Saturday 3 March 2012

Traperice za tijelo tip

Svaka žena je ormar smatra nepotpuna bez dobro dolikuje traperice. Traperice su najkompletnija od svih odjevnih predmeta, jer se mogu nositi bilo gdje, desno od piknik ako uparen s t-shirt i tenisice za večer funkcionirati ako ih nosite sa fancy bluzu i visoke pete. Kao što većina od nas ne može učiniti bez dobre traperice, to ga čini presudno da kada radimo kupiti jedan, mi odaberite traperice koje odgovara našem tipu tijela. Kupnja dobro opremljeni traperice za vaše tijelo tip će pomoći u prikriva sve svoje nedostatke, odnosno veliki hips, bedrima ogroman itd, dok je igrao do svoje imovine u isto vrijeme. Ovdje su neke savjete o odabiru savršen traperice za tip tijela. Pročitajte više na žensku odjeću.
Savjeti za kupnju Najbolje traperice za tijelo tip
Obliku kruške, kruška oblikovan lik je teška na dnu i bedra. Poprsje, ramena i struka u pravilu su maleni.
Traperice za ovaj tip tijela trebali bi pomoći u igranje dolje straga. Boot-cut traperice s spaljene noge i niske ustati traperice dati iluziju duge i mršavih tijela i stoga odijelo ovaj tip tijela. Traperice koje su stražnji džepovi previše usko postavljeni ili imaju višak tkanine ili drugim ukrasima na stražnji džepovi treba izbjegavati. Traperice s tamnim pere trebao biti izabran umjesto one s lakšim pere.
Peščanik, ovo je idealna figura s curvy dna, dobro definirani struk i poprsje dovoljno. Debljanje je ograničena na bedrima, trbuhu i ljubav ručke.
Bilo kakva traperice odgovarat će ovaj tip tijela, a osobito onaj koji skreće pozornost na struk i ističe obline savršen. Rastezljiv traperice koje su pripijene struka i bokova će odgovarati ovaj tip tijela najviše. Jeans koji dolaze s uskim strukom i širim bokovima reže će biti pogodan previše. Pročitajte više na najbolje traperice za curvy žene.
Pravokutni; Ovo tijelo tip karakterizira prosječna poprsje, stan bokovi, tanke noge, velik struk i bokovi i ramena i jednake širine.
Najbolje traperice za tip tijela pravokutnih će biti onaj koji poboljšava stan stražnjica i čini struk izgleda uži. Ravno stati traperice koje ima blagi baklja na kraju, kao i traperice koje vrste zagrljaje i podiže stražnjica, će odgovarati ovaj tip tijela. Jeans koji dolaze s režnjevima ili ukrasima na stražnji džepovi ili koji su ukazali stražnji džepovi, daju privid punog stražnjica i stoga bi se trebalo opredijeliti za. Što se tiče velikih struka, oblikovana pojas se može koristiti.
Pročitajte više na:; Jeans Veličina pretvorbe chart; traperice za Tall žena; Traperice za kratke žena; Zaobljeni, zaobljeni oblik tijela je lonac trbuh, kratak struk, punine u bokovima i bedrima.
Traperice za ovaj tip tijela trebali bi pomoći u smanjenju oblina na trbuhu, bedrima i leđima. Jeans koji dolaze u tamnije nijanse i dati iluziju vitkosti bi se trebalo opredijeliti za. Jeans koji se uklapaju u struku i malo opušteno u leđa područje i bedrima, odgovarat će ovaj tip tijela. Nošenje široke waistbands će dati iluziju malog trbuha. Traperice s dijagonalnom prednja džepa učinit će tijelo izgledati mršavije previše. Pročitajte više o traperice za velike bedra.
Diamond; Žena s tip dijamant tijelo ima male grudi, široke bokove i bedra, male širine ramena i uske teladi.
Traperice za ovaj tip tijela treba odvratiti pozornost od pojasa, tako da je mala poprsje i ramena mogu dobiti istaknute. Dark denims s boot-cut i opušteno stati će odgovarati ovaj tip tijela. Traperice koje imaju veći leđa i prednji džepovi koji sjede viša od uobičajene će se pojaviti noge duže i hips punije i stoga bi trebao biti nošen od strane žena s ovim tijelom tipa.
Obrnuti trokut, a to tijelo tip ima stan stražnjica, uski bedra, noge lijepog oblika, široka ramena, dovoljno poprsje i struka prosjek.
Savršeni traperice za tijelo tip obrnuti trokut je onaj koji privlači pozornost na uskim bokovima, daleko od velikih ramena. Traperice s spaljene noge i boot-cut koji daju tanke i dugo je izgledalo kao da tijelo su prikladni. Traperice s džepovima ili strane ukrasima u oba leđa, kao i prednja džepa će izgledati dobro. Jeans koji dolaze sa svjetlom pere na noge će privući pozornost na bedrima, što ih čini izgledati lijepo građen i na taj način, pomoći u preusmjeravanje pozornosti iz gornjeg dijela tijela.
Pročitajte više na:; modne odjeće, dizajner odjeće, odjeće, nadam se da gore navedene savjete o odabiru najprikladnije traperice za tijelo tip će biti korisne za vas, sljedeći put kad venture out shopping. Jedan od posljednjih tip prije nego što sam odjaviti - znajući vaš točan traperice veličine je važno kao i poznavanje tip stane da će vam odgovarati. Različiti brandovi ovih dana imaju različite traperice veličine za isti obim struka. Dakle, pokušavajući na sve robne marke i znajući Vašu točnu veličinu je vrlo važno. Stoga, izbjegavajte online shopping i ići u razne trgovine, tako da možete isprobati i kupiti savršen par traperica za vaše tijelo tipa.

No comments:

Post a Comment