Monday 5 March 2012

Kako Mrlja Wood

Bojenja je odličan način za poboljšanje prirodni izgled drveta koje zadržava svoj izvorni tekstura za razliku od slikarstva. Drvo može biti obojeni u različite boje i nijanse odgovaraju dom dekor. Bilo starog namještaja, ormari, vrata ili drvenih podova, bojenje drveta može vam omogućiti da promijenite boju da odgovaraju vašem home dekor. Wood je često obojeni oponašati tamnije i skuplje sorti. Dakle, točno kako idete o bojenju drva? Ovdje, u ovom članku, mi ćemo vidjeti kako se mrlja drveni namještaj, ormari, vrata, pa čak i kata. Osnovni postupak za bojenje drva je skoro isti za sve ove. Imati pogledati ...
Kako se prijaviti mrlja na drvetu?, Bojenje drveta može biti težak zadatak, ako je drvo već obojeni i morate ukloniti stare mrlje prije primjene novog. Međutim, ako ste upravo kupili namještaj, a zatim primjenom novog mrlja je prilično jednostavan. Najbolji šume za bojenje su one s čak teksture. Meka, kao što su šume bora, breze, jele i javora, imaju neravne zrna uzorak koji može uzrokovati zamrljan pogled na bojenje. Neka nam vidjeti kako se mrlja borova šuma ...
Prije nego što počnemo sa stvarni proces bojenja borove šume, to je važno odabrati vrstu drva mrlja. Postoje tri različite vrste mrlja na raspolaganju: na bazi ulja mrlje, mrlje na bazi vode i gela se temelji mrlje. Ulje na temelju mrlja je najbolji među svim jer prodire dobro i štiti drvo od oštećenja. Međutim, to traje dugo vremena da se osuši. Morat ćete primijeniti poliuretanske na drva nakon mrlja osuši, bez obzira na koji god mrlja ste izabrali. To će mu dati bolje završiti. Sada, slijedite ove upute o tome kako mrlju drvo namještaja.
Korak 1, prvi korak je očistiti površine drva bilo prljavštine ili masnoća. To je učinio po brušenje drva, prvo pomoću grubo šmirgl papir, a zatim se novčanom kaznom jedan. Obrišite površinu s vlažnom krpom nakon brušenja.
Korak 2, sljedeći korak je da se stanje drvo. To pomaže u uklanjanju zrna iz diže i na taj način, promiče ravnomjerna distribucija mrlja. Klima se treba odgovarati drvo mrlju boje.
Korak 3; možete obojiti drva pomoću čiste krpe ili četke. Dip jednom kutu krpe u mrlju i nanesite tanki sloj mrlju na drva. Spread ravnomjerno mrlja na površini od drva koristeći umjerenim pritiskom na krpe. Slijedite iste metode primjene, dok je očistite četkom. Također možete koristiti za prskanje drvo bojenje tehnika. Međutim, ova metoda zahtijeva posebne vještine i može biti teško za početnike.
Korak 4; Nakon što su učinili s primjenom mrlju na drva, ostavite ga da se potpuno osuši. Na bazi vode mrlje suho brzo dok je na bazi ulja one trajati više od 24 sata da se osuši. Ne zaboravite primijeniti kaput od poliuretana na sušene mrlju.
To je sve o tome kako se mrlja drveta namještaj izrađen od bora? Sada, morate se pitate kako se mrlja javorovog drva? Maple i borove šume su i meke, a time i postupak je isti za oba. Dok bojenje drvenih vrata, provjerite da li skinuti vrata sa šarkama. Uklonite sve hardver priključen na njega i onda započeti proces bojenja. Stavite vrata nazad samo kada se mrlja osuši u potpunosti. Slijedite isti postupak za bojenje kuhinja ormarića. Morat ćete biti malo oprezni prilikom bojenja drvo etaže. Uklonite sav namještaj i ostale stvari iz sobe i pomesti pod dobro. Početak u kutu sobe najdalje od vrata i ne zaboravite kako bi se omogućilo da se osuši preko noći mrlja, prije zamjene namještaja.
Sada, da znate da je osnovni postupak za bojenje drveta, nadam se da svoja pitanja "kako se mrlja drveni podovi ',' kako se mrlja drvo ormara 'i' kako mrlja drvena vrata 'su svi odgovori. Dakle, budite spremni i dati svoj dom novi izgled!

No comments:

Post a Comment