Friday 16 March 2012

Kako recite svojim roditeljima da ste trudni

'Mama, ja sam trudna! " ili "Mama, tata, uskoro ćete biti djed i baka '. Hmmm, što neki zvuči bolje? Jeste li previše pitate kako reći svojim roditeljima da ste trudni? Zasnivanje beba je radostan trenutak ne samo za očekujući roditeljima, ali i za cijelu obitelj. Razbijanje vijesti trudnoće ponekad zahtijeva puno planiranja, a vi želite vidjeti iznenađen reakcijama sreće na svoje roditelje 'lice. Postoji mnogo načina da se zabave reći da ste trudni vaše roditelje. Sljedeći paragrafi će pokriti neke zanimljive načine kako reći svojim roditeljima da ste trudni.
Zabava Načini recite svojim roditeljima da ste trudni
Kako reći svojim roditeljima da ste trudni jedno pitanje koje ostavlja mnoge mame-to-biti u opasnosti. Bilo da ste upravo trebate reći tvoja mama unaprijed da ste trudni, ili im dati savjete o svom zdravstvenom stanju. Ako planirate da im o svojoj trudnoći na jednostavan način, morate odabrati prave riječi i trenutaka da to učinite. Možete ići na svoje roditelje kuću i razgovarati s njima u mirnom način. Možete reći svojim roditeljima, da oni uskoro će postati djed i baka. Ili možete susresti se s njima sa svojim mužem i oboje možete najaviti novi dodatak za vašu obitelj. Uvijek imate izbor pokušava zabaviti načina za reći svojim roditeljima da ste trudni. Pogledajmo neke od načina zabave objaviti trudnoće.
U nedjelju Priuštite; možete pozvati svoje roditelje i obitelj za roštilj ili ručak. Neka svatko dobiti sjedi i onda ustati za tost i objaviti 'Čestitamo novom djed i baka-to-biti ". Ili možete im dati sve darove razmotati i pustiti ih naći baby darove poput zvečke i bibs, bocice i Booties. Ili kada je u pitanju pijenje vina, možete samo reći ležerno, alkohol je jedna od stvari koje treba izbjegavati tijekom trudnoće.
Photo Frame, možete uokviriti vaše prvu sliku svog ultrazvukom i pisati preko okvira, "Čestitamo, baka i djed". Pozovite svoje roditelje za večeru. Kad su završili večeru, mjesto okvir za fotografije s desert tanjur. Neka imaju pogled i na to i dopustiti iznenađenje za sudoper u. Kliknite slika uhvatiti trenutak šoka i radosti u vezi s porodiljskog napisao sve više svoje lice.
Bake i djedovi Poklon; možete kupiti mugs da kažem, 'World's Greatest Grandma' i 'World's Greatest djedica'. zamotajte i poslati ga na svoje roditelje. Oni će dobiti savjet nakon što otvore svoje darove.
Restoran Mania, možete pozvati sve iz vaše obitelji u restoran za gozba. Možete pitati konobar ili konobarica unaprijed predstaviti obitelji s lažnim karticama izbornika. Ove kartice izbornik trebao pročitati, "Večeras je posebna: Slatko, cuddly Girl 'ili' Večeras je posebna: Zgodan Boy '. A na dnu kartice, spomenuti podebljani, "Uskoro će imati dijete."
Rođendan Zabava; Ako bilo koji od vaših roditelja su idući u imati rođendan dolazi oko, morate čekati objaviti vaše trudnoće. Zatim pozvati tvoja mama ili tata, i želim ih, 'Sretan rođendan, bako / PA'. Ili možete reći da ste je dobio ih na poklon, koji će potrajati devet mjeseci doći prije nego što oni mogu držati u svojim rukama.
T-Shirt iznenađenje; Vi i vaša mužić mogu dobiti majice tiskane s riječima: 'Pozdrav, Upoznajte nova mama / tata'. Upoznajte svoje roditelje i obitelj nosi T-shirt. Dopusti im da čitaju T-shirt i dešifrirati iznenađenje.
Kolačić sudbine, možete naručiti neki custom made sreće kolačiće, svi sadrže iste sreće, 'Nabavite spremni za doček novog člana u obitelji ". Pozovite svoju obitelj iznad i proći na sreću kolačiće. Uskoro, svi oni će dobiti ideje i dobiti spremna za vrišti od radosti i čestitke.
