Friday 9 March 2012

Auto sjedala za djecu

Sigurnost djece sjedala su posebno dizajnirani za sigurnost djece, dok putuju u auto. Iako, ovaj automobil pribor je izumio u 1930, to je bio korišten za druge svrhe, a ne sigurnost djece. Bilo je samo tijekom 1960-ih, da auto sjedala za dojenčad su izmišljena u Engleskoj, s namjerom da ih koristi za sigurnost. Sada, to je obavezno koristiti kao dijete sigurnosti mjesta, kao i po dobi, težine i visine djeteta. Ovi standardi su utvrđeni od strane vlasti i roditelji moraju biti oprezni kupiti pravo jedan za svoje dijete, kao i po standardima vlade. Istraživanja pokazuju da s uvođenjem tih mjesta, stopa smrtnosti dojenčadi i malom djecom je došao dolje. Što se tiče lutalica incidenti u pitanju, utvrđeno je da je bilo dijete sigurnost sjedala ne koriste ili se koristi nepravilno. Neka nas pogledajte na različite aspekte sigurnosti djece sjedala.
Sjedala za dojenčad i malu djecu
Uvijek je bolje kupiti odgovarajuće autosjedalice i instalirati ga u vaš automobil, prije nego uzimanje novorođenčeta iz bolnice na kućnu adresu. Ne možete jednostavno kupiti bilo koji auto sjedalo po Vašem izboru, ali to mora stati standarde postavljene od strane vlasti. Ovi standardi su dizajnirani za sigurnost vaše dijete. Sljedeće su neke detalje o vladi standardima, što se tiče auto sjedala za dojenčad u pitanju.
Stražnji Suočavanje sjedala za djecu; U slučaju dojenčadi, potrebno vam je straga-suočava auto sjedalo. Većina sjedala za djecu sastoji se od baze, kolica i dijete prijevoznika. Baza je instaliran na sjedalo automobila, a prijevoznik se može spojiti na bazu. Kada dođete do odredišta, prijevoznik može odvojiti od baze ili može biti prenesena na kolica. To je jedan od zgodan vrsta auto sjedala za dojenčad sigurnost. Ta sjedala su namijenjena za one male djece, koji su ispod 20 do 22 funti u težini. Sjedala automobila trebalo promijeniti na sljedeću razinu, ako je vrh bebina glava je samo jedan centimetar od vrha sjedala automobila. Ovi auto sjedala moraju biti priključena na stražnjim sjedalima jedini. Prednja sjedala se obično ne preporučuju u tu svrhu, posebno, u one automobile koji su opremljeni sa zračnim jastucima. Ako dobijete zračnih jastuka aktivira, dijete u stražnji-okrenut auto sjedalo (ako je priključen na prednjem sjedalu) mogu patiti glavu ili vrat ozljede. Ako imate nedonošče ili dijete s niskom težinom, koristiti auto sjedala za djecu pod £ 5 ili 7 kg.
Cabrio i kombinacija u autosjedalici; Još jedna popularna vrsta auto sjedala za dojenčad je kabriolet jedan. To je više ekonomično, kao što možete ga koristiti kao stražnji-okrenut jedan, dok je beba postigne 20 £ težine, a nakon toga, može se pretvoriti u prednja-suočava jedan, koji je namijenjen za auto sjedala za toddlers. Dakle, konvertibilna auto sjedala se može pretvoriti i koristiti kao auto sjedala za djecu više od 20 funti. Takva naprijed okrenuto sjedala može se koristiti do dijete dobiva težinu od 40 do 65 funti (oko četiri godine). Nakon što je beba preraste naprijed okrenut auto sjedala, morate koristiti booster sjedala. Convertible auto sjedala za dojenčad imaju tri različite vozilu ili pet pojaseva.
Drugi tip beba sigurnosti sjedalo sjedalo kombinacija automobil, koji ima pet pojaseva. Ovo je jedna od različitih vrsta auto sjedala za toddlers, koji se može pretvoriti u booster sjedala, kao i djeca ih prerasti. Jedina razlika između kabrioleta i kombinacija sjedala kabriolet je da se može koristiti za djecu, a zatim za malu djecu, ali, kombinacija tipa mogu se koristiti za malu djecu i starije djece samo. Ukratko, djeca ne mogu koristiti kombinaciju tipa i djecu s tjelesne težine iznad 40 to 65 £ ne može koristiti kabriolet tipa. Pročitajte više o tome kako napraviti sjedalo automobila baby poklopac.
Sada imate osnovnu ideju o automobilu sjedala za dojenčad i malu djecu. Iznad te dobne skupine, booster sjedala bi trebao biti korišten do dobi od četrnaest godina. Krilo i ramena oklop vozila se koristi da osigura dijete, u booster. Prije kupnje automobila sjedalo za vaše dijete, prolaze kroz različite sjedala za dojenčad recenzije i dobiti osnovna ideja o različitih marki. Čak i auto sjedala za dojenčad potrošača izvješća može biti koristan, u tom pogledu. Dakle, kupiti jedan, koji je najbolje prilagođen za dob, visinu i težinu djeteta. Osim kupnje najbolji, morate se pobrinuti da instalirati i koristiti ga ispravno.

No comments:

Post a Comment