Saturday 24 March 2012

Novac za biljnu Care

Južna Afrika je poznato da se rodno mjesto novca postrojenja, koji je također poznat kao Crassula ovata, znanstveno. Biljka pripada sočne vrsta biljaka i medvjeda mali cvjetovi koji mogu biti ružičaste ili bijele boje. Biljka je karakterizira gusto granje i lišće koje istaknut su zaobljeni s glatku teksturu i izgled mesnat. Listovi rastu u paru suprotstavljene zajedno s granama. Obično, lišće se vijoriti u bogatoj žad zelene, međutim, previše izlaganja suncu može izazvati ih da razviju crvena boja na rubovima. Maloljetni stabljika raste s iste boje i teksture kao da je od lišća, dok su zrele i postanu smeđi i drvenaste. Novac biljka je poznato da se među najpopularnije zatvoreni tropska kuća biljnih vrsta širom svijeta. Većina ljudi vole postrojenja za kontejner u vrtu i bonsai ili rock vrtove. Ovdje su upute što trebate znati za novac biljka skrb.
Novac za biljnu Care Upute
Tip zemljišta, dobro drenirano tlo vrsta se smatra idealnim za njegu novac biljka. Važna točka da bi znanje, da je tlo mora nedostatak tresetnica ili druge čestice. Razlog zbog toga je da takva stvar zadrži velike količine vlage. Uglavnom, biljka raste u preferira stjenovita hillsides i sušno tlo. Dakle, dok se kultiviraju ova biljka, različiti tla miješa se primjenjuju kako bi se nude prirodno stanje, što je više moguće.
Zalijevanje; biljka novac ne zahtijevaju visoke razine navodnjavanja. Dakle, mora se osigurati da tlo treba biti potpuno suha prije nego što voda ponovo. Ako primijetite ostavlja požutio i padala off, onda je najvjerojatnije da ste zalijevanje biljka previše. Opet, vi svibanj također pretpostavimo da je Vaš novac biljka ne prima dovoljno vode kad debeo gužvanje lišće.
Sunčeva svjetlost, novac biljka ne imaju sposobnost da prežive ekstremne topline ili izravnog sunčevog svjetla, stoga je idealna biljka za zatvoreni u vrtu. Biljka je uvjetovan rasti u punom suncu na svjetlo hlad. Simptomi previše izlaganja suncu može doći sprženo lišće, lišće i truli gubitak proizlazi. Izloženost temperaturi ispod 38 F može biti pogubno za biljku. Za biljka novac stablo briga, to je također poželjno da ne bi biljka van kada je temperatura varira uvelike s onim zatvoreni. Inače, biljka može ići u stanju šoka.
Adekvatna gnojenje, a gnojiva će se koristiti za njegu novac biljka treba biti dobro izbalansiran tekući jedan. To mora biti hranjen na biljke sa svakim drugim zalijevanje. Nakon uputama proizvođača je ono što treba slijediti za primjenu ispravne doze. Biljka ne mora biti oplođena tijekom zimskih mjeseci u godini.
Cvatnje, Održavanje postrojenja iz navodnjavanja u vrijeme smrzavanja i dopuštajući da izdrži hladnim noćima, pomaže u poticanju cvatu. Kada se ovaj tretman za nekoliko tjedana slijedi redovnim zalijevanje, to će rezultirati cvjeta oko najkraćem dana u godini.
Rezidbe, dolazi na još jedan važan faktor u novcu biljka skrb, u vrijeme prije početka vegetacije, u proljeće kada je novac biljka može biti pruned. Proces pomaže prtljažnik rasti u veličini tako da se može podržati težinu svoje lišće. Rezidba također čini način za zdrav rast korijena.
Suprotstavljanje štetočina; štetnika kao što su mealybugs lako može dovesti na deformacije biljke. Za sprečavanje zaraze, jednostavno umočiti pamuk obrisak in trljanje alkohol i primijeniti na pogođenim dijelovima biljke. To je dobra ideja da ponovite ovaj postupak gotovo svakodnevno, dok se svi bugovi su eliminirani, pa mladunci (ako postoji).
Nadam se da iznad novac biljka briga savjete će doći u ruci kada se odlučite donijeti biljka kuće i traže osnovne upute da se brine za to. Srecno.

No comments:

Post a Comment