Božićne darove; Ako zamisliti oko Božića vrijeme, možete paket predstavlja sadrži dječju Goodies poput bibs, zvečke, igračke i Booties. Držite ih pod stablom i njih natpis s imenima članova vaše obitelji. Budite spremni sa svojim video kameru za snimanje svojih izraza kao jedan po jedan su svi dobili ideju o svom zdravstvenom stanju. Ovo su neki od kreativne i inovativne načine o tome kako reći svojim roditeljima da ste trudni.
Kako recite svojim roditeljima da ste trudni, ako Ti si tinejdžer
Imajući beba je najveće čudo u životu žene. Međutim, ako ste još uvijek tinejdžer i zamisliti slučajno, to traje puno živaca da ide vani i recite svojim roditeljima da ste trudni. Ne možete odabrati da ga sakriti od njih kao što su oni će biti konačan podršku u vašoj teškoj situaciji. Dakle, kako reći tvoja mama your trudna ako si tinejdžer?
Pa, gore pitanje bi moglo izgledati kao naporan zadatak postići. No, najbolje osobe da odluči kako je teško će biti, ti je. Vaš odnos sa svojim roditeljima je najvažniji faktor u ovom slučaju. Vi svibanj osjećati niste blizu svoje roditelje ili ih neće biti u mogućnosti da vas razumije. Ali, vjerujte mi najbolji ljudi na zemlji će vam pomoći da se vaši roditelji. You mama će biti najbolja osoba da vam pomoći da naučite stvari koje trebate znati o trudnoći. Sljedeći paragrafi će pokriti neke načine kako reći tvoja mama your trudna.
Privatni razgovor, morate mirno živce i biti spreman za sve vrste reakcije. Možete odabrati razbiti vijest roditelja ako se osjećate da su najbliži. U tom slučaju, tvoja mama je najbolja osoba da govorim kao većina očeva svibanj pravedan nakaza out s mislima svojim kćer tinejdžericu početi trudna. Trebate razgovarati sa svojim mama privatno i kao zrele osobe, razbiti vijest o trudnoći. Dajte joj neko vrijeme da probaviti vijest. Morate razumjeti, tvoja mama može zaista biti ozlijeđen i treba vremena da prevlada početni šok.
Uzeti pomoć braći, sestrama, uvijek možete razgovarati sa svojim bratom ili sestrom, ako se osjećate dijeljenje tajne s njima. Trebate pitati svoje starije braće i sestara za pomoć i podršku dok novosti na svoje roditelje. Ako nemate stariji braco ili sis, uvijek možete donijeti u drugog člana obitelji, koji imate povjerenje i poštovanje. To će pomoći u izgradnji vaše samopouzdanje i podršku roditeljima u rješavanju vijesti.
Šalju signale, ako ne možete hodati do svoje roditelje i reci im o impounding stanje, morate im dati naznake da se nešto vas muči. Ostati u svoju sobu za nekoliko dana. Morate pokazati im da imate nešto što vas zaokupljaju. Oni će očito žele to podijeliti s vama i doći naprijed za pomoć. To je najbolje vrijeme za reći svojim roditeljima da ste trudni
Pen je jači, možete pisati o Vašoj trudnoći u riječi i držati slovo na neko mjesto svoje roditelje će se naći. Jasno pisati o svom zdravstvenom stanju i što ste namjeravali učiniti. To će im pomoći u prevladavanju njihovih šok i razgovarati s vama kasnije u pozitivnom i miran način.
Uključiti tvoj dečko; Ako je vaš dečko je podržavaju i da je spremna stati uz vas u vaše stanje, možete ga zamoliti da budu prisutni dok novosti na svoje roditelje. Ovo će vam dati snagu da lice svoje roditelje i razgovarati o cijelom pitanju u zrele način. Također, budite sigurni da ste prisutni podržati svog dečka, kad je prekida vijest o vašoj trudnoći svojim roditeljima. Oboje trebate za potporu jedni drugima da se preko mnogih prepreka koje vas svibanj lice kao posljedica tinejdžerske trudnoće.
To su neke savjete o tome kako reći svojim roditeljima da ste trudni. Bilo da ste u braku ili single, odrasli ili tinejdžer, morate biti malo osjetljivo kada break vijest o trudnoći. Svi roditelji su presretni kada navrše djed i baka. No, ponekad je potrebno vrijeme za njih da se nad činjenicom da ste trudni. Možete pokušati kreativne načine objaviti trudnoće. Nadam se da ovaj članak je pomogao da dobijete neke osnovne ideje razbijanje vijesti na najveće čudo u vašem životu.

No comments:

Post a Comment