako želite da ih izbjegne ulov prehlade ili kašlja od sladoleda). Tada gledati film s njima, a na putu natrag, igrati u vodi lokvi s njima, također možete kliknuti svoje slike, dok su oni skakanje u lokve.
Romantični način da provedete svoj dan, ovdje su neke ideje stvari koje treba učiniti na kišni dan za odrasle osobe. Ako ste se u novu vezu, a zatim provesti kišni dan zajedno s tim romantične stvari koje treba učiniti na kišni dan, bit će novo iskustvo za vas oboje, koji će pomoći u povezivanju s drugim više. Prva stvar koju trebate učiniti je, nazvati svoju djevojku / dečka rano ujutro i pitajte ih ako oni su slobodni za taj dan. Onda nakon sat vremena pojavite na vratima, i zamolite ih da šetati s tobom u kiše. Šetnja gradom za neko vrijeme, imaju i neke kavu vani i uživati ​​u razgovoru.
Ako ste u potrazi za stvari koje treba učiniti na kišni dan sa svojom djevojkom, pa mala promjena u gore ideje trebalo biti učinjeno. Iznenadite svoju djevojku pokazujući na njezina vrata u jutro, je uzeti na duge vožnje na bicikl, otići na marendu u prilično lijepo mjesto, a zatim joj se na svoje mjesto, igrati neke soft romantičnu glazbu. Odavde, stvari mogu dobiti malo vruće, ti dečki mogu dijeliti tuš zajedno i pustiti da stvari idu još intimnijim. Ako razmišljate stvari koje treba učiniti na kišni dan sa svojim dečkom, a zatim idite na morskoj strani, šetati na plaži bose noge, također možete uzeti zamoči u ocean zajedno ako se osjećate kao da podebljano. Pročitajte više na, stvari koje treba učiniti za zabavu sa svojim djevojkom.
Domaćin dance party, kako bi vaš kišni dan ukupno zabavno tulumarenje dana, ovdje su neke ideje za zabavu stvari koje treba učiniti s prijateljima. Domaćin stranka ples kiše! Na podu može biti u blizini svog doma u bazenu ili na terasi, ili u vašem dvorištu. Uvjerite se da je plesni podij je teško, pa čak i mjesto, kako bi se izbjegle bilo kakve nesreće sklizak. Postavite stereo pod hlad kako bi se izbjeglo dobivanje ga mokro, mjesto govornika na štand i pokriti ih sa plastičnim ispravno, da se izbjegne bilo vode štetu. Nazovite vašeg prijatelja, dečka / djevojku i uživati ​​u party!
Watch & Poslušajte prirode, ovdje su neke stvari koje treba učiniti na kišni dan ideja koje će vam pomoći povezati s prirodom. Uzmi svoj bicikl i vožnju u zelenom brdovitom području, a zatim sjesti na brežuljku i uživati ​​u pogledu. Ako ne možete ići van svoje kuće, a zatim sjesti na balkon uz šalicu čaja i slušati zvuk vode koja pada na različite objekte, te promatrati kapi skuplja na različite objekte. Pogledajte kako je prozor dobiva Misty, gledati kako se pare iz svog diže šalica čaja, itd. Više o tome, stvari koje treba učiniti za zabavu bez novaca.
To su razne ideje stvari koje treba učiniti na kišni dan. Pobrinite se da koristite kiše jaknu ili kišobran dok ide u kise, kako bi se izbjeglo dobivanje potpuno natopljene. I jesti puno vitamina C kako bi se spriječilo hvatanje hladno vrijeme kiša, također istuširati nakon što se vrati kući kako bi se izbjeglo dobivanje bolesna. Osim toga, ne postoji ništa što plomba iz uživajući u kišni dan!

No comments:

Post a Comment