Thursday 22 March 2012

Triadic boja

Da biste razumjeli što je triadic shemu boja, kotač boja mora biti u potpunosti razumjeti prvi. Boja kotača je alat koji se koristi studentima umjetnosti i dizajnera interijera ili vjenčanje planerima, u osnovi bilo tko, tko želi doći do sa savršenim kombinacijama boja. Boje koje dobro idu zajedno su oni koji izgledaju dobro koordiniran i žalbu kako na oku, kao i um. Neka nas razumjeti koncept kotač boja, prije prelaska na znati što su triadic boje. Pročitajte više na boju psihologije.
Boja kotača; Boja kotač se sastoji od tri vrste boje, naime primarne, sekundarne i tercijarne. Primarne boje su one koje ne mogu biti kreirani iz drugih boja, kao što su crvena, žuta i plava. Sekundarne boje su one koje nastaju miješanjem dvije primarne boje, poput narančaste, koje je napravio miješanjem crvene i žute, ljubičaste koji je napravio miješanjem plave i crvene, i zelene što je napravio miješanjem žute i plave. Tercijarni boje su one koje su stvorene miješanjem primarnih i sekundarnih boja, poput žute, narančaste, crveno-ljubičasta, plavo-zelena, plavo-ljubičaste, žuto-zelena i sl.
Pročitajte više na:; Koje su osnovne boje; Moć Boje i njihova značenja, značenje boja; Triadic Sheme boja; Osim triadic sheme boja, postoji niz drugih boja sheme, kao i, kao što je monokromatski, pozdravni, analogno , split-pozdravni, kontrast, kontrast i dvostruko tetradni. Sve ove sheme boja su stvorena kombiniranjem boje koje pripadaju tri boje skupine od kojih je jedan kotač boja je napravio, tj. primarne, sekundarne i tercijarne.
A triadic boja shema je stvorena pomoću takvih triju boja koje su raspoređeni jednako na boju kotač. Neki triadic shema boja primjeri su crvene, plave i žute - od primarne boje, narančasto-crveno, zeleno-žuto i plavo-ljubičaste - izrađen je iz tercijarne boje, plavo-zelene, žuto-narančasta i crvena-violet - izrađen je iz tercijarne boje , narančasta, ljubičasta i zelena - od sekundarne boje.
A triadic sheme boja daje pravo vizualni kontrast, ali održava neku vrstu harmonije, što je kombinacija boja izgleda dobro i jedinstven. Iako the triadic sheme boja ne pruža toliko kontrasta kao komplementarna boja bi, dalje zadržava ravnotežu i čini boje izgledaju bogat. Zato smo vidjeti mnoge dizajneri interijera i vjenčanje planerima ovih dana eksperimentiranje s tri boje triadic kombinacije boja shema.
Da biste dobili pravi vizualni efekt od triadic kombinacije boja, jedna od boja bi trebao biti korišten u velikoj mjeri, dok su ostale dvije treba koristiti samo za označavanje. Drugi način korištenja triadic shema boja kreativno se koristiti boje u skladu sa svojim prirodnim vrijednostima. Na primjer, u triadic kombinacije boja zelene, narančaste i ljubičaste, ljubičaste treba koristiti boje tamne stvari, zelena za slikanje sredine i narančaste tonove samo za osvjetljavanje. Ako triadic kombinacija boja je u potrazi gizdav ili na vrhu bilo slučajno, a zatim podjarmljujući boje malo će učiniti trik.
Pročitajte više na:; Paint Sheme boja; Wedding boja ideje, kombinacije boja za odjeću; Triadic sheme boja su savršen izbor za ljude koji traže dobro uravnotežen i skladan kontrast u boji izbora. Ako je to ono što vam se sviđa previše, a zatim ići naprijed i koristiti ovu shemu boja, dok projektiranje vaš ormar ili sliku vaše kuće ili čak i planiranje Vašeg vjenčanja.

No comments:

Post a Comment