Tuesday 20 March 2012

Osveta Pranks

Netko je nešto za vas, izvukao jedan brz na vas i, zapravo, napravio se osjećate glupi ili ljuti ili ponižava? Što cete uciniti? Ti bi mogao sjediti leđa i odnesite ga ili pustiti da ide, ili ste mogli igrati neke bezazlene osvete podvale na siromašne buggers. No, pitanje je - da li vi znati bilo osvete podvale? "Jer ako stvarno želite da biste dobili leđa na nekoga, morate imati stvarno veliku osvetu podvale svoj rukav i jamstvo da će raditi! Dakle, ako ne znate bilo, jednostavno bi se odnose na sljedeći članak i posuditi nekoliko osvete podvala ideje odavde. Tako što će to biti onda?
Osveta Pranks na prijatelja
Znate popularne poslovica "S prijateljima poput vas, koji treba neprijatelje ?'... Čini se da se savršeno uklapaju za neke, zar ne? Dakle, za one koji ste poduzeti posebne njege kako bi ovaj u akciju - ovdje je neke jedinstvene osvete podvale. Koristite ih dobro!
Donje rublje strava; Ovo je znači trik. No, potpuno vrijedi svaki vriskati i smijati se da će izazvati! Kupite nenormalno ružan rez, šokantno psihodeličnih tiskani par gaće i napisati svoje prijatelje ime na njoj. Tada je na jednoj zabavi ili bilo gdje vam je okupljanje grupe prijatelja su prisutni, staviti ih na udicu u WC ili ih baciti na podu. Svi večer kroz tu će biti tajna smijeh i šapnuo komentare. Pročitajte više o stranačkim podvale.
Cellphone neuspjeh, ako možete upravljati da biste dobili vaše ruke na njihov mobilni telefon, ova podvala osveta će biti stvarno nešto! Kada su u kadu, uzeti svoj mobitel i promijeniti sve svoje brojeve za brzo biranje sasvim je slučajan one ili, još bolje, promijenite ga u neki koji tvoj prijatelj više nije u kontaktu s! Zatim gledajte zbunjenost. Kad on / ona napokon figure out i promjene natrag, pronaći telefon i učinite to sve više opet! Pročitajte više na podvale povući na cimerima.
Plaža jesen, kad na plaži, čekati svog prijatelja da ide na WC, a zatim brzo kopaju rupu pod ručnik za plažu ili tepih da je on / ona je sjedio na. Zatim stavite ručnik kao što je bio prije. Onda gledati dok oni dođu i buć u pijesak!
Grease Up!; Ovo je jednostavno. Uzmi neke masti i mjesto male dollops ga na mjestima oko kuće da znate vaš prijatelj će obično osjetljiv na dodir - vrata dugme, ormar ručke tuš slavina. Postavite ih tako da se mast ne može vidjeti. Učinite to na nekoliko mjesta, a ne samo jedan. To će učiniti siromašne momak tako sumnjičavi sve sve oko kuće! Trčanje geg! Pročitajte više na podvale povući na prijatelje.
Osveta Pranks o susjedima
Susjedi može biti prijetnja ponekad. Što su to ovaj put? Vriska na vas? Možete se vratiti na njih s tim jedinstvenim osvetu podvale.
Bird Tweets, ovdje je jedan koji će smetati pakao vanjska strana od susjeda. Kupite elektronski stroj poziv ptice i postavite ga na svoje susjedne kuće. Zatim početak rada ... u bilo koje neparne sata na dan! Susjedi će biti frazzled pokušava naći pticu kada je jasno ne postoji.
Deterdžent vode, sljedeći put vaš susjed izađe na vodu u vrtu, tamo će biti iznenađenje čeka ga! Sipati neki deterdžent u sidrena cijev, u blizini glavne veze, tako da kada on otvara crijevo jedan površan, pjenušav mlaz vode će pozdraviti svoj vrt!
Smrdljiv soba; Kupi neki smrad sprej i sprej diskretno u svom vrtu ili dnevni boravak, ili koji god mjestu imate pristup. Pobrinite se da ne budu uhvaćeni i tamo će biti pakao platiti! Zatim neka procijediti miris oko. To će potrajati nekoliko dana za njih napokon dobili osloboditi od miris! Ovo je jedna malo ispod pojasa tako da koristite samo ako zaista zaista potrebno.
Osveta Pranks na osobne automobile
Korištenje tkiva zasjeda auto ili kuću je stvarno stara osveta podvala! Koristite jedan od ovih više kreativnih one.
Turd napada, iritantan Kako je to biti dočekan s vrana govno / sranje golub na svom automobilu? Vrlo! Tako se da usjek veći. Ovaj jedan je bruto tako da ne kažem nisam vas upozoriti. Kupi neke smeđe gline i neki mix kukuruz ili mrkva komada u to da bi izgledao kao pas zagrabiti. Sada se ovaj na strateškom položaju. Ako možete upravljati auto sjedalo, tu će biti ništa kao što je to! Zamislite mučenja vaš susjed će se suočiti!
Flat gume, Blow neke balone i stavite ih ispred stražnje gume na automobilu. Kad pokrenete automobil, oni će dobiti pregorio zvuk van. Najbolje radi noću kada ne mogu vidjeti gume.
Napomena strava, tu je strahovit podvala za igru ​​- Ostavite bilješku o prozor ili tucked u brisača govoreći: 'Žao nam je zbog strašne štetu na vozilu. Hoće li se vratiti nakon što sam došao iz bolnice ". Naravno, nema štete ... tako gledati iz daljine kao oni bjesomučno pokušavaju pronaći nešto. Pročitajte više o dobrim podvale igrati.
To se ne zove slatko osvetiti za ništa! Tako da sada imate ove zaista praktične (i prilično bezopasna) osvetom podvale, kažem vam ići ih isprobati! Sve najbolje! Neka nitko nikada prijeći svoj put ponovo. Da ili to samo može započeti rat podvale osvetu! Bilo koji način - Uživajte!

No comments:

Post a Comment