Friday 9 March 2012

Odmaščivaćem za Kuhinja

Nakupljanje prljavštine, masti, ulja i sloj dima vrlo su česti problemi u gotovo svakom kućanstvu, gdje kuhanje čine veći dio kućanskih aktivnosti. Redovita uporaba različitih vrsta namirnica, ulja i hrana ostaviti mrlje na kuhinjski aparati i štoviše, to nije moguće držati čisto svih vremena nakon upotrebe. Sudoperi, ormari i štednjake su više skloni smirching. Ponekad, redovito pranje s deterdžentima i destainers nisu dovoljno ukloniti svaki trag prljavština i masnoća. Da bi se prevazišao ovaj problem, a degreaser za kuhinju je najbolji lijek. Sljedeći sadržaj će Vas obavijestili neke dobre degreasers za kuhinju čišćenje.
Odmaščivaća za drvene aparati
Uklanjanje mast mrlje koje su se gomilaju za neko vrijeme, treba malo strpljenja. Za to je potrebno za kaput sloj soli na namašćenom dio ormara i drugih aparata. Neka sol se apsorbira u potpunosti i onda ispolirati drveni dio ponovno. To je najbolji degreaser za kuhinje ormari izrađeni od drveta. Za uklanjanje vode oznake, možete utrljati s papirnatim ručnikom natopljenim u majoneze. Nabavite neki više informacija o uklanjanju mrlja postupak iz ovog članka o tome kako ukloniti mrlju od drveta.
Odmaščivaća za Čelik aparati
Uklanjanje mast mrlje od čelika i aluminija kuhinjskim aparatima nije jako težak zadatak. A degreaser se može pripremiti kod kuće ili se mogu kupiti iz trgovine. A degreaser za sudoper u kuhinji, kuhanje raspon i pribor mogu se tako što otopinom amonijaka, octa i sode bikarbone u vruću vodu. Količine trebaju biti specifični. Na primjer, u jedan galon tople vode, miješati 1 / 2 šalice octa, 1 / 4 šalice sode bikarbone i 1 čaša kućanskih amonijak. Sjeti se nositi rukavice tijekom obavljanja procesa. Potopiti spužvu u ovo rješenje i protrljati preko nauljenu površinu. To je najbolji domaći degreaser za kuhinjski aparati. Ako je vaš štednjak je izrađen od nehrđajućeg čelika, a zatim pročitajte ovaj članak da zna kako se čisti od nehrđajućeg čelika aparata.
Prirodni odmaščivaća za kuhinjski aparati
Prirodni rješenje je uvijek najbolji lijek za uklanjanje mrlja od masti tovnih pilića, čeličnih ormara, umivaonika i pribor. To su ujedno i sigurno preko kiselina bojen betonske countertops i ne gristi metala. Pročitajte sljedeći sadržaj kako bi dobili neke masti sredstvom za uklanjanje mrlja savjete. ; Ocat: Mop s octom pomiješana s nekim sok od limete za instant učinak. ; Škrob: Napravite rješenje kukuruzni škrob u vodi. Kukuruzni škrob je poznato da apsorbirati masti i uljne mrlje. ; Kastilja Sapun: To je ulje temelji sapuna i čini odličan degreaser za kuhinjski aparati. ; Eterična ulja: tih ulja pomoći da uklonite mrlje masti, ostavljajući iza sebe lijep miris. Nakon uklanjanja mrlja, morate izbrisati sa kvalitetan jelo otopina za čišćenje. ; Limun oguliti: scrubbing s limunovim sokom ili limuna je snažan degreaser za kuhinjski aparati. , Boraks: boraks je prirodna mineralna i prekrasan sastojak odmastite kuhinja countertops i ostali pribor. Napravite rješenje s vodom i obrišite od masti obojenih dijelova. , Soda za pečenje: To je vrlo učinkovit za čišćenje kuhinje i pomaže ukloniti mrlje od masti. , Čak i ako vaše kuhinje hardwares su masti dokaz i otporan na koroziju, ne možete spriječiti nakupljanje masti, osim ako čine ga točku za čišćenje ih svakodnevno. Osim ovih home lijekova, ima dosta dobre proizvode dostupne na tržištu za odmašćivanje kuhinja dijelove. Just odlučiti najbolji brand degreaser za kuhinju ili drugo primijeniti prirodne procese da biste dobili osloboditi od masnoća mrlja.

No comments:

Post a Comment