Friday 2 March 2012

Bermuda Trava održavanje

Bermuda trava je trajnica trava s bogatim zelenim tonom i srednje fine teksture. To je puzanje u prirodi i često se širi brzo pokriti veliko područje. Iz tog razloga, to se obično koristi kao busen trave na travnjacima, parkovima, atletski tereni, uređenje vrtova i igrališta za golf. To je duboko prodire korijena koji pomaže da se odupre oštre liječenje se šetao na njemu stalno. Bermuda trave voli sunce i posjeduju inherentne osobine da se odupre topline i uvjetima suše. Ona može rasti na loše stanje tla kao dobro. Smatra se daleko superiorniji od drugih trava uglavnom zbog toga, nije mnogo truda je potrebno za održavanje Bermuda trave.
Bermuda Trava Njega i održavanje
Osnovni zahtjevi Bermuda trave travnjak održavanja su zalijevanje, košnju, kontrola insekata i overseeding. Svaki od ovih koraka za njegu travnjaka su objašnjeni u nastavku:
Zalijevanje; Iako Bermuda trave može preživjeti u sušnim vremenskim uvjetima, zalijevanje je važan aspekt za zdrav rast trave. U idealnom slučaju, to bi trebalo biti učinjeno u jednom tjednu. Ovaj raspored navodnjavanja će natjerati korijena trave da se presele dublje u potrazi za vodom kao isporučene vode na površini tla će suho nakon nekoliko dana. Ova duboka korijena rast trave će osigurati da travnjak ostane zeleno i zdrav u sezoni suše, kao dobro. Međutim, tijekom zalijevanje treba izbjegavati, jer će pozvati neke neželjene elemente poput gljiva i insekata.
Košnja; Bermuda trave treba biti pokošen do visine od jednog do jednog i pol inča. Međutim, nikada izrezati trava više od jedne trećine ukupne dužine. Prvi rez bi trebao početi u rano proljeće kada se vrhovi trave treba košene u rasponu od jednog inča. Košnja će pomoći u izlaganje suncu u ovom trenutku vremena. Trava je još uvijek nije izvan svojih mirovanja i zemlja će biti izložen suncu i tlo će zagrijati. Kao i ljeta postavlja u, možete zadržati visinu trave do 2 inča. Kada je trava na vrhuncu sezone rasta, možda ćete morati kositi ga svakodnevno. U jesen, ne morate ga kositi puno i pustiti ga otići neaktivan.
Insekti, zaraza biser ljestvica insekata je jedan od glavnih izazova Bermuda trave održavanja. Najgori dio je da je prilično težak zadatak eliminirati ovih insekata. Ovih insekata se hrane na korijenje trave i tako ostaju u tlu. Primjena insekticida ispod zemlje nije lako i oni nisu toliko učinkovite. Utvrđeno je da sjeme narasla Bermuda trave su otporne prema ovoj vrsti zaraze. Stoga, sadnja nositelja Bermuda trave je jedino rješenje za ovaj problem dostupna.
Overseeding; U hladno godišnje doba, bujna zelena boja Bermuda trave okreće smeđa i oni izgledaju kao mrtvi trave. Iz tog razloga, overseeding vrši sadnja onih vrsta trava koje rastu u hladnoj sezoni. To pomaže da zadrži zelenu izgled Bermuda trave sve do zime. Bitno je za atletski polja i golf, tako da je igralište se može koristiti tijekom cijele godine. Višegodišnji raži i godišnji raž su dvije vrste trava koje se popularno se koriste za ovu svrhu. Oni su brzo klija u zimi, ali umire čim je temperatura počinje diže. Pročitajte više na travi sjemena vrste.
Dakle, možete rasti trava takve bogate kvalitete na travnjacima i vrtovima uz minimum truda na Bermuda trave održavanje. To će Vam pružiti idealne površina za igru ​​za djecu, kao i kućne ljubimce. On također osigurava zaštitu od erozije tla. On također može kontrolirati erozije tla zbog prevelikih oborina.

No comments:

Post a Comment