Saturday 17 March 2012

Srednje dužine frizure 2010

Srednje duljine kose je većina svestran svih hair duljina kao što može biti oblikovan na različite načine. Ona nije ni prekratak, a ni previše duga i savršen je za to nosio dolje ili za stvaranje elegantnih updo. Srednje dužine kosa stilova 2010 je sve o volumen i zanimljiv šiške. Frizure nisu previše strukturiran i labave kovrče se vidjeti u svim većim pista za proljeće / ljeto kolekcije. 2010 je godina kada ima puno eksperimentiranja s bojama kao što su čokolada, cimet i med tonova i šik moderniji peciva, kao i neredu buns. Neki od najboljih srednje dužine kosa stilova za žene 2010 su dati u nastavku.
Srednje dužine frizure 2010 za žene
Glamurozno valova; U 2010, veliki valovi su stvaranje povratak i bio je viđen na modelima za Dior, kao i one koje Versace. Retro valova kao made by popularne Veronica Lake je viđena u mnogim piste i jednostavno možete ponovno pogledati ovo kod kuće. Sve što trebate napraviti ovu frizuru je okrugla četka, veliki koluti curling željezo, fenom, sjaj u serumu i povećanja rotor Hairspray. Prvo operite kosu sa šamponom volumizing slijedi uređaj anti kovrča. Blow suhu kosu ravno uz pomoć fenom i okruglu četku. Sada uzmite tri inčni dijelove vaše kose i zamotajte ih u velikom koluti curling željezo, valjanje kose prema unutra. Držite curling željeza vodoravno za minutu ili dvije i pustite kosu. Ponovite isti postupak, dok se sve vaša kosa je uvijen. Provjerite jeste li roll svaki dio vašeg rotor samo u jednom smjeru, da biste dobili željenu ujednačenost. Kada ste gotovi, curling cijelu svoju kosu, nanesite malu količinu seruma sjaja na kosu i magla with lak za kosu da bi kovrče na mjestu. Također možete nositi draguljima pribor kosu za žene, poput antičkog završio češalj za više utjecaja. Ovo je jedan od najboljih medija frizure za žene.
Visoki konjski rep, Ako ste u potrazi za lako frizure za srednje duzinu kose onda konjski rep je uvijek vruće opcija. To vam daje instant facelift i oni su vidjeli u mnogim modelima dizajnera kao što su Michael Korrs, Marc Jacobs, kao i slavne osobe poput Jennifer Aniston, Drew Barrymore i Heidi Klum. The rep se može nositi u toliko različitih načina, a jedan takav srednje dužine kosa stilova 2010 je visok rep. Da biste stvorili celeb dostojan kika stil, trebat će vam kosu, okrugla četka, ravna svinja četkicom, elastična bend, a sjaj u serumu, curling željezo, Bobby igle i lak za kosu. Nakon šamponiranje i kondicioniranje kosu, suhu kosu puhati ravno uz pomoć okrugle četke i kosu. Nanesite malo sjaja seruma kroz kosu i koristiti stan svinja ljutiti za četkanje kosu i to skupiti u jedan visoki konjski rep. Osigurajte kika sa elastičnom trakom. Sada se dva inča dio kose s konjskim repom i zamotajte oko elastična bend i pričvrstite ispod igle s Bobbyjem. Konačno, podijelite visok rep u jednom ili dva inča sekcija i rotor završava curling željeza. Magla ponija with lak za postavljanje stil.
Twisted Bun; updo kosa stil koji je vrlo popularan je upletena kolač. To je šik i sofisticiran i taman za formalni događaj i jedan od najatraktivnijih čaroban frizura za srednje dužine kose. Za stvaranje ovog stila, morate puhati suho svježe opranoj kosi ravno uz pomoć fenom i veslo četkom. Glatka dlaka leđa s četkom i siguran kosu u konjski rep srednje visine. Uzmi pola inča dijela kose od kika i uviti svakom dijelu, to prskanje uz dodatnu čekanju Hairspray. Petlja upletena dijelovi kose do izvan elastična benda i to sigurno na bazi ponija s Bobbyjem igle. Ponovite postupak sve dok kosa u poni uvija i zabodena u obliku kolač. Nanesite malo lak za postavljanje stil. Ako niste previše voljeti kao elegantan stil i trebate više casual updo, a zatim ići za neredu kolač.
Srednje dužine kosa stilova 2010 sa šiške su sjajan način da se ažurirati i transformirati vaš izgled bez previše značajnih promjena. Trendovi u šiške su strani brišući šiške ili asimetrične šiške koje su upareni s pletenicama. Postoje mnogi srednje dužine kosa stilova za muškarce, 2010, kao i što može biti je napravio više zanimljivih sa slojevima i naglašava. Kada su naoružani sa svim najnovijim trendovima u frizure za 2010, jednostavno ne možete pogriješiti sa svojim izgledom.

No comments:

Post a Comment