Sunday 18 March 2012

Jednostavno Bird Feeders za djecu

With industrijalizacije i poboljšanja u načinu života, većina ljudi žive u luksuznim stanovima. Bez obzira na tih domova osigurati svaki objekta kako bi život lakšim, zelenilo drveća i ptica postaju rijetka očima! Iako mnogi od nas ne vole stalno melodičan cvrkut ptica, svakako bi željeli da se probudi svoje glazbene glas umjesto sirena naših susjeda auto! No, kako ih privući u neposrednoj blizini kuće? Očito betonske kuće nisu mamac za njih, ali sigurno su bird feeders. Dakle, upravo ono što su ovi bird feeders? Bird feeders su različiti uređaji koji sadrže hranu za ptice i nalaze se na otvorenom. Znam neke zanimljive činjenice o lako bird feeders za djecu.
Zanimljive činjenice o Bird Feeders
Vrsta ptica koje posjetite bird feeder ovisi o hrani čuva u ptica pritoka. , Većina ptica pjevica privlači mješoviti sjeme hrane, međutim, hummingbirds privlače tekući nektar i ptice kao što su djetlići, titra i sl. privlači salo samo hranitelj. , Vjeverica također su redoviti posjetitelj bird feeders, ali oni ne hrane tamo, oni nose hranu u svom obrazu džepove svojih ostavi! Tu su i vjeverica dokaz-bird feeders. , Bird feeders se koriste za promatranje ptica mnogi ljubitelji ptica. , To su neki od zanimljivih činjenica o bird feeders. Sljedeće su neke jednostavne bird feeders za djecu.
Jednostavno Bird Feeders za djecu napraviti
Morate shvatiti da postoje različite vrste ptica hranitelj, pa ako želite privući neke određene ptice, trebate napraviti bird feeders posebno za njih. Međutim, za praksu, pokušajte sljedeće lako hranilice ptica i kada ste postali stručnjak u izradi ovih, ići za stočnu poput ptice izvoda.
Bagel Bird Feeder
Izrada bagel bird feeder je vrlo lako, trebat će vam pecivo, niz ili pređe, plastični nož, kikiriki ptica i birdseed. Prvo izrezati pecivo na pola, proširila kikiriki maslac na ravnom strane i staviti na stranu. Spread puno birdseed na papirnati tanjur, a zatim pritisnite pecivo, strane koja je maslacem u birdseed. Sada izjednačiti ubosti na pecivo i rukom na visok grani. Uskoro ćete vidjeti jato ptica slavlja na pecivo! Pročitajte više o tome kako napraviti ptica pritoka.
Cookie Cutter Bird Feeder
To je jedan od lako bird feeder za djecu. Djeca obično ne vole jesti kruh pete. Umjesto da ih jedu, uči ih ovaj zanimljiv i jednostavan način izrade bird feeder od kruha pete. Sve što trebate učiniti je, jednostavno punch out oblik od kruha pete uz pomoć kruha cutter, napraviti rupu na vrhu i držati ga za sušenje. Kada se osuši potpuno peta, nanesite sloj masti na njega, to roll on ptica sjeme, a zatim ga objesiti o stablo koristeći viti. Možete napraviti ovaj kruh izvoda čak i svakodnevno, a najbolji dio je da čak možete dobiti osloboditi od njega kad mislite da je dovoljno ptica chirping! Pročitajte više o bird feeders - hranitelj ptica domaće.
Doughnut žitarica uvlakač
Trebat će vam olovka, gudački i prsten u obliku pahuljica. Kravata olovka na jednom kraju string prsten kroz drugi kraj niza. Odvezati olovku i vezati oba kraja pređe zajedno. Hang ovu ogrlicu tip ptica pritoka na ogranku za ptice da uživaju.
To su neke od lako bird feeders za djecu. Pokušajte sve ove i vidjeti koje su vrste ptica privlači različite bird feeders. Kada znate ovo, možete eksperimentirati s različitim materijalima i sastojaka.

No comments:

Post a Comment