Thursday 1 March 2012

Skinny jeans za muškarce

Skinny jeans stil za muškarce je natrag. Da, one skinny traperice koje su smatrani vrlo ženstveno, danas najpopularniji komad muške odjeće. Možete vidjeti mnogo ljudi nošenje tih i izradu jedinstveni modni iskaz. Dok su ranije su to bile ograničene na emo i rock publiku, danas je to među ormar mora haves za muškarce. Skinny jeans za muškarce je popularno slijedi modni trend koji im najviše odgovara vrlo dobro. Dakle, ono što su načini na habanje i odaberite skinny jeans za muškarce? Nastavite čitati kako biste pronašli odgovore.
Skinny jeans za muškarce: Kako odabrati?
Svi oni koji misle da mršav traperice su za žene, dopustite mi da vam kažem da to nisu. Skinny jeans za muškarce su definitivno široka i kože stane baš kao i žena skinny jeans, ali oni su labave na struk i prepone području. To dodaje da je udobnost element ove muške modne odjeće. Dakle, čak i dok sjedite ili opustiti ćete biti ugodno u ovom traperice. Iako su ti obično izrezati niže na struku, pobrinite se da onaj Vas ima ovu značajku kako bi se osiguralo pravilno stane. Ne idite za visoke struk traperice. Ne treba napomenuti da ove će se tapered na dnu s zbijeno stane na koljena i gležnjeva.
Osim toga možete pronaći druge značajke muške traperice u ovom modne odjeće kao dobro. Uglavnom muške skinny traperice imaju više zip ili gumb letjeti. To je dobra ideja odabrati traperice koje je 2 do 3 cm više u dužinu. Zbijeno stane osigurat će da se višak duljina tkanina ostaje kod gležnja u okupilo uzorak, stil koji izgleda najbolje za muškarce. Kupnja mršav traperice su s spandex tkanina će osigurati više udoban iskustvo. Možete provjeriti raznih marki i dizajnera skinny jeans kao dobro. Dopustite mi da vam kažem da je svaka marka će imati različite stane, stoga pokušava svaki komad je vrlo bitna. Bez obzira odaberete skupo ili jeftino skinny jeans za muškarce, ono što je bitno je stati i gledati. Oni koji imaju previše navoja obrazaca i dizajni su najbolje da se izbjegavati. Nabavite neki modni savjeti za muškarce.
Skinny jeans za muškarce: kako nositi?
Način na koji nositi skinny jeans čini veliku razliku, dakle, pogrešne i kombinacija uparivanja može uništiti cijeli izgled. Prvo neka mi reći, kada nosite da skinny jeans, biti sigurni. Ne dobili živčani samo zato što ste čuli da je ženske mode. Uglavnom branje pravo stati i desne boji skinny jeans za muškarce je ključ u velikoj izgled. Provjerite jeste li ostati daleko od ženskog boja. Crnci, blues, sivih i smeđe su najbolje ići. Drugo, uparivanje sa savršenim obuća je bitna za polirani izgled. Ne idite za glomazne sportske obuće. Izaberite one koji imaju tanak gledati kako s pravom na komplimentu vaš mršav traperice. Možete ići na haljinu čizme ili tenisice tanak. Pročitajte više o tome kako nositi skinny jeans.
Sljedeći par skinny jeans za muškarce sa savršenom t-shirt ili majica. Ne idite za funky obrazaca i jazzy boje. Držite se stišava uzorke poput pruga ili plaids. Ako se odlučite vodoravnih pruga ići široko one u dual boji. Ostali dizajner majice koje su cool i ne previše jeftin su najbolje biti uparen s mršav traperice. Također provjerite da li ići na slim fit majicu ili redovite stane t-shirt. Preširok ili košulja tijelo u formi ili t-shirt može dati ženski izgled. Ugurati u košulju stil također će izgledati classy s mršav traperice. Izbjegavajte nošenje 'V' vrata Tees, s mršav traperice, jer neće ići dobro s njim. Odlučite se za široki pojas koji ide dobro s lupanje srca boji. Ne idite za mnogo trendy pojasom.
Pročitajte više na:; mršav traperice za djecu, mršav traperice za Curvy žena; Slijedite gore navedene savjete i to će vam pomoći da dobijete savršen skinny jeans za muškarce. Don this ormar bitne pravom i prošetati se s povjerenjem.

No comments:

Post a Comment