Thursday 8 March 2012

Orbitalni Piercing

Ako želite don pomodan izgled, onda piercinga su među najlakši mogućnosti za to. Postoje različite vrste body piercing da možete se odlučiti i za dodavanje stil element na svoj izgled. Orbitalni piercing je jedan takav body piercing koji je u modi ovih dana. Dojam da orbitalni piercing daje se samo na taj unmatchable bilo koju drugu vrstu piercing pruža. Što je piercing orbite, što su nakit i opcija položaja za to? Ovdje ćete naći odgovore na sva Vaša pitanja.
Što je Orbital Piercing?
Orbitalni piercing u osnovi se sastoji od dva uha piercings. Nadalje jedan komad nakita prolazi kroz oba piercinga. To je slično industrijski piercing u kojem ćete koristiti jedan mrene koja prolazi kroz dvije rupe. Razlika u osnovi je nakit koristi za ovu vrstu piercinga. Orbitalna piercing u suštini sastoji od jednog prstena koja prolazi kroz dvije rupe. Također dva piercinga nisu što se tiče da je u slučaju industrijskih piercing. "Orbital" odnosi se na oblik orbite od strane prstenovi oko kože, kao što prolazi kroz dvije rupe.
Postoje različite vrste orbitalne piercinga ovise o položaju. Onaj koji prolazi kroz centar hrskavice na uškama, tik uz uho kanal se zove ljuštura orbitalni piercing. Orbitalni piercing učinjeno na spirale je uvijen grebena na vanjskom rubu uha naziva se spirala orbitalni piercing. Lobe orbitalna piercing je još jedna mogućnost da možete uzeti u obzir gdje su dva piercinga su učinili na režnja, stoga najlakše liječiti.
Koje su Orbital piercing nakit Opcije?
Tijelo nakit najviše popularno koristi za ovu vrstu piercing uho je prsten. Običan prsten ili zatočeništvu zrno prsten je prikladan komad nakita za ovu vrstu piercinga. Postoji niz mogućnosti u zatočeništvu perla prstenova u smislu boja i vrsta zrna. Možete imati različite boje prstenova ili metalnim ili prsten od nehrđajućeg čelika u boji s perla ili kamenje. Osim njih su se 'O prstenovi' također izgledaju klasicno. Još jedan stilski piercing nakit koji možete nositi da bi začinio svoj izgled je potkova. Pa, probajte ove i piercing je siguran da izgleda još više trendi. Možete ići na loptu potkove ili uzorak kocka potkove, kao dobro.
Je li Orbitalni Piercing bolan?
Pa bol doživjet ćete je ne razlikuje od onoga što će učiniti u slučaju jednog piercing na tom području. Liječenje vrijeme za orbitalni režnja piercing ne više od 3 - 6 tjedana. Iscjeljenje vrijeme za spirala orbitalne orbitalni i ljuštura piercing je oko 2 mjeseca do godinu dana. Dok bol neće trajati duže trajanje, potpuna ozdravljenja treba vremena. U slučaju ljuštura piercing bol može biti više, stoga je preporučljivo imati jedan piercing i otići na sljedeće, kada je prvi liječi. Pročitajte više na to uho hrskavice piercinga ozlijeđen.
Također je preporučljivo imati zasebne nakit za dva piercinga. Značenje možete nositi poseban prsten ili stud za svaku rupu. Stavljanje jedan prsten od vremena radite piercing može staviti pritisak na rupe i područje što dovodi do boli i to također može odgoditi proces ozdravljenja. Nakon piercinga u potpunosti izliječiti, možete staviti na jedan prsten da imaju savršen orbitalni piercing. Također je važno da imaju dva piercinga obaviti u odgovarajuće udaljenosti, što iskusni profesionalni lako može učiniti. Nakon desne orbite piercing nepromjenljiv vrlo važno kako bi se osiguralo brzo ozdravljenje. Pročitajte više o piercing uho nepromjenljiv.
Pročitajte više na:; ljuštura piercing, piercing Helix, uho ušna školjka Piercing, iako je orbitalna piercing se obično obavlja na području uha, neki također pokušati eksperimentirati s ovom stilu. Tako možete vidjeti neke nosio orbitalne pupak piercing usana piercing ili kao dobro. Zato što su vas čeka za pratiti najtoplijeg modni trend i dobiti da je cool orbitalne piercing učiniti uskoro.

No comments:

Post a Comment