Wednesday 28 March 2012

Plus Veličina sundresses

Summers bez sundresses je nezamisliva. Ljeta su savršeni izgovor za vas da pokažu svoje napregnut noge i preplanula ramena i nositi slatka haljinicama. Mnoge žene koje su na većem dijelu, stidljiv daleko od nošenja sundresses kao što oni misle da ne će izgledati dobro u njima. Ipak, mnogi drugi misle da, budući da su težine ne mogu pokazati neke kožu. Ali postoje mnoge plus size sundresses za žene koje su dostupne na tržištu koji može napraviti osobu izgledati mršavije i gladak. Jedina stvar koju morate zapamtiti prilikom odabira sundresses za plus size žene je da je stil bi trebao biti laskavu i udoban. Ovdje ćemo raspravljati o tome koje će dizajnom i siluete izgledaju sjajno na većim žene.
Women's Plus Size sundresses
Mnoge žene koje su na zdraviji strane, pogrešno vjeruju da oni ne imati bilo koji dobra osobina lika mudar. Ali to je daleko od istine. Svaka žena ima neke dobre točke kao što su mali struk, tonirana tele ili tonirana ramena. No, većina žena ima naviku obsessing o dijelovima tijela koji nisu zadovoljni kao debeli trbuh, široke bokove ili mlohav naoružanja. Uz ispravan sundress, možete kamuflaža these problematična područja i poboljšati svoje dobre osobine. Ovdje su neke sundress dizajna koji će vam pomoći u tome upravo to.
A-kroja sundress; Crta sundress je idealan za plus size žene kao što je postavljen na području poprsje i nježno baklje se na dnu. Općenito žene imaju veći vitak noge, pa odaberite liniju sundresses koja pada samo na koljena. A linija struktura haljina, omogućuje pokrivanje problema područjima kao što su široki bokovi i poboljšava vaše bustline. Oslanja se oči prema Vašim tanak i tonirana noge. Odaberite plus size sundresses u jednom čvrste boje poput fuksije i smaragdno zelenim i kloniti glasno i zauzet ispisa.
Carstvo Cut sundress, jedan od najpoznatijih laskavu slatka ljetnim haljinama za velike žena je sundress carstvo rez. To je visoki struk koji počinje ispod grudi i onda lagano baklje u dugu pune suknje. Ovaj stil je upravo idealna za sve one žene koje trebaju sakriti mlohav trbuh ili debeli struk. To je jedan od najsvestranijih stilova i možete varirati dužina haljine od koljena duljine to gležanj duljine. Izbjegavajte nošenje bilo plus size haljina ljeto čije rubove zaustaviti na sredini tele jer bi vam izgledati stouter. Empire haljine rez može biti bez bretela ili brod vrat ili čak ular u stilu. Strogo izbjegavajte ular stilova u haljinama, ako ste teški grudi. Par svoje carstvo izrezati plus size sundress sa slojevitim zlata lancima i par nježne zavirivati ​​prstiju.
Zamotajte sundress; najviše trendy plus size clothing je folijom sundress, što je savršenu haljinu za odlazak na piknik ili povremeni užina. Klasični folijom haljini pamuka, svile ili dres je super za skrivanje široke bokove, a za prikazivanje neke nogu. Ona također poboljšava bustline i čini vaš struk izgledati uži nego što jest. Zamotajte haljina su savršeni ljetni spojnice i možete se odlučiti za njih u različitim bojama kao što su more zelena, plava električni, yellows i roze. Također možete pokušati završiti sundresses u različitim geometrijskim uzorcima za maksimalni učinak.
Maxi haljina; A maxi haljina ima zavidnu poziciju haljina koja laska plus size dame, kao i one koji imaju vitka poput Kate Moss. These kat stilova ispašu nemaju izrazitu struk i tajna grmjeti Maxi haljina leži u rez. A haljina Maxi idealno bi trebao biti bez naramenica i ne bi trebao biti prevelik na dnu. Ovaj stil skriva debljine oko struka i veliki trbuščić i maxi carstvo linija haljina uvijek se utvrdi da je većina laskavu za veće žene. Idi za bold dragulj boje i sofisticirane grafike za ove plus size sundresses. Par maxi haljine s klinom potpeticama ili gladijatori s finim narukvicu. Vi ste sigurni da ste pronašli maxi haljina u bilo kojem online plus size dućan s odjećom.
Koji god plus size sundresses stil da odaberete od, bilo da je njegovan wrap haljina ili više plivajući i žensko maxi haljina, jedna stvar koju treba imati na umu jest da bi trebao biti udoban. Odaberite iz ove plus size modnih stilova i dobiti spremni da se šik i moderan u toplinu.

No comments:

Post a Comment