Saturday 24 March 2012

Shea Butter Body Recipe

Shea maslac tijelo je odličan proizvod za vrlo suhu kožu. To je dostupan u različitim paletu proizvoda, kao što su koža losione, kože moisturizers i sapuni. Upotreba shea maslac kao maslac tijelo je poznato već dugo vremena. Nepotrebno je reći, to je više viskoznih i gusta nego običan losion za tijelo. Dakle, ljudi koji imaju normalnu kožu, može ga pronaći vrlo ljepljiv. Za njih, losion koji sadrže nizak postotak shea maslac je bolji izbor. Prije nego skakanje shea maslac tijelo recept, pokušajmo saznati pogodnosti koje pruža ovaj biljnoj bazi za njegu kože proizvoda.
Shea Butter Body Prednosti
Visoko cijenjen shea maslac tijelo sastojci su esencijalne masne kiseline i antioksidansi. To pomaže zadržati vlagu u koži čak iu niskom vlagom i suhim klimatskim uvjetima. Drugi shea maslac koristi se liječenje iritaciju kože, dermatitis i također, u smanjenju starenje linije i strijama. Budući da je prirodna formulacija se temelji na shea oraha, to je učinkovito održavati dobre kože bez neželjenih učinaka. Nije ni čudo, ta ljepota proizvod je većina željene žene koje su vrlo svjesni o njihov zdravlje kože. Znati više o shea maslac proizvoda.
Domaći Shea Butter Body Recipe
U slučaju da imate suhu kožu, ne postoji bolje rješenje, osim maženje kožu s blagim mirisom, bogata shea maslac tijelo. Iako ga je gusta konzistencija proizvoda, shea maslac dobiva tijelo apsorbira u kožu lako, dakle, imajući to hrani, vlažna i pomlađuje na duži period. Na temelju maslac shea tijelo recept, on je dostupan u običnom obliku i, u različitim mirisima, kao što su bambus šećerne trske i vanilije. On svibanj također sadržavati grejp točno, kamilice, limunske kiseline i druge sastojke.
Izrada maslac shea tijelo je zdraviji alternativa preko trgovini kupio sam sebe. Vrlo je vjerojatno da su proizvode koji se prodaju na tržištu formulirana s aditiva i drugih sastojaka parfumerija. Stoga, kako bi se žeti maksimalnu korist svog režima za njegu kože, možete isprobati čineći ga na svoju vlastitu kod kuće. A najbolji dio je, sirovi shea maslac dostupan u Heath trgovinama hranom i namirnicama. Za tučeno maslac shea tijelo recept, morat ćete čisti shea maslac, eterična ulja i mirisa. Sljedeći je detaljne informacije o domaćim shea maslac tijelo recept:
Potrebni Sastojci, 2 šalice shea maslac, 3 / 4 šalice maslinovog ulja, 1 ½ žličice vitamina E ulje, 2-3 kapi jojoba ulje, 2-3 kapi eteričnog ulja, 1 mala žlica kukuruzni škrob (za vezivanje), 1 / 2 unca Vanilla ekstrakt (po želji); Izrada Shea Butter Body
Za ovu maslac shea tijelo receptu, početi s taljenjem shea maslac. Možete ga dodati na odgovarajuću veličinu lonac i stavite na laganoj vatri. Pričekajte dok se topi i odmah ukloniti iz topline. Pobrinite se da ne pregrijati ili izgorjeti shea maslac. Za tekući shea maslac, uliti maslinovo ulje i ostavite da se podmiriti oko 30 minuta. Prije no što ga učvršćuje u potpunosti, dodati vitamin E ulje, jojoba ulje, ulje lavande, kukuruzni škrob i ekstrakt vanilije. Korištenje mikser, bič izmišljotina dok se skreće svjetlost i paperjast. Prijenos shea maslac tijelo u hermetičan kontejner i držati na hladnom mjestu.
Za više informacija, pročitajte na:; shea maslac Recepti; Šlag shea maslac receptima, shea maslac za kosu, tako, nije kako bi shea maslac tijelo jednostavno? Prilagodite količinu sastojaka po vašim zahtjevima kože. Da budemo precizniji, dodajte maslac shea više ako volite deblji dosljednost i obrnuto. Jednom kada znate osnovne shea maslac tijelo receptu, možete razmisliti o korištenju dodatnih eteričnih ulja i biljnih ekstrakata na temelju koje su uzajamno korisne za vašu kožu. Bolje je istraživanje svojstava sastojaka prije nego ih koristite izravno. Možete misliti dodajući kakao maslac (posebno za smanjivanje strija), kokosovo ulje, ulje lavande, kamilica ulje, ružmarin ekstrakta, itd. Jedini trik je da koristite odgovarajuće količine, dok ih je dodao u svoj domaći shea maslac tijelo.

No comments:

Post a Comment