Monday 19 March 2012

Neurednih frizura za muškarce

Neurednih frizura za muškarce može se vidjeti sported od strane poznatih osoba kao što su Johnny Depp, David Beckham, Orlando Bloom, Zack Efron, Brad Pitt, Robert Pattinson, Ashton Kutcher, John Mayer, itd. neredu frizura dati seksi i raščupan izgled. Možete stil Vašeg predstaviti kosu u neredu frizuru koristeći neke proizvode za njegu kose, ili otići za dobar messy šišanje. Uz neke bojanje kose ideje, možete dodati više dubine i teksture na svoju kosu, kako bi dobili prirodnog izgleda neuredan izgled kose. Pitate se, kako to učiniti u neredu frizura za muškarce? Ovdje su različite frizure i styling savjete o uzimajući u neredu muške frizure.
Kako napraviti neredu frizura za muškarce?
Mohawk frizuru; Mohawk frizura dati hrabar i moderan izgled. Da biste dobili messy tražite Mohawk frizura, rezano strane kosu na kratko usjeva, i izrezati srednji dio vrhove kose vaše kose u male impulse. Tada stil sredini hair koristite dodatni držite gel, i stil these dlaku i naprijed, pustiti neke šiške pada postrance. Zatim nanesite lak za kosu na kratko strani fijasko kosu, a Mohawk držati stil za duži. Također možete ići za promašaj Mohawk sported David Beckham ako ne želite šišati kratko.
Slojeviti Haircuts: "Ovo neuredan šišanje stilove i ideje izgledaju vrlo moderno i seksi, a može se vidjeti po Zack Efron sported. Za ove srednje neredu frizura za muškarce, morat ćete dobiti vaš ošišam u slojeve, i duge strane brišući šiške. Da bi vrhove kose izgleda tanak i odvojeni, pokrenuti brijač na različitim predjelima kose. Tada koristite gel za razdvajanje strane bangs vrhove kose, kako bi neredu cut izgled. Ako imate dugu kosu, a zatim izrezati kosa na tjemenu u duboke slojeve. Tada koristite kovrčanje kose pjenu na mokru kosu, i poviti kosu. Dio kosu postrance, i stil kosu u blizini svoje obraze.
Naletima Haircuts; naletima šišanje ne treba puno stila kao granična sama daje neuredan izgled. Za ove srednji ili dugi neurednih frizura za muškarce, rezati kosu naletima. Da biste izrezali kosu naletima, morat ćete raditi na različitim vlasi vaše kose. Držite vlasi svoje kose na 45 stupnjeva kut, nagnuti škarastim i napraviti rez. Na taj način raditi na svim hair pramenove i držati dužine različite. Kraći dužina treba za održavanje kruni glave, i dulje za kosu u nastavku. Zatim bočni dio vaše kose, ili češalj sve kose natrag. Koristite holding gel i lak za kosu kako bi stil traje duže.
Kovrčava neredu Frizura: "Ovo kovrčava frizura se može vidjeti sported John Mayer. Ako imate prirodno valovitu ili neuredna kosa, a zatim postizanja neredu iz kreveta gledati je čak i lakše. Možete izrezati vašoj strani i natrag hair kraće i duže kruni glave, i stil im koristeći gel naprijed, tako da šiške padaju na čelo. Također možete češljati prednji dio svog unatrag, i kravatu u kratkom poni, i ostaviti na stranu i natrag hair otvoren.
Bojanje kose neredu Look, kako bi vaša kosa izgleda još u neredu, možete ih priložiti lowlight ideje boju kose. Lowlights se koriste na dnu vaše kose, tako da kosa izgleda više teksturom. Lowlights bi trebao biti od 2-3 nijanse tamnije od vaše baze boju kose. Tada stil kosu neredu, koristeći neuredan izgled gelovi, i stil ih na način koji želite.
To su različite neurednih frizura za muškarce. Dakle, ići na dobar izrezati, dodati neke Lowlights ideje boju kose, stil i kosu pomoću gel, da bi dobili neredu frizuru izgled!

No comments:

Post a Comment