Saturday 24 March 2012

Ljetne igre za djecu

S dolaskom ljeta, dolazi zabavu i uzbuđenje ljetnih praznika! S toliko mnogo slobodnog vremena, djeca trebaju da se uključe u neke aktivnosti ljeto, i igre su najbolji ljetne aktivnosti za djecu. Dakle, pomaknite se prema dolje i pogledajte neke ljetne igre za djecu.
Dupina Relay, ako vi i vaši prijatelji su dobri plivači, sigurno ćete uživati ​​u ovoj igri bazen za djecu bazen. Za igranje ove igre, od vas će zahtijevati oko 10 igrača, bazen i dvije velike plutajuće kuglice. Prvo, se igrači podijele u dva tima s jednakim brojem igrača u svakom timu. Zatim, prvi igrač iz svake momčadi će skočiti u vodu, gurnuti loptu nos i čelo, i plivati ​​do drugog kraja bazena. Dodirivanje lopte s rukama, ili bilo koji drugi dio tijela, nije dopušteno iu slučaju se to dogodi, igrač mora početi od početka. Nakon što je prvi igrač završi prijelaz u bazenu, drugi igrač će skočiti u bazen i gurnuti loptu s jednog kraja na drugi kraj bazena. Igra se nastavlja na sličan način i tim završiti prvi relej, pobjeđuje u igri.
Zmija Tag; Označavanje igre su neke od najboljih igara ljetni kamp za djecu i zmija Tag je jedan takav igra. Za igrati ovu igru ​​odaberite veliko igralište i podijeliti djecu u skupine od 3 ili 4. Napravite maksimum skupine iz igrača, tako da jedan igrač može biti. Sada, kada su skupine formirane, zamolite svaku skupinu da stojimo u redu. Svaki igrač pojedinih skupina mora držati na struk osobe koja stoji ispred njega u redu. To čini zmija i igrač stoji ispred linije glave i jedan stoji na kraju je rep. Za početak igre, sve zmije moraju izvoditi na području igrati i igrač koji je to je to potjerati repovima od ove zmije. Ako igrač uspješno oznake rep jednog od zmija, onda je igrač koji je glava postaje. Igra se nastavlja i zmije moraju okretati i pretvoriti u igralište i izbjegne gubitak njihovim glavama. To je jedan od stvarne zabava ljetne igre za djecu, koji je temeljito uživati ​​igrajući ga.
Tko sam ja, to je jedan od najpopularnijih ljetnih društvene igre za djecu. Igra je vrlo jednostavna za igrati i nema posebne zahtjeve. Sve što trebate učiniti je jednostavno napraviti popis poznatih ličnosti i pripremiti oznake sa svojim imenom. Ove oznake moraju biti priključeni na poleđini svake dijete kao što je on / ona stigne za stranku. Tada svaki gost će vas pitati jedno pitanje na druge goste, te će pogoditi ime slavnih. Gosti se mogu postaviti pitanja poput, ja sam nogometaš?. Igra se nastavlja, sve dok svaki gost napravi točan pogodak za celebrity ime napisano na svojim leđima.
Pass Balon; Za igranje ove igre, uzmi balon i probadanja s zihernadla. Zatim, ispunite ovaj balon s vodom i osigurati svoje završava s navojem ili string. Sada, svi igrači trebali stajati u krug. Zatim, curenje balon da se prijeđe iz jednog igrača na drugu. Igrač koji drži balon kada nema vode u njoj, je gubitnik. Ovaj kamp igra za djecu je super, jer ne fokusirati na pobjede ili gubitka. A igra je zabavna za igranje jer je donošenje curi balon.
Popis ljetne igre za djecu je prilično dugo, a navedene su neke od njih. Dakle, što čekate? Pozovite svoje prijatelje, prikupiti potreban materijal i igrati ove unutarnju i vanjsku ljetne igre za djecu. Imati ugodan ljeto!

No comments:

Post a Comment