Monday 19 March 2012

Svila Nails

Long, savršeno oblikovan nokti su simbol ljepote za žene. Međutim, održavanje lijepe nokte je teško moguće za bilo koju ženu zbog dnevnih poslova i nedostatka vremena. Umjetni nokti su imajući to na umu. Ranije samo plemkinja će koristiti umjetne nokte, kao statusni simbol koji ukazuju na njihovu superiornost nad običnim ljudima. Sada dana, međutim, gotovo svaka žena koristi lažne nokte ili neke druge vremena. Postoje mnoge prednosti umjetnih noktiju, prije svega oni izgledaju sasvim prirodno, iako su oni lažni nokti, drugo, oni su lako primijeniti i ukloniti, tako da ne morate čekati za prirodne nokte da rastu, a zatim ih oblikovati itd. Uz lažne nokte na ruci, prekrasan čezne nokti mogu se postići bilo kada. I na kraju, umjetni nokti su prilično jeftin! S tim mnoge prednosti, ne čudi umjetni nokti su toliko popularna među ženama! Neka nam pročitati i razumjeti kako se sa svilom nokti mogu riješiti noktiju nevoljama, da su žene lice.
Kada je riječ umjetnih noktiju se spominje, jedan odmah razmišlja o akril nokte. To je zato, akril nokte su jedini tip lažne nokte koristi se od 20. stoljeća. Sada se, međutim mnoge vrste lažnih noktiju su došli gore. Svila nokte, popularno poznat kao svila wrap nokte je jedan takav tip. Uzmimo jedan pogled na ono što svile nokti.
Svila Nokti - Uvod, Kako je ranije navedeno, svila nokti su jedna vrsta lažne noktiju, od malih komada svile materijala. Te male komade su izrezali u različitim veličinama i oblicima, kako bi nokte. These svile oblozi se primjenjuju na prirodni nokat krevet uz pomoć ljepila, a kada je ljepilo dries, svile noktiju nanosi se lak za nokte, čime se obilježava završetak primjene svile noktiju proces. Ovaj jednostavan postupak je jedan od glavnih razloga za povećanje popularnosti svile noktiju. Sljedeće su neke druge točke koje će vam objasniti prednosti u odnosu na druge svile noktiju umjetnih noktiju.
Više prirodnog: Kada usporedba je da je od svile noktiju akril nokte vs, svila wrap nokti izgledaju prirodnije nego akril nokte. Kao što sada znamo, svila nokti su izrađeni od svile ili lana materijala, koje su prilično tanki u odnosu na monomera i polimera, tvari koje se koriste kako bi akril nokte. Kao svila nokte ne stvaraju debeli dvostruko kaput preko prirodnog nokta, oni izgledaju vrlo glatko i prirodno.
Fleksibilnost: Ako je usporedba između gel nokte vs svila nokte je da se, naći ćete da svile nokti su fleksibilniji nego gel nokte. Razlog opet se materijali koriste kako bi obje nokte. Gel nokti su izrađene od akrilnog gela, što je razlog zašto su deblji od prirodnog nokta. S druge strane, svila Nokti su sačinjeni od tankih materijala poput svile. Način prijave je mirno različita za obje vrste. Gel Nokti su primjenjivati ​​stvrdnjavanje gela pod ultraljubičastim svijetlom, što dovodi do njegove tvrdoće. Kao što smo vidjeli ranije, primjena svile noktiju ne uključuje bilo koji kemijski postupak, koji vodi svoje mršavost. Pročitajte više o nail art.
Zaštita prirodnih noktiju: Svila ne nokte samo povećati ljepotu prirodne nokte, ali također može pomoći u njezi noktiju. Oni koji se suočavaju s problemom puknut, oslabljeno ili oštećene nokte, mogu se prijaviti svila nokte kako bi se spriječilo daljnje oštećenje. Nokte svila može pružiti štit zaštite prirodnih noktiju, dajući vremena da rastu i na taj način, izbjegavajući nužnost smanjenja prirodnih noktiju u potpunosti.
To su prednosti u odnosu na druge svile noktiju umjetnih noktiju. Svila i nokti imaju neke mane kao što su manje trajnosti, krhkost, itd. Međutim, ovi nokti su savršeni za jedan dan prilike, kao i oni će sigurno zgrabite pažnju!

No comments:

Post a Comment