Friday 2 March 2012

Irski Izreke

Nisi li ti dosadno iste stare iste stare izreke? Želite li promjene u tim riječima koje koristite za pogon blues daleko ili razmišljati o tome? -Da? Onda mislim da je vrijeme da pogleda u neki irski izreka! Postoje tako mnoge od njih, i na različite teme previše. Što je to što vam je potrebno? Funny Irski izreka? Imaš ih! Kako o irskom izreke o ljubavi i obitelji? To je previše! Zatim tu je popularan irski riječi i blagoslova, kao dobro. Dakle, bez dodatnih teškoća (koje je engleski, da) ... Let's doći do srž stvari i dati vam neki stvarno poznati irski izreka!
Funny Irski Izreke
Ovdje su neke od najatraktivnijih smiješno irski izreke i citati. , To je lako imati principe kada si bogat. Važno je da su načela kada ste siromašni. , Ako ste dovoljno sretan da se Irci, onda ste dovoljno sretan. , Evo da se naše žene i djevojke! Neka nikada ne sretnu! , Na nebu nema pivo, to je razlog zašto ga piti ovdje. ; Sve žene postanu poput njihovih majki. To je njihova tragedija. Nitko ne radi. To je njegov. , Dnevno svjetlo dolazi kroz pijanica krov najbrži. , Oh, on povremeno uzima alcoholiday. ~ Wilde; Pročitajte više o smiješne citate i izreke.
Irski izreke o obitelji
Ovdje su neke od irske izreke o obitelji i ljubavi. , Dom je gdje je srce. ; Prijatelja oka je dobra ogledalo. ; Moraš napraviti svoj vlastiti uzgoj, bez obzira koliko visok bio vaš djed. ; Svibanj vaš dom biti uvijek premala da držite sve svoje prijatelje. ; Neka prašinu vašega prijevoz slijepim očima svojih neprijatelja! ; Svibnja krov iznad nas nikada ne pada, i može mi prijatelji okupili ispod nikada ispasti. , Svibanj vam biti u raju 1 / 2 sata prije nego vrag zna da si mrtav. ; Neka najtužniji dan svog budućnosti biti gore nego najsretniji dan svoje prošlosti. , Budućnost nije naš znati, a možda nikada neće biti - pa neka nam živi i dati naš najbolji i dati ga bogato! ; Svibnja svi div srca biti visok kao dan. Svibanj sve svoje noći zimi biti toplo u svibnju. ; Neka vaše nevolje biti malo i što se tiče, osim što moje bake zubi. , Cigle i mort napraviti kuću, ali smijeh djece čini dom. , Nema potrebe poput nedostatka prijatelja. ; Djeca počinju voljeti njihovi roditelji. Nakon nekog vremena su ih sudac. Rijetko, ako ikada učiniti ih oprosti. , A obitelj koja nema kostur u ormar je pokopaju ga umjesto. ; Pročitajte više o prijateljstvu citati.
Popularni irski Izreke
Neki popularni irski izreka tada. Tijekom godina bilo je nekoliko prijevoda ove popularne irske riječi. Pogledajte ako ih prepoznati. ; U zemlji slijepih, s jednim okom čovjek je kralj. ; Svjetlo srce živi najduže. , Ako ste gladni, sve dobar ukus. , Kada je piće u, osjećaj je van. ; To traje jedan znati jedan. , Rim nije izgrađen u jednom danu. , To je uvijek mirno one. ; Tko price s vama će trač od vas. ; Nacije najveći neprijatelj je mali umove svojih malih ljudi. , Ako ste jedini koji zna se bojite, da ste hrabri. ; Postoje ribe u moru bolje nego ikada su bili uhvaćeni. ; Irac nikada nije pio dok on može držati na jednu vlat trave, a ne pada na licu zemlje. , Bolje je biti kukavica jednu minutu nego mrtav ostatak vašeg života. ; Svibnja trava grow dugo na putu u pakao za elite koristiti. ; Svatko je lijepo dok krava dobiva u vrt. , Nemojte davati trešanja svinjama ili savjete za budale. , Gdje se jezik gaćice, on govori istinu. ; Stavite svila na kozu i to je još uvijek koza. , A znanstvenici tinte traje dulje od jednog mučenika u krvi. ; Pročitajte više na poznati citati.
To su neke od najboljih irske riječi. Nadam se da ćete ih volio i učinio što mislite. A ako je to samo neki smijeh da ste bili u potrazi za, onda sam siguran da vam je dao dovoljan razlog za to kao dobro, zar ne?

No comments:

Post a Comment