Thursday 29 March 2012

Depilatory krema za dlake na licu

Dlake na tijelu, osobito na rukama, lice i vrat, je prepreka za vaš fizički izgled i privlačnost. Dlake na licu može čak utjecati na nečije samopouzdanje. Zbog tih razloga, svatko želi da biste dobili osloboditi od dlake na licu. Postoji nekoliko načina lica za uklanjanje dlaka. Neki od njih su navoja, čupanje, depiliranje i korištenje depilatory kreme. Sve ove metode uklanjanja dlaka dati željene rezultate. Čak i trajno uklanjanje dlaka metode su dostupni na tržištu. Oni uključuju elektrolizu, laser, itd. U ovom radu ograničava svoje rasprave depilatory krema za dlake u muškaraca i žena. Imajte čitanje da prikupi korisne informacije o depilatory vrhnje, njegova uporaba i upozorenja.
Depilatory krema za dlake na licu: Uvod; depilatory krema može ukloniti dlake s bilo kojeg mjesta na vašem tijelu. Oni dolaze u posebnom formulacijom koja su relativno blaže i sigurnije za korištenje na koži lica. Uporaba depilatory krema je bezbolan način za uklanjanje dlaka s lica. On svibanj biti sa ili bez mirisa. Ovo je brz način za uklanjanje dlaka s lica. Neki od takve kreme za uklanjanje dlaka se vjeruje da su usporiti stopu rasta kose i izglađuju kožu.
The depilatory krema za uklanjanje dlake na licu sadrži natrij i kalcij thioglycolate kao aktivne sastojke. Ove kemikalije raspustiti proteina baze kose, time dopuštajući da se ukloni s malo ispod površine kože. Oni također sadrže kamilicu, vitamin E i aloe vera ekstrakti. Svi ovi sastojci čine djelovanje aktivnih kemikalija ne razdražljiv na koži lica. Takve kreme su dostupne u dvije različite dimenzije. Jedan od njih je za usne i obrve, a drugi je za bradu i obraze.
Depilatory krema za dlake na licu: Upotreba; Postoji nekoliko jednostavnih načina za korištenje depilatory krema za dlake na licu. Uporaba pravci se obično daje na pakiranju proizvoda. Morate primijeniti ravnomjerno na čisto lice i ostavite ga da ostane tamo za preporučeno vrijeme. Nakon završetka određenom vremenskom razdoblju, morate obrišite krema. Kosa će nestati s lica. Upotreba krema za uklanjanje dlačica ima dodatnu prednost nije urastao kose.
Depilatory krema za dlake na licu: mjere opreza; Nemojte koristiti krema za lice uklanjanje dlaka, ako ste nedavno obrijao, voskom, ili tweezed kose. Pričekajte dok ne dobijete punu rast kose. Nemojte koristiti depilatory krema na bilo kojem dijelu lica koji se upaljene, nadražene. Ispucala, ili izgorio od sunca. Aktivni sastojci mogu pogoršati nemir. Nemojte koristiti krema blizini oči. Ako se kojim slučajem, krema je dotaknuo vašim očima, odmah isprati kemijske off. Ne ostavljajte krema otkrila. To može dovesti do isušivanja i vrhnje. Držite depilatory vrhnje daleko od dohvata djece i kućnih ljubimaca. Oni su strogo za vanjsku uporabu.
Pod istim uvjetima svim drugim drugih kožnih proizvoda, depilatory vrhnje previše proći određeni skup kožnih testova prije nego što su odobreni za zajedničku upotrebu. Međutim, te bi trebao kupiti jedan s oprezom. Prikupiti informacije o sastojcima i provjerite da niste alergični na bilo koji od sastojaka. Raspitajte se o najboljem depilatory krema za dlake na licu brand na tržištu. Uvijek je preporučljivo da se odluče za proizvode koji su izrađeni od 100% prirodnih sastojaka kao što su ovi obećanje i isporučiti najbolje rezultate i najmanje nuspojava. Da li obaviti patch test. Čak i nakon što ste odabrali najbolji depilatory, patch test je potrebno. On pruža sigurnost da je sigurno za vašu kožu, a ne bi uzrokovati štetu. Tu je jedan mogući nedostatak korištenja depilatory vrhnje kao opciju za uklanjanje dlaka. To je da je njegova kontinuirana koristiti tijekom dugog vremena može potamniti kožu. To je sve na depilatory krema za dlake na licu. Koristite informacije potražite nevjerojatan.

No comments:

Post a Comment