Sunday 4 March 2012

Bočni retrovizor Zamjena

Ogledala su njihove koristi u automobilima, kao i uređaje koji proširuju raspon vozača očima. Evolucija je tek da uhvati korak s muškarcima vožnje automobila i rastući oči na stražnjoj strani glave. Do tada, moramo osloniti na retrovizore! U ovom članku, naći ćete jednostavan vodič za strane ogledalo postupak zamjene.
Ogledalo sa strane, također poznat i po imenima kao što su zrcala ili wing vrata ogledalo omogućuju vozačima da vide vozila približava odostraga, produženjem njegov periferni vid i kompenzacijski za slijepe pjege u njegovu viziju. Ove ogledala su konveksna tipa, kao oni pružaju široki kut gledanja nazad za vozača. Budući da oni pokrivaju širi pogled, predmeti izgledaju manji i više udaljen nego što zapravo jesu. Zato, proizvođači izričito spomenuti upozorenje poput 'Objekti u ogledalu su bliži nego što se pojave. " na ogledala.
Biti na strani i pričvršćene na vrata, to ogledalo je najviše skloni da se pokucao out by prolazak automobila putuju previše blizu. Devet od deset puta, razlog zašto ljudi trebaju zamjena stranu ogledala jer je odrezan je prolazak automobila.
These stranu ogledala dolaze u dva tipa. Jedan je priručnik tip koji je priložen većina starih modela automobila, a drugi tip je na električni pogon, koja je opremljena u modernoj automobila. Ovdje sam razgovarati za upotrebu zamjena ogledalo strani. Može se dogoditi da se zrcalo kućište je potpuno netaknut, ali staklo iznutra dobiva polomljen. U tom slučaju, možete otići na stranu ogledala zamjena stakla samo umjesto zamjene cijelu stvar.
Na taj cijeli posao sami, a na vlastite, možete uštedjeti novac na zamjenu bočni retrovizor trošak koji može biti u rasponu od $ 40 do $ 160 bez radne troškove. Dakle, popravljajući ga na svoju vlastitu, možete uštedjeti nešto novca.
Bočni retrovizor upute za zamjenu, nema automobila popravak ili zamjenu posao je moguće bez odgovarajuće alate. Ovdje su alate i druge stvari koje ćete potrebu za promjenom jedne strane ogledala:; Car priručnik, zagledati alat, New Zamjena ogledala, odvijač ili Torx vozača; mali plastični kontejner, utični ključ, pobrinite se da novi zrcalo je pravo jedan za svoj model automobila. Your dealership vam može dati zamjenski dio. Danas, također možete naručiti auto dijelovi online i uštedite nešto novca kroz popuste. Pusti me početi s uputama zamijeniti stranu ogledala pogled.
Prva stvar za učiniti je svitak dolje prozor automobila priključen na strani vrata. To je dobra praksa za uklanjanje negativnih polova akumulatora prije nego bilo koji posao auto popravak, ako je kidanje bilo električne spojeve je na karticama. Vi svibanj imati električne veze u slučaju da imate električni ogledalo.
Za uklanjanje stranu ogledala pričvršćena na vrata, trebate ukloniti unutrašnjosti vrata ploči. Koristite zagledati alat i uklonite pokrov iznad vrata ploča vijcima. Zatim pomoću izvijača, uklonite vijke priključen na ploču. Tada panel lako će ispasti.
Ako svoje električni ogledalo, možda ćete morati ukloniti ožičenja ispod vrata ploče prije nego što nastavite. Ako imate priručnik ogledala, samo nastavite s uklanjanjem vijaka koji učvršćuju ogledalo na vrata, koristeći utični ključ. Uz vijci uklonjen, možete odvojiti cijeli ogledalo Skupštine iz vrata. U slučaju, cijeli sklop je ogledalo oštećen, možete ga zamijeniti u cijelosti aa novom, uz potporu koja se uklapa u zajednicu. Ostali mudar, ako je samo staklo je razbijeno, možete nastaviti uklanjanjem ogledalo iz podloga i zamijenivši ga s novim. Nakon toga, sve što treba učiniti je stavljanjem svih dijelova automobila koji ste uklonili, natrag na mjesto, obrnutim redoslijedom.
Pročitajte više na:; strani pogled ogledalo zamjene; ​​retrovizor zamjene; ​​bočni retrovizor zamjena je jednostavan posao, u načelu, koje svako tijelo s osnovnim mehaničkim vještinama može skinuti. Nadam se da ovaj članak vam je dao grubu ideju o tome kako zamijeniti stranu ogledala.

No comments:

Post a Comment