Saturday 31 March 2012

Električni Deka za sigurnost

Sam naziv, električni pokrivač čini da ne žele napustiti krevet i samo priljubiti se ispod nje. Što mogu učiniti ako se osjećate kao što je ovaj, osim električnih deka. Nije mnogo gnjavaža ga koristiti i također vam štedi trošak kupnje nekoliko skupih pokrivača. Čak i ako žive razina spušta ispod nule znak, možete se osloniti isključivo na električni pokrivač da bi vas toplo i ugodno. These deke su bili popularni još od 1900s, kada su korišteni da bi tuberkuloznih bolesnika, sjedi vani na hladan navečer, toplo. These deke su mreže tankih izoliranih žica koje se koriste za generiranje topline interno. Prije toga, podesivi termostati su korišteni za reguliranje temperature, ali sada, to jest, od 1984, reostati se koriste, koji ne samo da mjeri toplina generirana od strane deke, ali čak i topline generirani od strane korisnika. Dakle, imate više ni manje grijanje i topla mjesta. Međutim, čak i ove deke imaju određene nedostatke. Budući da koriste električnu energiju, postoje šanse da oni mogu zapaliti i izazvati nesreće većih razmjera. U stvari, bilo nekim slučajevima kao što je ovaj. Dakle, prije nego koristite električni pokrivač, treba znati električni savjete sigurnost deka. Ovdje su neke električni pokrivač savjete za sigurnost na umu, a nakon toga, možete spriječiti nesretni nesreće.
Električni Deka savjete za sigurnost
Budite oprezni dok čišćenje:, prva stvar koju treba imati na umu o sigurnosti uporabe električnih deka je kako bi trebao biti očišćen. Pročitajte upute proizvođača pažljivo prije korištenja i čišćenje deka. Ako je spomenuto da se voda ne smije se koristiti za čišćenje deka, a zatim slijedite ga. Također, ne suho očistiti pokrivač, kao i suho čišćenje otapala ili tekućine će oštetiti izolaciju žica grijač.
Isključite kada nije u uporabi:; Isključite deku kada nije u uporabi. To će smanjiti šanse izazivanja kratkog spoja. Osim toga, mislim da ne želite da vaš električni račun da puca se samo da se ugrijemo prazan krevet.
Ne prekrstite pokrivač:; Ako loptu ili prekrstite dekom i držati ga u jednom kutu krevet, postoje visoke šanse za to uhvatiti požara, kao i toplina mogu dobiti koncentrirane na jednom mjestu, gdje ne bi trebao biti . Stoga, uvijek držati grijane površine stana.
Ne koristite električni pokrivač na vodenom krevetu:; Jedan od glavnih električnih deka sigurnost savjet je da nikada ne treba ga koristiti na vodenom krevetu. Razlog je prilično očigledan.
Ne željeza svoju električni pokrivač:; Nikada ne pokušavajte željeza svoju električnu deku iz bilo kojeg razloga. To će oštetiti izolaciju žica i grijač može dovesti do kratkog spoja.
Držite pokrivač od:; Kućni ljubimci, kao i oni mogu žvakati daleko žica izolacija ili puknuti. To ne samo da će biti loše za deku, ali čak i vaše kućne ljubimce može se ozlijedio kao što bi mogao biti kratki spoj. , Pins, kao i oni svibanj puknuti izolacije grijača žica. , Trudnice, kao i pregrijavanja može doći do oštećenja ploda. , Ljudi s umjetnim srčanog stimulatora. Evo, iako liječnici nisu izvijestili svako miješanje od električnih deka s pacemakerom, preporuča se da osoba s umjetnom pacemaker ne bi trebali koristiti ovu deku. ; Dijabetska ljudi, kao i oni postati neosjetljiv na toplinu. Oni gube osjećaje svojih ruku i nogu, tako su mogli pretrpjeti teške opekotine ako se deka zagrijava previše. Ako je sve što želite ga koristiti, onda samo toplo krevet, a zatim isključite ga prije nego što odete u krevet. ; Electric Deka sigurnosnim provjerama
Prije kupnje električnih deka, trebali biste provjeriti neke stvari kako bi se spriječilo bilo kakve nesreće. Provjerite:; izlizane tkanina, oprljiti maraka, jesu li unutarnje dijelove deka izloženi ili ne, nabora i bora, onečišćenja ili vlažnom zakrpe, kravata trake ili oštećen ili nedostaje, a flex izlizan, labav žice veze; sigurnost obilježiti oko pokrivač. Ako je oznaka više od 10 godina, onda ne kupiti deku. , Ne koristite vrlo star električni pokrivač. To će biti veliki rizik da ćete biti uzimajući kao što ste možda nesreće. Neki drugi električni pokrivač sigurnosni savjeti zamijeniti pokrivač nakon svakih deset godina i dobiti Internet ček nakon svake 3 godine za stručni električar. Osim električnih deka, kako bi vaš zimskim noćima još više udoban, također možete koristiti električni madrac jastučić. Ako jednostavno slijedite ove električnih deka savjete sigurnosti, budite uvjereni, nećete lice bilo koji problem. Dakle, ići dobiti svoj električni pokrivač sada, slijedite sigurnosne savjete i uživajte u toplom, ugodnom, lijepo spavati.

No comments:

Post a Comment