Saturday 17 March 2012

Fire Pit dizajni

Vatra jama su oko od antičkih vremena. Prvi požar jamama datiraju iz kamenog doba, kada je čovjek otkrio da mogu zapaliti i kontrole požara. Ove drevne požara jamama su zapravo rupa ukopane u zemlju, kako bi se vatra gori za zaštitu, kuhanje i toplinu. Today požara jamama su se vratile u modi s vanjskim roštiljem stranaka i krijesovi postaje popularan. Ako ste na vidikovcu za neke požara jama dizajn ideje, naći ćete neke u ovom članku.
Koncept požara jama je evoluirala tijekom godina i danas mnoge vrste požara jama dizajna su tu za vas odabrati iz. Dizajna razlikuju u pogledu izvora goriva koje se koristi za gašenje požara i ostale dizajn razmatranja, kao i da li je stalno ili prijenosni požara jama ili materijala koji se koristi za njegovu gradnju. Kao što čitati dalje, naći ćete neke dizajne vatru da možete izabrati iz jame.
Fire Pit Design Ideje; Postoje dvije glavne vrste požara jama dizajna. Jedan je prijenosni tipa, koji zapravo i nije 'jami' u tradicionalnom smislu, već više od požara retorta koju možete nositi sa sobom u kampovima. Drugi je tradicionalna "izgrađen u prizemlju 'vatra jama, koje može biti trajno učvršćenje u vašem dvorištu ili dvorištu. Izvori gorivo za vatru, u rasponu od drva, ugljena, ugljena na prirodni plin (propan). Ovdje su neke od popularnih dizajna za vatru jamama.
Chimnea Fire Pit dizajni, A chimnea je prijenosni požara jama dizajna izrađeni od pokrivena keramičkim kadom podržan na tri noge, s otvorom koji služi kao vatra utičnicu. To je otvoreni štednjak powered by drva logove s keramičkim okrugli trbuh drži spaljivanje logove i pružanje vatra kroz otvor je u prednjoj. Ove vrste požara jamama dolaze u raznim veličinama i može biti izrađen od željeza mačaka. Roštilji prilogu nad chimneas ih pretvoriti u roštilj odluka! Oni su izvrsni niske cijene opcije.
Brick Fire Pit dizajni, Opeka vatra jama dizajni su najjednostavnije što možete izgraditi kod kuće. To su stvarni požara jamama izgrađen u zemlju. To je jedan od najjednostavnijih to učiniti sami dizajne vatra jama, koje ste mogli odlučiti za. A jama je ukopana i zidinama od opeke su izgradili zatvara svoje utroba. Drvo se koristi kao izvor goriva. To može biti put za korištenje kao krijes ili roštilj štednjak. Možete alternativno mogli koristiti kamen za izgradnju unutar podstava od jame i napraviti razmještaj sjedećih mjesta oko njega. Ovo je idealan dizajn ako želite izgraditi jedan u vrt. Pročitajte više o tome kako izgraditi vatru jama.
Gas Fire Pit dizajni, Drugi dizajn vatra jama opcija je plin powered prijenosni vatra jama. Ona pruža gnjavažu besplatno i ne zagađuju okoliš spaljivanjem izvor i čini odličan objekta, ako ste zainteresirani za kuhanje na otvorenom. U požaru jama može biti povezan s linije dom plina. Slično kao i unutarnji kamini, plamenovi su stvorili izgaranja plina preko keramički ili betonski dnevnika.
Bakar Fire Pit dizajni; Bakar požara jamama su zdjele koje se mogu koristiti za potpalu vatre koriste ugljen, drvo ili ugljen što su požari. Oni imaju mrežaste pokrivač preko otvora vatru, koja ne dopušta plamena ili iskre pobjeći, dok ostavljajući zrak proslijediti pale vatru.
Pročitajte više na:; Fire Pit planova; Fire Pit ideje; Kako to Graditi Fire Pit u svom dvorištu, vrt dizajni s vatrom jama Vanjski Fire Pit savjete za sigurnost; Nadati se ovih požara jama dizajna vam je dao ideju o raznim mogućnosti imati dok odlučivanje o potpalu vatre u svom dvorištu. Odaberite koji je ikada koji odgovara Vašem proračunu, praktičnost i nužnost.

No comments:

Post a Comment