Friday 16 March 2012

Namještaj za završnu obradu

Posjedujete li neke komade starog namještaja koji se ne osjećaju kao odbacivanje? Starinski namještaj je definitivno šarm vaš dom dekor. Ima mnogo takvih komada namještaja koje smo zadržati u našoj kući već godinama. Iako te gube završiti ili dobiti oštećena, ne osjećate kao da ih čuvanje daleko. Ako imate takav namještaj stavke koje su postale neatraktivne onda zašto ne razmišljati o njima lakiranja? Da, za završnu obradu namještaja je velika mogućnost da možete misliti o tome, ako želite dati novi dodir na svoj stari namještaj.
Postupak popravka Namještaj
Korak 1; pokretanju postupka obnove kuće namještaja u dobro prozračenom prostoru. Uzmi teške borbenost šmirgl papir i pijeska njegovu površinu temeljito. Ako ste mislili na slikarstvo namještaj, možete premjestiti na korak 3. Ako ćete dati joj bojen učinak nastavite s korakom 2.
Korak 2, Sa skidanje noža ukloniti preostale boje na površini namještaja. Nakon toga opet pijeska sa srednjim borbenost šmirgl papir da bi ga običan. Pa, ako drvo drvo tužan izgled, možete ignorirati manje trake boje ostavio na površini. Završnu obradu namještaja, bez skidanja tanke linije i trake, će dati namještaj površini neravnomjeran izgled koji je siguran da izgledaju prirodno i lijepo. Zatim slijedite korak 4.
Korak 3; Sada se 200 borbenost šmirgl papir i opet pijeska na površini. Provjerite jeste li pijesak je temeljito kako bi se stvoriti savršena baza za slikarstvo.
Korak 4, uzmi suhe prostirke i čistu površinu. Pazite da se ne prašinu ili drva čestice ostavio na površini. Također, nema potrebe da koristite mokru krpu. Sada nastavite s jednim od dva ideje za završnu obradu drveta namještaj, slikarstvo ili bojenja.
Popravka Namještaj Ideje
Bojenje namještaja; tehnike bojanja varira ovisno o komadu namještaja i vrsta drva na kojima radite. Rag drvo bojenje tehnika je najbolja za rad na malim površinama. Uzmi srednje veličine krpe, zamoči ga u mrlju i izbrisati ga na drvo. Rad uz zrna i ostaviti mrlju na nekoliko sati prije nego što obrišite višak sa čistom krpom. Sada se primjenjuju poliuretana imati zadatak za završnu obradu namještaja, učinio savršeno.
Prskanje ili četkom tehnike bojanja drveta su i druge opcije za bojanja dostaviti. Jedan od savjeta za završnu obradu namještaja je izbjegavati bojenje drva sprej tehnikom sebe. To je malo težak zadatak, tako da je najbolje da se ostavi za profesionalni. Možete razmotriti četkom drva bojenjem pomoću četke i na bazi vode mrlja ili mrlja na bazi ulja. Nanesite mrlju očistite četkom u smjeru zrna i ostavite ga da se suši nekoliko sati. Završi nježno wiping off višak boje i primjene poliuretana.
Slikarstvo Namještaj, prije nego što radite s bojom boje, nanesite sloj premaz na cijelu površinu namještaja. Odaberite odgovarajući premaz s tipom boje koje ćete koristiti. Na primjer, za lateks boja koristite lateks primer za ulje-based paint koristiti ulje-based fitilj. Nanesite dva sloja prajmera. Nanesite drugi sloj tek pred prvi suši off. Sjetite se da je to jedan od savjeta za završnu obradu namještaja koje morate slijediti čak i dok ste primijeniti boje premaza na namještaj. To možete učiniti sprej slikarstvo ili koristiti četkicu za nanošenje odabrane boje na komad namještaja. Kada se boja osuši off i slikarstvo zadatak je učinjeno, primijeniti poliuretana da imaju velika potražnja sjajan komad namještaja. Možete se odlučiti za različite slikarske tehnike namještaj kako bi ga još više atraktivan izgled.
Također možete razmotriti primjenu tung ulja završiti na vaš namještaj. Da, za završnu obradu namještaj sa tung ulja je velika i jednostavno ideja da se daje elegantan starinski izgled. Uz navedene savjete i ideje možete uštedjeti troškove namještaj za završnu obradu i ove vježbe izvodi na najbolji način.

No comments:

Post a Comment