Tuesday 13 March 2012

Bojler cure

Bojler je jedan od najbitnijih kućanskih aparata i rijetko daje sve probleme. Što ako vidite bazen vode na podu ispod njega? Pa, vi ste sigurni da ste dobili frustriran kao vjerojatno postoji propuštanje bojler. Što ćete učiniti kako biste popravili bojler curi problem - nazovite vodoinstalatera ili to učiniti sami? Je voda curi iz grijač ispod ili vrhu i što je uzrok bojler propuštanja su uobičajena pitanja koje dolaze u vaš um? Evo rješenje za njih. Prije nego što nazovete vodoinstalater, možete učiniti sljedeće stvari koje trebate znati uzrok i probati rješavanje problema vruće probleme bojler.
Rješavanje problema curi bojler
Grijač je voda curi?, Provjerite je li bojler zaista curi ili ne. Da, to je uobičajena pogreška da mnogi čine pitate kako je grijač curi kada je zapravo nije. Uglavnom vode prikupljaju samo zbog kondenzacije. Grijač za vodu curi na vrhu često može biti posljedica kondenzacije kao hladno voda se zagrijava. Pročitajte više o vrućim problemima bojler.
Provjerite toplom i hladnom staza i tople i hladne linije cijevi su obično na vrhu bojler. Možete provjeriti ventile loptu na obje linije. U slučaju matice koje se koriste za zakretanje ručice su labave, postoje šanse prodora vode u ovom trenutku. Koristite pamučni obrisak kako biste provjerili postoji li propuštanje vode. Lako rješavanje problema savjet je da zategnuti te kao obavezna, i provjerite da li još uvijek postoji curenje.
Provjerite ispusni ventil, neispravan ili labave ispusni ventil koji je na dnu bojler je često uzrok bojler curi problem. Sve što trebate učiniti je stegnuti ispusni ventil. Možete stegnuti ventil pomoću ključa. Ako je odvod zid čini se da je istrošen, treba ga zamijeniti jer je uzrok ovog problema bojler. Ako to ne funkcionira nakon stezanja ili ako je potrebno zamijeniti, pozvati profesionalne učiniti zadatak.
Provjerite temperaturu sigurnosni ventil koji se otvara na povišeni priti, temperature za rasterećenje tlaka (TPR) ventil je samo uz toplom i hladnom vodom cijevi. Pa što možete vidjeti voda kaplje iz TPR ventil i čudo da je ovdje je propuštanje. No, dopustite mi da vam kažem, to je stanje savršeno funkcioniranje TPR. Da, kada postoji višak tlaka u spremniku, zbog visokih temperatura postavke ili višak grejanje vode unutar spremnik, TPR ventil će puštanje vode. Kada se vode unutar postane previše vruće, TPR tisak tu vodu i sprječava grijač od rupturing. Pobrinite se da ne dirajte voda kaplje iz ove kao što će biti previše vruća. Možete pozvati ovlašteni instalater, u ovom slučaju kako bi dobili pravo postavke temperature. Također, ne zaboravite da je ovo TPR ventil treba provjeriti jedanput u godini kako bi se osiguralo pravilno funkcioniranje.
Pročitajte više na:; električni bojler problema; eletric bojler Rješavanje problema; plinski bojler problemi: Problemi Plin Grijači vode, Osim navedenih stvari koje mogu dovesti do bojler curi problem, rđe i korozije također može biti vjerojatan uzrok. Uglavnom trebate provjeriti vodovod ulaznih i izlaz cjevovoda i rezervoara te jer ti nose vodu i lako mogu dobiti zahrđao što dovodi do problema kao što su curenje. Montaža točke cijevi mora se provjeriti jer oni mogu dobiti labav dovoljno da uzrokuje curenje. Ponekad možda ćete također trebati za zamjenu vruće element bojler. Uvijek bi točku na poziv ovlaštenog vodoinstalater da biste dobili posao učinio na najbolji mogući način i savršeno radi bojler.

No comments:

Post a Comment