Monday 19 March 2012

Novac za biljnu Care Upute

Novac biljka je biljka porijeklom iz močvare Južne Amerike. U Feng Shui, novac biljka ili Pachira aquatica smatra kao biljka koja donosi bogatstvo i sreću vlasnika. Ima pet ostavlja na svakoj grani i pletenice stablo je formirana prožimanjem pet različitih vrsta drveća. U Feng Shui, broj pet simbolizira pet osnovnih elemenata prirode, metal, drvo, zemlja, vatra i voda. Dakle, ovo stablo je popularna u mnogim azijskim zemljama i često se prodaju uz 'sretan bambusa biljke'. Uobičajeno je dar ovog stabla među Feng Shui sljedbenika. Dakle, u slučaju da ste primili novac biljka iz Feng Shui sljedbenik prijatelja ili odlučiti da se sami jedan od azijsko tržište, li sigurni da želite znati nekoliko savjeta novac biljka briga. S obzirom na nastavku su neki novac biljka briga upute.
Novac za biljnu Care Upute i savjeti
Novac stablo biljka briga nije veliki problem za zabrinutost kao stablo uglavnom uspijeva u normalnim uvjetima. Dobro njegovan biljka novac može narasti do 12 metara, dok je u prosjeku još uvijek stalo stablo može narasti do 7 metara. Budući da je, to ne zahtijevaju opsežniji ili stručnjak zaštite, čak i početnici lako mogu brinuti za to. Iako, to ne zahtijevaju posebnu brigu i pažnju, važno je da znate što su idealni vode, svjetla i zemljišne uvjete za ovu biljku, tako da naraste do svoje pune zdravlja.
Potting; Veličina lonca će ovisiti o veličini biljke koje želite rasti. Za unutarnje biljke, idealno je da ide za bonsai sorti. Vanjski biljke mogu biti u saksiji u posude koje su idealne za njihovu veličinu. U svakom slučaju, morat ćete ponovno lonac ih svake dvije godine, kao biljka ima tendenciju da brzo rasti. Izbjegavajte sadnju stabla u loncu koji je premalen za njega. Na ovaj način možete stisnuti njegov rast. Uvijek je bolje da ide za lonac koji je malo velika za veličinu biljke. Na taj način možete izbjeći gnjavažu ponovno potting biljka previše često.
Tla; novac biljka preferira tla koja omogućuje bolje prozračivanje i odvodnju. Miješanje rijeka pijesak s normalnim potting tla je dobar način da se osigura dobre zemljišne uvjete za biljku. Alternativno, možete ići za potting tla s visokim sadržajem perlita (jedna se koristi za kaktuse zasada). Novac biljka raste i na tlu koje je samo malo vlažan.
Zalijevanje; novac biljka cvjeta kad ga vode na odgovarajući način, ali to još uvijek može napredovati kad pod vodom njega. Međutim, izbjegavajte nad njim zalijevanje pod svim okolnostima. Voda biljka jednom svakih 7 do 10 dana. Bitno je da neka suhog tla između dviju waterings. Međutim, interval između dviju waterings ne treba biti previše mnogo toga što je tlo suši i počinje ispucati. Dok zalijevanje provjerite, vi ste ga zalijevanje do te mjere da tlo bude vlažan ali ne začepljen s vodom. Ako se lišće sklupčati se, budite sigurni da ste dodajući previše vode. Ako su suha i obamrijeti, vi ga ne zalijevanje dovoljno. Mokro lišće biljaka ih Magli sprej bocu. Međutim, to izbjegli, ako ste stavili biljka u izravnoj sunčevoj svjetlosti.
Svjetlo; novac biljka može rasti i na suncu, kao i zatvorenom prostoru, u uvjetima slabog osvjetljenja. Alternativna sunčevog svjetla i sjene je idealan za biljke rastu. Iako, to može tolerirati velike količine sunčeve svjetlosti, to je zdrav razum ne da se vaše biljka u scorching suncu tijekom ljeta. Na jednostavan način možete izgorjeti na taj način.
Posebne državne skrbi, novac biljka ne treba posebnu njegu, ali to je poželjno da ga hraniti sa tekućim gnojivima tijekom svaki drugi zalijevanje sjednici. Preporučuje se da slijedite upute proizvođača o ispravnu količinu gnojiva će se primjenjivati. Međutim, ne morate primijeniti gnojivo tijekom mjeseca zime. Zaštitite biljke od ekstremnih zimi hladno jer može dovesti do promrzlina do mesnat ostavlja. Biljka ne treba obrezivanje kao lišće ne raste iznad 5 do 7 metara.
Novac sjeme biljaka, lišća i plodova se sve jestive. Uz pravilnu njegu možete imati lijepo stablo gledati u svom dvorištu. Nadati se ovih novac biljka briga upute će vam pomoći da se brine za svoju biljka.

No comments:

Post a Comment