Saturday 31 March 2012

Auto Očekivana dužina života

Automobil život ovisi o mnogo različitih faktora i poboljšanje je moguće, s obzirom da se uzima pravilnu njegu. Znanje o stvarima / faktori koji utječu na život automobil bi trebao biti koristan za one koji planiraju kupnji automobila. Novac koji jedna će provesti u vozilu se može dobro iskoristiti uz odgovarajuće znanje automobila.
Prosječna Car Očekivana dužina života
Životni vijek jednog automobila uglavnom se izračunava u smislu milja pokriveni automobil. Ipak, raspon mogu biti različiti za različite vozila. Prosječni životni vijek za auto općenito između 165.000 i 200.000. Kao po US Department of Transportation, u prosjeku, automobili imaju životni vijek od preko 13 godina. Standardna specifikacija za kilometražu koju odjela je 145.000. Različitih mjera i faktori koji igraju važnu u određivanju životni vijek automobila su kako slijedi. ; Korištenje automobila i uredno servisiranje. , Broj milja putovao. ; Hrđe i trošenja i habanja na karoseriju, koja se odvija u toku vremena. , Srednje vrijeme između kvarova (MTBF), a MTBF je razdoblje između kvarova sustava automobila. The MTBF izračuni temelje se na pretpostavkama da nije sustav odmah popraviti i da je proteklo vrijeme između kvarova je nula. Važno je pri mjerenju životnog vijeka automobila.
Zamjena auto dijelova i njegov utjecaj na Očekivana dužina života, a zamjena dijelova automobila imaju utjecaj na život automobila. Dijelova automobila koji su viši u cijeni može biti zamijenjena i život u automobilu u porastu. Međutim, proračun / troškovi nastali u tom održavanja mogu imati utjecaja na ekonomiju u automobilu. Vozila koja dolaze s jamstava lako se održavaju. Očekivano trajanje života takvih vozila automatski povećava u usporedbi s drugim vozilima.
Povećanje Car Očekivana dužina života, a životni vijek automobila može povećati uzimanjem nekoliko mjera opreza dane u nastavku. ; Ključ tekućine koji igraju važnu ulogu u funkcioniranju automobila treba pratiti redovito. , Ulje treba mijenjati redovito. ; One nikada ne treba dopustiti hrđe na štetu automobila. Brzo i pravodobne mjere kako bi hrđe na zaljev, treba pomoći. , Filteri od automobila treba redovito provjeravati. ; Vrijeme pojas trebaju se održavati na regularnoj osnovi. , Potrebno je promijeniti utikači ako zamjenjujući ih je potrebno. , Čitanje i slijedite upute prikazane u korisnički priručnik je od najveće važnosti riješiti većinu problema koji auto iskrsnuti redovito. ; Vožnje automobila glatko je potrebno jer pomaže u održavanju dijelova u dobrom stanju za dugo vremena. , Jedan bi trebao biti svjestan životni vijek svog automobila, na temelju korištenja uzoraka. Odluke koje se odnose na auto popravke i održavanja može se s tim znanjem. Ako automobil bliži životni vijek, ne treba trošiti puno na održavanju rada. Junking automobila izravno, nije previše pametan odluku. Jedna umjesto toga treba, gledati na spašavanje postojećih komponenti / dijelova automobila. Radni dijelovi tijela mogu se prodati za dobru vraća. U mnogim slučajevima, moguće je čak i prodavati gume i tijelo u automobilu. Prodaja tih dijelova može dohvatiti vlasnika nekoliko dolara ili eura i spasiti mu sve papire za prodaju automobila. Stavljajući se na auto aukciji je također nije loša ideja.
Iščekivanje automobila život je stvar kako je jedna osoba ga koristi. Uvijek je moguće kako bi se povećala životni vijek automobila s obzirom da vlasnik preuzima pravilnu brigu o tome.

No comments:

Post a Comment