Friday 30 March 2012

Slatka Ljeto Izreke

Osobno, ljeto je moje omiljeno godišnje doba! Za razliku od bilo koje druge sezone, ljeto vam daje potpunu slobodu. Sloboda odijevanja, prehrane i budalast okolo! Vi ne morate se ograničiti na određene haljine ili hrane sa strahom od pada bolestan. To je također jedna sezona za opuštanje, a ljetni ugođaj sam pun optimizma. Siguran sam da mora postojati mnogo poput mene koji su bubbling s oduševljenjem u ljeto bez specifičnih razloga, to je čaroliju ljeta! Sljedeći je zbirka slatka ljeta citati i izreke, koje će donijeti svijetao osmijeh na lice!
Slatka Izreke o Summer
Ovo su neki od najpoznatijih citati o ljeto.
U svakom djevojke života, tu je dječak ona više nikada nećete zaboraviti i ljetni gdje je sve počelo. - Anonymous.
What strašno vruće vrijeme imamo! To me drži u stalnom stanju neelegantnost. - Jane Austen.
Suze su ljeta tuševi na dušu. - Alfred Austin.
Život bez ljubavi je kao godina bez ljeta. - Švedski poslovica.
Ah, ljeto, ono što imate moć da nas pate i like it .- Russel Baker.
Plaža pješčana, savršena tans. Dan šetnje, noćni razgovori. Besane noći, jastuk borbe. I trošenje svaki dan s onima koji su najvažniji. - Anonymous.
Kad sam bio malo dijete, naravno, bio sam cijelo ljeto smeđa. To je zato što sam bio slobodan kao ptica-ništa učiniti, ali ulov bugova cijeli dan. - Roy Blount Jr.
Ljeto je ispunjena kršenja pravila, stoji pored, ignorirajući glavu, i nakon vaše srce. - Anonymous.
Ostalo nije nerada i laž ponekad na travi ispod stabla na ljetni dan, slušajući šum vode, ili promatranje oblaka plutaju po nebu, nipošto nije gubljenje vremena. - John Lubbock.
Budući da je dijete kod kuće samo u ljeto je visokog rizika okupacije. Ako poziv svoje majke na poslu trinaest puta na sat, ona može vas povrijediti. - Erma Bombeck.
Bez daha, mi bacili nas na vjetrovitom brdu, smijali na suncu, i poljubio lijepu travu. - Rupert Brooke.
Netko je sjedio u hladu i danas, jer je netko posadio stablo davno. - Warren Buffett.
Neki više kratkih Slatka Ljeto Izreke
Ovdje su neke više slatka izreke o ljeto za vas.
The tans će izblijedjeti, ali sjećanja će vječno trajati. - Anonymous.
Sada pirjati trepti on cvjetne braes, I o'er kristal igra potočić. - Robert Burns.
Ljeto je ukusna. kiša je osvježavajuće, vjetar aparatić gore, snijeg je uzbudljivu, ne postoji takva stvar kao što je loše vrijeme, samo različite vrste lijepo vrijeme. - John Ruskin.
Sada je zima našeg nezadovoljstva Made slavna ljetna ovim sin Yorku, a sve oblaka koji spušteni na našu kuću u dubokom krilu oceana pokopan. - William Shakespeare.
Znam da ako miris bili vidljivi, kao i boja, ja bih vidjeti ljetni vrt u duginim oblacima. - Robert Bridges.
Ljeto je vrijeme kad se baca jedan je napetosti s jedne odjeću, kao i pravo vrsta dan draguljima balzam za pohaban duh. Nekoliko od tih dana i možete postati pijan u uvjerenju da je sve pravo sa svijetom. - Ada Louise Huxtable.
To prekrasne sezone. . . Ljeto Svih Svetih-! Ispunjen je zrak s sanjalački i čaroban svjetla, a krajolik Lay kao da je stvorena nova u svim svježina djetinjstva. - Henry Wadsworth Longfellow.
Proljeće donosi i jedan pamti jedan nevinosti. Ljeto prolazi, a netko ne sjeti svoje bogatstvo. Jesen donosi i jedan pamti svoje poštovanje. Zima prolazi, a netko ne sjeti jednog ustrajnost. - Yoko Ono.
O ti koji passest kroz naše doline u Tvojoj snazi, ivičnjak tvoje žestoke steeds, ublažiti topline koju plamenu iz svoje velike nosnice! Ti, O ljeto, često pitchest ovdje tvoje zlatno šator, a često ispod naših hrastova si spavao, a vidjesmo S radošću tvoj rumen udova i cvjetanje kose. - William Blake.
Bit će vječno zahvalan ljeta u srcu. - Celia Thaxte.
To su neke od kratkom slatka ljeto ljubav citati za vas. Siguran sam da je toplina ovih slatka ljeta citati moraju imati dosegla svoje srce. Pa što čekate? Izaći iz kuće i zagrljaju svijetle suncu dok traje!

No comments:

Post a Comment