Saturday 24 March 2012

Stalni lica Uklanjanje dlaka

Neželjenih dlačica je prepreka za vaš fizički izgled i privlačnost. Ova smetnja ljepota svibanj čak i niže samopoštovanje ako je prisutan na licu. U slučaju da ste pate od problema dlake na licu, to će biti mudar ideja da biste dobili osloboditi od njih. Vi svibanj ukloniti dlake na licu nekoliko metoda uklanjanja dlaka kao navoja, čupanje, depiliranje i korištenje depilatories.
Sve ove metode uklanjanja dlaka dati željene rezultate. Međutim, učinak proizveden tako da ih nikad nije dugotrajan. Vi svibanj primijetiti rasta dlačica na licu u roku od 20 dana. Vi svibanj zadržati ulaganja na materijale potrebne za te privremeno uklanjanje dlaka metode i uživajte u kosu bez lica za 15-20 dana samo. Ali ne mislite da više razboritih akcija će biti da biste dobili osloboditi od dlake na licu zauvijek. Postoje stalni dlake na licu selidbe načina, kako u uredu i kod kuće, koja vam može pomoći da izgledaju čist i atraktivan za cijeli život. Sljedeći račun koji govori o takvim metodama trajno uklanjanje dlake na licu za muškarce i žene.
Stalni lica Uklanjanje dlaka: Na Klinici; Postoje dva načina popularna trajnog uklanjanja dlaka, koji se može sigurno koristiti na vaše lice. To su laser i elektroliza trajnog uklanjanja dlaka. Obje ove metode su učinili na in-office imenovanje od strane kozmetolog, a radi u nekoliko sesija.
Lasersko uklanjanje dlaka: Laser je intenzivan, pulsirajući snop svjetlosti. Medicinski postupak koristi laser za uklanjanje dlaka iz kože. Ovaj postupak je poznat kao lasersko uklanjanje dlaka. Intenzivne topline iz laser oštećuje folikula dlake na koži dijelu pod njezin utjecaj. To sputava daljnji rast kose tamo. Može se sigurno koristiti na licu. Potpuni nestanak dlaka iz kože je promatrati samo nakon nekoliko uspješnih sjednice. Održavanje tretmani svibanj također biti potrebno s vremena na vrijeme. Ova vrsta tehnike trajno uklanjanje dlaka dobro radi za ljude koji imaju svjetlu kožu nego tamnu kosu. Trebali bi to učinio samo iskusni kozmetolog. Iako nesigurni, ipak se mogu obavljati uklanjanje dlaka laser kod kuće.
Elektroliza: Elektroliza je još jedna popularna metoda trajnog uklanjanja dlaka. To uključuje umetanje mala igla ili sonda u folikul od kose na toplinu ili potaknuti njega. Toplinske energije uništava rast središte te određene pramen kose. Kosa cjedilu potom se uklanja pomoću tweezer. Kao svaki pramen kose djeluje na jedan-po-jedan, proces permanent hair uklanjanja elektrolizom je dosta vremena. To je malo bolno, kao dobro. Trošak trajnog uklanjanja dlaka elektrolizom ovisi o vremenu poduzeti.
Stalni lica Uklanjanje dlačica: kod kuće, iznenađujuće dovoljno, trajno uklanjanje dlaka kod kuće je moguće. Proces svibanj uzeti vremena da pokažu vidljiv rezultat, ali to sigurno radi. Slijedeći su neke od home lijekova za trajno uklanjanje dlake na licu za žene kod kuće. Odaberite bilo koji od njih i slijediti da religiozno prema uputama.
Lijek 1: Pomiješajte jednu žličicu skuta, pola žličice kurkuma i žlica gram brašna sa 1-2 kapi soka od limuna napraviti tijesto. Primijenite ga na cijelo lice i ostavite ga da se osuši. isperite s vodom i trljanjem s prstima. Učinite to jednom u tri dana.
Lijek 2: Izmiješati bijelog dijela jaja s žličice gram brašna. Nanesite smjesu na lice i ostavite ga da se osuši. ga oljuštiti prstima nježno. Koristite ovaj pravni lijek home 3-4 puta tjedno.
Lijek 3: Pripremite tijesto od žlica šećera i potrebnu količinu soka od limuna. primjenjuju se s prstom u smjeru rasta dlačica. Ostavite ga da ostane za oko 12-15 minuta. isperite dobro s mnogo vode. Primijenite ga jednom svaki treći dan.
Lijek 4: Uzmi žlica svježeg mlijeka i dodati pola žličice kurkume na njega. Mix i sastojke i nanesite smjesu na lice. Utrljajte ga na svoje lice u malim kružnim pokretima za oko minutu. Perite lice dobro s toplom vodom. Učinite to jednom dnevno.
In-office trajno uklanjanje dlaka trošak svibanj ili svibanj ne stane proračuna. Međutim, jedna točka vrijedna spomena ovdje je da će to biti jedan-vrijeme ulaganja. Nećete morati potrošiti na lica za uklanjanje dlaka s vremena na vrijeme. Jedanput ispunjavanja, to je učinio zauvijek. U slučaju da ne želite potrošiti novac, onda još jedna mogućnost je da provedete neko vrijeme i slijedite home lijekova za trajno uklanjanje dlaka je opisano u ovom članku. Ovi home lijekova su možda najbolji trajno uklanjanje dlake na licu metodama. Koristite bilo jedan od njih i izgledati onako kako žele.

No comments:

Post a Comment