Tuesday 6 March 2012

Sugaring recept za Waning

Kleopatra, kraljica Egipta, a koristi se za provedbu prvih metode uklanjanja dlaka tehnika. Glavni sastojci korišteni u uklanjanje dlaka su šećer, ulje i soka od limete. Svi ovi sastojci pomiješani bi vrlo prvo tijelo šećer zalijepiti za uklanjanje dlaka. U današnjem svijetu, postoji mnogo različitih metoda za uklanjanje dlaka, kao što su depilacija voskom, laser, navoja, elektroliza, brijanje, i sl. Nova verzija, koja prilagođava pojmove drevni Egipćani tehnike uklanjanja dlaka, poznat kao sugaring ili šećer-voskom se koristi s cool šećer u smjesu, u odnosu na vrući vosak. Sugaring je manje bolno nego staromodni depilacije i pomaže piling kože tijekom aplikacije. The sugaring recept za depilacije također promovira zdraviji ten izgleda. Dakle, ono što čekamo? Let's vidjeti kako je lako pripremiti vaš vlastiti, domaći sugaring recept. Pročitajte više na metode uklanjanja dlaka.
Uklanjanje dlačica sugaring Recepti
Kada ste u potrazi za brzo olakšanje od neželjenih dlaka, nije bitno kojem području tijela, to tijelo sugaring recepti sigurno će vam dati iznenađujuće rezultate. Korištenje sugaring recept za depilacije pomaže urastao kose na uvalu i produžiti vrijeme za nova kosa rasti leđa u. Postoje dva načina pripreme mješavine, ili se napravi sugaring recept u mikrovalnoj ili nad štednjakom. Obje ove metode su objašnjeni u nastavku. Pročitajte više o šećeru recept za uklanjanje dlaka.
Sugaring recept za Waning # 1
Sastojci: 1 čaša šećera, ½ šalice limunovog soka, ¼ šalice meda, melase; postupku
U mikrovalna-sigurno zdjelu, sipati u sok od limuna, šećer i med. Izmiješati sastojke ispravno i zdjelu stavite unutar mikrovalne. Skrenite topline na visoke i neka zdjela biti unutar za oko 2-3 minuta. Čim otkrijete da se smjesa je glatka i bubbly, izvadite posudu. Neka zdjelu sjesti za neko vrijeme i ohladiti. Nakon što je smjesa na sobnoj temperaturi, spremite ga u čistu, microwavable posudu i stavite poklopac.
Sugaring recept za Waning # 2
Sastojci, 2 šalice šećera, ¼ šalice hladne vode, ¼ šalice soka od limuna; postupku
U srednje tavi, sipati u vodu, šećer i limunov sok. Držite plamen na srednje-nisku i držati miješajući sastojke svakih 15 sekundi. To će spriječiti smjesu od spaljivanja. Nakon što je smjesa ne počne da vrije, provjerite temperaturu s termometrom slatkiša. Ako je temperatura 250 º F, kaže, uzmi posudu s peći. Neka se smjesa ohladi i doći do sobne temperature, koja će trajati oko 15 minuta. Čuvati smjesu u čistu, microwavable posudu i staviti poklopac.
Sugaring recept za Waning # 3
Sastojci, 2 šalice smeđeg šećera, 1 šalice vode, 1 šalica limunovog soka; postupku
U srednje tavi, sipati u smeđi šećer, vodu i limunov sok. Držite plamen na srednje-nisku i držati miješajući sastojke svakih 15 minuta. Kad se šećer otopi i smjesa okreće smeđa, okrenite plamena off. Uzmite posudu s peći i ostavite da se ohladi do sobne temperature. Stavite smjesu u čiste, microwavable posudu i staviti poklopac.
Za više sugaring recepti za depilacije, idite na:; Sugaring Zalijepi, Sugaring Epilacija; Sugaring uklanjanje dlačica, pripremiti sugaring recept bez limuna, to zamijeniti s octom. Rezultati smjesa će biti gotovo isti. Za primjenu bilo koje od navedenih sugaring recept za depilacije, slijedite postupak redovne depilacije. Nakon što ste završili depilacije, primjenjuju se neki aloe vera gel ili baby ulja na ruke i / ili noge kako bi površina glatka i svilenkasta.

No comments:

Post a Comment