Monday 12 March 2012

Broševi za Haljine

Broševi su odavno zanemarene kao modni detalj i doživljavaju se kao nešto što je nose samo stare dame. Ali, to je vrijeme da biste dobili oni broševi iz vašeg nakit kutija i dobiti ih očistiti. Ove sezone su broševi napravio konačan povratak te su krišom promatrati kao najtoplijeg modni detalj. Uz mnoge različite broševi dobiti od kićene vintage one na više zabave šminkerske one, od vas će biti doslovno pokvaren za izbor. Zlato broševi for haljine mogu jazz čak i najviše najjednostavnije bilo koje odijelo. Oni su također odlično za camouflaging bilo koji outfit koji je rastrgan, ili ima prosuti na njemu. Vi samo trebate pronaći broš koji je dovoljno velik da pokrije mjesto i svoju haljinu će izgledati kao nov.
Kako nositi Broševi for haljina?
Postoji mnoštvo broševi koji su dostupni u više različitih izvedbi i različitih materijala. Dragulj optočena broš u oku nijansama može preobraziti čak i većina blah odijelo nešto dramatično. I najbolja stvar o sebi broševi for haljina je da ih možete pin bilo gdje u vaš outfit. To je sjajan način kako bi privukli pažnju na svoje najviše laskavu značajke. Tradicionalno, jedan broš je bio nošen na rever za kaput ili jaknu, ali možete pin broš na različitim mjestima stvoriti drugačiji izgled. Broševi koji su vrlo tradicionalni i optočena s dijamantima, biserima i kristalima može se koristiti kao broševi za vjenčanje haljine. Diamond optočena broš nadopunjuje bijelu vjenčanicu osobito ako je čipka dodaci i izvlačenja detalja. Broševi se također može koristiti za jazz gore djeveruša haljina odabirom broš s bojom koja nadopunjuje haljina za djeveruša. To je sjajan način da dodate boju inače jednostavno odijelo. Broševi for djeveruša haljina mogu biti u zlato, srebro s granat, ametist ili Tahiti bisera. Pročitajte više na nakit za djeveruša.
Sljedeće pitanje je gdje nositi broševe for haljine. Pa postoji mnogo načina nošenja broševi, tako da upozorava na svoju haljinu. Možete pin broš na jednu stranu svoju haljinu ako vaš nošenja haljina koja ima mnoštvo nabora i naborima. The broš bi trebao biti jedan veliki, tako da je oku ili će se izgubiti u naborima haljine i ne služe svojoj svrsi. Također možete nositi broš zabodena u vrpce ili krila i onda nose vrpce u struku. Broševi for haljine s vrpce mogu biti zabodena bilo u centru ili malo na stranu. Ako nosi koktel haljina koje je uspravljen dekoltea, samo nositi broš u središtu dekoltea. To će naglasiti dekoltea i dati svoju haljinu neke više glamura. Pročitajte više na modni nakit trendove.
Imate li prošle sezone boem haljina koje su vrlo velika i jednostavno nisu nosive. Jeftini broševi for haljine mogu se koristiti za prikupljanje haljinu na leđa i proizvesti više moderniji učinak na području grudi. Još jedan način da se jazz do haljina nositi dramatičan grozd draguljima broševi u oku popping boje kao što su električni plava, ružičasta neon i fuschia. Par ovo s elegantnim i updo ćete odmah izgledati kao hollywoodska zvijezda.
Pročitajte više na:; Crystal Nakit, antikni nakit, najnovije trendove u nakit, pa su to bile neke ideje za nošenje broševi for haljine. Neke druge načine koristiti broš kao modni detalj, ne nužno u haljini je pin dva broševi u isti dizajn na vašem balerina cipele, koristeći broš as kose igle u vašem zekan i koristiti kao broš ogrlica. Sada kada znate sve o korištenju broševi for haljine, jazz svoj jednostavna haljina s jedinstvenim broš i biti spremni za komplimente.

No comments:

Post a Comment