Thursday 22 March 2012

Paraben besplatno Shampoo

Paraben je skupina konzervansa koje su često dodaju inhibirati rast bakterija. To je čest sastojak u hrani i proizvodi za njegu kože kao što su šamponi, moisturizers, dezodoransi i sl. paraben prirodno nalazi u određene namirnice kao što su borovnice. Kemijski sintetizirana paraben ima istu molekularnu strukturu kao i prirodni paraben, ali se razlikuje od prirodnih paraben na mnogo načina. Kada se konzumira, paraben je oborio strane probavnog sustava, a time poništavanja njegov potencijal da izazove opasan učinak. Međutim, paraben koristiti za njegu kože proizvoda direktno apsorbira u kožu i nije oborio. To može dovesti do nekoliko zdravstvenih problema. Zbog zdravstvenih problema povezanih s njim, paraben besplatno proizvodi uvode na tržištu. Paraben besplatno šampon je jedan takav proizvod koji je postao široko popularan ovih dana.
Zašto da ide za paraben besplatno Shampoo
Paraben je vrlo jeftino i učinkovito kontrolira rast mikroba. Do sada, ona je također se smatra sigurnom sastojak za njegu kože proizvode. To objašnjava široku upotrebu paraben u nekoliko proizvoda. Međutim, kao što je spomenuto gore, paraben je potencijalno opasan sastojak. It narušava endokrine funkcije koje oponašaju estrogenski hormon u tijelu. Hormonska neravnoteža može igrati pustoš u tijelu. Također je poznato da se pozove alergijske reakcije kod nekih ljudi. Najopasniji učinak paraben dolazi u obliku raka. Paraben je poznato da su pronađeni u tkivima tumora dojke. Dakle, njegova povezanost s rakom dojke naglo smanjio potražnju za paraben šamponi i drugi proizvodi. Nepotrebno je reći, ljudi su sada opciju za paraben besplatno verzije šampona i proizvoda za njegu kože. Više o paraben besplatno kozmetike.
Alternative za paraben in paraben besplatno Shampoo
Konzervansi su neophodni da se produljiti rok trajanja bilo kojeg proizvoda. Čak i organski paraben besplatno šampon se sastoji od konzervansa, drugo njegov život polici bi smanjiti na dana. Dakle, paraben besplatno šampon ne znači da je bez konzervansa. These šamponi često koriste razne prirodne sastojke, koji se ublažiti probleme povezane s paraben koristiti. Grejpfrut sjeme ekstrakt, sorbinske kiseline, vitamin E, Germall plus, kalij sorbat su sastojci koji učinkovito zamijeniti paraben in paraben besplatno šampona. Vitamin E se koristi u šampona koje su usmjerene na oštećenu kosu, a ekstrakt sjemenki grejpa je više prikladan za boju tretirane kose za zaštitu boje. Većina paraben besplatno šampona koristite kombinaciju tih sastojaka za bolje rezultate. Najbolji paraben besplatno šampon je onaj koji poboljšava zdravlje kose i vlasišta, a ne pretvoriti upaljen za dugo vremena.
Kako pronaći paraben besplatno Shampoo
Paraben besplatno šampon, iako popularan, možda neće biti lako naići. Vi svibanj morati napraviti veliku naljepnicu čitanje prije nego što mjesto paraben besplatno šampon. Na etiketi, naći ćete paraben naveden kao jednu riječ, zajedno sa svojim kombiniranjem alkohola, na primjer methylparaben, ethylparaben, propylparaben i butylparaben. Oznaka da ne uključuje bilo koji od ovih spojeva se mogu poduzeti za paraben besplatno proizvod. Ako ne želite ići za težak posao čitanja naljepnica, možete jednostavno kupiti šampon iz znan tvrtka koja je poznata samo za korištenje prirodnih sastojaka. Međutim, vjerodostojnost tvrtke puno stvari u ovom slučaju, kao što bi trebalo slijepo ide za naziv tvrtke. Dok je u potrazi za paraben besplatno šampon, i paziti na onaj koji je bez umjetnih konzervansa. Pročitajte više o proizvodima za njegu kose.
Kupnja samo paraben besplatno šampon nije dovoljno. Uvjerite se da je alternativa sastojci imaju potencijal za najmanje izazvati alergije ili iritacije.

No comments:

Post a Comment