Monday 5 March 2012

Slikarstvo Novi Drywall

Slikarstvo novi drywall može biti zanimljiv zadatak, ako je poduzela kuće sami. Iako postoje profesionalni dostupni za taj zadatak, uz malo know-how, to uopće nije teška zadaća. Sve što trebate učiniti je slijediti pravo postupka i savjete o slikarstvu novi drywall. Osim uštede troškova home poboljšanje, vi ste sigurni da ste dobili na zadovoljstvo radi sebe. Evo nekoliko korisnih savjeta koji će vas naučiti sve o slikarstvo novi drywall.
Kako Paint Novi Drywall?
Pripremite Novi Drywall površine; Priprema površine drywall je korak koji ne smijete propustiti. Ovo će osigurati da imate najbolje rezultate nakon slikanja novi drywall. Mnogo puta, postoje male rupe u drywall, tako da provjerite cijeli zid. Također, provjerite postoje li izloženi noktiju ili neki čips izlazili. Za nokte i čips, jednostavno uzeti čekić i taknite njima. Za pričvršćivanje rupa u drywall možete koristiti compound file sheetrock. Nakon ovog postupka punjenja spoj je učinio Možete pričekati barem 30 minuta i nastaviti.
Sada morate pijesak zid imati savršeno drywall površina spremna biti obojana. Uzmi fino šmirgl papir pijesak i pijesak cijelu površinu. To će pomoći na razini površinu drywall. Pobrinite se da koristite isti pritisak cijelu suhozidom brušenje vježbe. Za granica možete odlučiti da koristite grube borbenost šmirgl papir nakon čega slijedi fino borbenost šmirgl papir.
Sada čistom zidu s čistim pamuk krpe tako da uklonite svu prašinu i čestice napustio nakon brušenja. Najbolje koristiti čistač mikrovlakana za napraviti taj zadatak savršeno. Slikanje na prašnjavim površine će dovesti do neujednačena i neprivlačne zidne površine.
Priming drywall je sljedeći važan korak da ga priprema prije bojanja. Priming drywall osigurava da se boja drži dobro i traje duže. A Primer, posebno formulirani za drywall je potrebno da se koristi. Primijenite ga koliko ravnomjerno kao što možete. Također, rad s vrha i nastavite prema dnu kako bi se izbjeglo kapanje boje. Neka fitilj potpuno osuši prije nego što počnete slikarstva novi drywall. Zadatak priprema nove drywall za slikarstvo je završio. Sada je vrijeme da nastavite s unutrašnjošću slikarstvo posao.
Slikarstvo Novi Drywall površine; Započnite završni korak drywall dorade, primjenom boje. To je najbolje staviti na stan boje. Uglavnom, s ravnim boje dotjerati rad je većina lakše. Sheen boje ne dotjerati lako kao stan boja učiniti. Sjetite se da veći sjaj tougher je zadatak dotjerati.
Uzmite valjak i početi primjenjivati ​​kaput flat boje. Rad po dionicama i izbjeglo preklapanje. Sjeti se da jedan sloj boje nije dovoljan. Vi ćete morati imati drugi kaput dati savršen izgled. Možete koristiti dva premaza low sjaj boje. Razmislite ima sjaj od jajeta i imaju velik obličje drywall teksture.
Zapamtite da trebate držati razmak od najmanje 24 sata između dva sloja. Provjerite je li zid je potpuno suha prije nego idete za sljedeći sloj. Najčešće se događa da drywall će izgledati drukčije nakon boja suši off. Dakle, da li Vam je potrebno više od 2 sloja može se odlučio nakon što je drugi sloj suši off.
Dakle, to su bili neki drywall slikarstvo i završnu savjete, koji će vam pomoći da imaju prekrasan tražite prostor. Zapamtite da je dio priprema drywall je od izuzetne važnosti za postizanje najboljih rezultata nakon slikanja novi drywall. Započnite a najbolje boje na svoj interijera.

No comments:

Post a Comment