Saturday 3 March 2012

Slatka Kosa Ideje

Kada razmišljam o slatka hair idejama, uglavnom kratkih frizura kao što su Bob cuts, stilova i kao ponytails i pigtails s tupim bangs dolaze u obzir. Možete ići na poni ili pigtails slatka hair ideje, ako nemate vremena da posjetite kozmetički salon. Ali, ako vam je dosadno sa svojom starom izgled i obličje za neki osvježavajući slatka hair ideja, onda se odlučiti za neki od frizure navedene u nastavku. Opiši izgled želite za stilist, i to pratiti s jedne strane ili ravno bangs dodati više djelovanje. Ako želite dodati više stila na svoj slatka frizuru, također možete ići za neke funky boji tragove u kosi.
Slatka frizure Ideje
Kratki rezovi Slojeviti; Slojeviti reže nikada ne izlazi iz mode. Ako tražite slojevito slatka hair ideje za kratku kosu, a zatim razmislite idući za duboke slojevite frizure i flip kosu prema van. Prate ove frizure s nekim strane brišući šiške, da izgleda još više stilski. Također možete ići na stog bob frizuru, koji su slojevito duboko na krunu i prate ovaj stil s tupim kratke strane bangs. Pročitajte više o slatka frizura za kratku kosu.
Naletima Frizura: "Ovo slatka hair ideje za srednje kose, su prilično jednostavan za održavanje i izrezati. Ako imate neka iskustva u šišanja, onda rezati kosu naletima, kod kuće. Smanjiti svoje srednje kose u naletima frizure, morat ćete raditi na svim hair niti pojedinačno. Možete izrezati kosu u naletima na već postojeće šišanje, ili na običnom ravnu kosu. Da biste izrezali kosu naletima držite vlasi svoje kose na 45 stupnjeva kut, nagnuti škarastim i napraviti rez. Na taj način raditi na svim hair nitima, čuvanje njihove duljine šarolik. Prate ovaj stil, sa nekim šiške.
Razor Haircuts: "Ovo slatka hair ideje za dugu kosu ili kratku kosu izgled moderan, ali je potrebno neki održavanje. Za ove šišanje stilove i ideje, izrezati kosu u duboke slojeve na krunu, a to prate sa strane brišući šiške. Onda trčanje brijač kroz različite dijelove vaše kose. Ovo će ukloniti većina kose, i dati vaše kose završava baba tanak i moderan izgled. Pročitajte više o slatka frizura za dugu kosu.
Jednostavno updos, nemaju vremena za posjet u salonu? Zatim isprobajte ove sladak i jednostavan za napraviti updo frizura. Kravata svim kosu na vrhu vaše glave u kolač. Uzmi neke pramenove dlake od strane omekšati svoj izgled. Stil prednji dio vaše kose, u stilu Kleopatre tupim bangs da dolazi do obrve, a vi si dobar to ići!
Pony frizura, frizura konjski rep izgledaju slatko i jako vas spasiti od loše hair dan situacija. Dovoljno je uzeti band gume, vezati kosu u visoki poni, a vi ćete izgledati slatko. Za sve dodatne styling iznijeti neke neke šiške na prednjem dijelu, ako je to moguće ih izrezati u Kleopatra stilu tupim bangs. Prate neke slatke igle, i uživajte! Pročitajte više o rep frizura.
Slatka neredu Stilovi: "Ovo slatka kosu ideje za kovrčavu kosu sa srednjim ili dugim izgleda odlično. Za ove kudrav frizura cut vaše kose na kruni u dubokim slojevima, i kosa dolje sa nekoliko slojeva. Ako imate ravnu kosu, a zatim brinuti ne samo koristiti kovrčavu hair styling mousse ili sprej morske soli na mokru kosu, i poviti kosu tako da ih uzimajući u dlanove i njima cijeđenje. Neka vaša kosa suha, naravno, i imat ćete velike valove. Prate ove stilova s ​​tupim ravno šiške, koje dolaze do obrve. Ako ste u potrazi za slatka hair ideje za povratak kući, a zatim samo polu-kravata this frizure, s prilično pin i nositi vise naušnice. Ili vezati kosu u niskom kolač, koji je u blizini potiljak vrata i ostaviti neki strani niti izgubiti. Pročitajte više o slatka frizura za kovrčavu kosu.
To su bili različiti, slatka hair ideje, pa koristiti iznad šišanje stilove i ideje, i styling savjete kako izgledaju slatko i super sa svoj novi stil!

No comments:

Post a Comment