Thursday 22 March 2012

Sanduk i Barrel Namještaj

Sanduk i Barrel je vodeći lanac kuće namještaj i danas, s više od 170 + dućana diljem zemlje. Tvrtka je popularno zbog svoje kvalitete i robe i njegov tim suradnika. Sanduk i bačve proizvodi više od milijuna katalozi svake godine, i registre stotine tisuća mladenki, a sada ima svoje tržište u cijelom svijetu putem svoje web stranice. Sanduk i Barrel kuće namještaja je vrlo popularan, međutim, dok shopping za to treba osigurati da li kupujete kvalitetan predmet za pravu cijenu.
Sve o sanduk i Barrel
Ovdje je malo informacija o tome kako sanduk i Barrel počela, njegov namještaj recenzije i neke korisne savjete shopping kupiti najbolje stvari po najboljoj cijeni.
Kako je sanduk i Barrel Start?, Tijekom 1960-ih, mladi par se zove Chicago Gordon i Carole Segal upravo vratio iz medenog mjeseca koji su provesti u Europi. Jedne noći, nakon večere dok su pranje posuđa, oni su bili opisala je da nema mjesta u svojoj kući za kupnju pristupačne i suvremene Housewares, koji su se divili na svojim putovanjima po Europi. Sa strast kako bi ove dizajne na raspolaganju drugima, par angažirao jednog zaposlenika i najam napuštene tvornice dizalo na Chicago's Wells Street. Oni su putovali različitim dijelovima Europe i direktno kupio glassblowers and ceramicists iz tvornice izradu prekrasne Francuski bakra lonci i posuđe za bistro jednostavnu bijelu. Nisu imali novca lijevo za prikazuje, i složen dostave gajbe as police i napuni inozemstvo bačvama s mnogo zabave robe. Dakle, iz nužde došao jedinstvene sanduk i Barrel ime. Pitate, koji čini sanduk i Barrel namještaja? Većina presvlake okviri su benchmade u SAD-u
Sanduk i Barrel Namještaj recenzije, sanduk i Barrel kvaliteti namještaja je vrlo dobar i dolazi po povoljnoj cijeni previše. Međutim, ako ste na uskoj proračun onda možete tražiti sanduk i Barrel namještaja stvari koje su srednje kvalitete. Oni su zbirka namještaja visoke kvalitete s mnogim jedinstvenim dizajnom. Namještaj odjel je zapravo poseban odjeljak koji prodaje samo namještaja stavki. Prodavaonice u gradovima kao što su Manhattanu su vrlo velike, a sadrže veliki raspon stavki. Sanduk i Barrel su također inovatora vinjete stil, gdje su stavke grupirane prema načinu na koji se mogu pojaviti u kući. Roba stavke u sanduk i bačve se pažljivo odvojene. U trgovinama su prostrane i nude mnoge gladak i suvremeni dizajn namještaja stavki. Oni također imaju mnogo svježeg dizajna koje se mogu odabrati iz.
Sanduk i Barrel Namještaj Shopping Savjeti, prva stvar je da je kvaliteta sanduk i Barrel drveta namještaj može biti ponekad hit-ili-propustiti. Dakle, to je poželjno da umjesto da kupuju stvari iz njihove stranice zapravo trebate ići u dućan, provjeriti kvalitetu namještaja stavke koje kupujete. To će vam pomoći da odredite je li predmet je izrađen od drva ili samo pravi MDF. Službu za korisnike na sanduk i Barrel trgovina je dobra, a ako zapnete u ogroman raspon stavki, tražeći pomoć od osoblja usluga korisnicima će pružiti s pravom mogućnosti koje tražite. Također, čuvajte se sanduk i Barrel namještaj prodaje što je rasprodaja na kraju sezone. Možda samo dobiti sretan i dobili velik obličje i dobar predmet kvalitetni namještaj za manje. Također možete dobiti sanduk i Barrel namještaja kupon za popust dobiti više na Vašoj kupnji.
To je sve o sanduk i barelu. Dakle, posjetite dućan blizu vas i sjećati gore navedene savjete kako bi dobili najbolju kvalitetu stavke po najboljoj cijeni.

No comments:

Post a Comment