Monday 5 March 2012

Dreadlock frizura

Dreadlock frizura ne slijede mnogi muškarci i žene. Ipak, to je uvijek bio hit. Ovaj način oblikujete kosu odmah mogu zgrabiti tuđe pažnje i interesa. To čini li postati središte atrakcija u svakom javnom okupljanju. Postoji nekoliko drugih pogodnosti dreadlock frizura za muškarce i žene. It štedi dragocjene minute koje inače potrošiti na češljanje i styling kose su gotovo svakodnevica. Možda, to je razlog zašto mnogi muškarci i žene su počeli prikupljanje informacija o dreadlocks s Interneta i drugih izvora informacija. Nastavite čitati kako bi saznali o dreadlock frizura za crne muškarce i žene.
Kako da biste dobili Dreadlocks?
Backcombing: Backcombing metoda radi dreadlock frizura je značilo za kosu koje je duže od 3 inča. To vam daje stalni dreadlocks, i tako biste trebali probati samo kada želite imati dreads za dugo vremena. Ovdje su osnovne upute o dreadlocks, kako započeti backcombing metodom. Podijelite kosu na nekoliko kvadratnih sekcija. Debljina svaki dio kose trebala bi biti između 1-2 cm. To će vam dati krug dreads. Sigurno svaka vlas odjeljak sa gumenim bendova. Uzmi jednog dijela kose i stavite ga između prstiju.
Koristite češalj i strah backcomb na tom dijelu kose. Vi ste trebali početi od skalp s udaljenosti ne više od jednog inča. Držite backcombing da se određeni dio hair. Naći ćete da je kosa omot se u korijenu. Nastaviti češljanja unatrag. Pokušajte napraviti užas kao čvrsto kao što je moguće za vas. Kada dođete do tjemena, osigurati novoformirane dreadlock uz pomoć gumicu. Ako želite bolje osigurati dreadlock, možete primijeniti strepiti voska na njega. Izvođenje dao upute o svaki dio kose. Sve dreadlocks potrebu zreo za vremensko razdoblje od 3-4 mjeseci. Oni će zadržati zatezanje i zaglađivanje ukorak s vremenom.
Uvijanje: The uvijanje metoda radi dreadlock frizura je pogodan za vas ako je vaša kosa duljina između dva i 9 inča. Podijelite kosu u male dijelove kao što je opisano u prvom metodom počevši dreadlocks. Uzmi dio kose na prednjem i to podijeljeni u dvije niti jednake širine. Twist ove dvije hair niti preko svake druge. Koristite vosak strah da se držite pletiva se formira u položaju. Izvršite korake odvojeno za svaka vlas odjeljak jedan po jedan. Alternativno, možete uzeti jedan dio kose i uvaljati ga u tvoj dlan. Vas opet bi trebao primijeniti malu količinu strah vosak za svaki dio kose kako bi se osiguralo dreadlocks na mjestu.
Četka Trljanje: U slučaju da vam je kosa kraća od 2 cm u dužinu, trebali biste koristiti kist trljanje metoda dobivanja kratke frizure dreadlock na grivu. Ti bi uživati ​​dodano korist događaj jednostavno i relativno malom vremenskom razdoblju. Podijelite kosu na dijelove na način sličan kao da je opisano u backcombing način pokretanja dreadlocks. Uzmite jedan dio kose i uviti je bilo smjeru kazaljke na satu ili satu. Držite uvijanje dok se ne dobiva u obliku dreadlocks. Nanesite potrebnu količinu straha voska. Ovo bolje će osigurati pletiva kose. Učinite to odvojeno za svaki i svaku dlaku sekciji.
Kako održavati Dreadlocks?, Često ćete naći graditi prozore u vašem dreadlocks. Oni su pogodni za rast mikroorganizama. To može dovesti do infekcije na svoj skalp. Dreadlocks djeluju poput spužve i upijaju kemikalija. Zbog svih tih razloga, dreadlocks je teško održavati. Oni su dobili prljav, smrdljiv i suha s vremenom. Srećom, postoje različite načine na koje možete održavati dreadlocks. Nema sumnje da dreadlock frizura je teško održavati. Ali vi svibanj učiniti slijedeći pravi način kako zadržati dreadlocks.
Vi trebate da stavite u malo njege, strpljenje i vrijeme. Idealan izbor kako bi se spriječilo mikrobne infekcije na kožu je da se sterilizirati s antiseptički agent na redovnoj osnovi. Operite dreadlocks jednom ili dva puta tjedno s bez taloga šampon. Perite ih i češće ako znoj oslanja na vaše vlasište. Alternativa šampon je mješavina jabukovača i vode u omjeru 01:03. Twist dreadlocks when vaša kosa je mokra odmah nakon uzimanja tuš. Time se osigurava duži vijek trajanja dreadlocks.
Masirajte vlasište s maslinovim ili kokosovo ulje dva puta dnevno. To će održavati pravilnu cirkulaciju krvi i stimuliraju žlijezde lojnice za oslobađanje prirodnih ulja u kožu. Voditelj masaža je potrebno kako bi se spriječilo sušenje i razbijanje off dreadlocks. Ako masaža redovito, nećete morati koristiti hair uređaja i drugih proizvoda za njegu kose na dreadlocks. Međutim, vaš dreadlocks izgledati neposlušnu i krhki, primijeniti duboku uređaj na njima bi se spriječilo njihovo pucanje. Isperite kosu lijepo. Čak i mala količina kemijskih ostavio između kose niti će privući prljavštine, prašine i drugih kemikalija. To će degradirati kvalitetu vaše kose, i dreadlocks s vremenom.
To će biti pametno koristiti uređaj samo na dreadlocks, a ne na kožu. Da bi se na sigurnoj strani, koristite proizvode za njegu kose posebno formuliran za dreadlocks. Provjerite tkanina na kojoj spavate. Pamuk ili flanel uzrokovati dreadlocks povući protiv njih, i tako može oštetiti vaše kose s vremenom. Tkanine koje se smatra da će biti najbolji za održavanje dreadlocks su svile i satena. Ako morate koristiti listova pamuk krevet, zamotati dreadlocks svilenim šalom dok spava. Postoje dreadlocks glavu oblozi dostupni na tržištu. Dobiti dobar kvalitet, a to koriste kad god je potrebno.
To je sve na dreadlock frizura za žene i muškarce. Sada, znate kako rastu dreadlocks u kosi i kako se držati ih očistiti, hidratizirana i zdrava za dugo. Da li dati ovaj divan frizura tvrdnju izveo je udarac i eksperiment sa svojim izgledati uživati ​​u životu na hladnom i super-moderan način.

No comments:

Post a Comment