Saturday 10 March 2012

Pravilno Mjesto Postavka za večeru

U doba u kojem takeouts i drive-in restorana nisu samo pitanje praktičnost, ali preferirani izbor, postoji vrlo malo prilika, gdje ćete morati pobrinuti da pravo mjesto za postavljanje stolova večeru slijedi. S ljudima sve više opredjeljuju za buffeti, umjesto da sjedite večere dok bacanje stranka, bilo zbog raznovrstan širenje kuhinja koje oni mogu ponuditi, ili zbog ogromnih popis gostiju da imaju, potreba za pravilno postavljanje stola je ograničena na svečane večere sa samo nekoliko gosti ili obiteljske večere gdje želite postavku da se više konvencionalne i uljudan. Ali ako trebate urediti formalni party uz večeru poslužuju u tečajeve, onda ćete morati naučiti pravilan način postaviti stol. Ovaj članak će vam pomoći svladati odgovarajuće mjesto postavku za svečane večere, tako da nemate nikakvih problema kao domaćin stranke.
Svečana večera Mjesto Postavke
Kada govorimo o pravilnom postavljanju stola za svečane večere, mi smo se odnosi na način na koji pribor za jelo ili jelo je postavljen na stol. Prema tablici postavljanje etiketa, postoji određeni red u kojem pribor za jelo treba biti uređen na stolu. Razmještaj ili način silverware je uređen za jednu zalogajnica zove se mjesto postavljanja. Pravilno mjesto postavke za večeru varira dosta tijekom povijesti, a također se razlikuje ovisno o nečije kulturne pozadine.
Za svečanu večeru, uvijek bi trebao biti dekorativni sredinu u sredini tablice. Probajte napraviti ovu sredinu zanimljivi kao moguće jer u slučaju da se služi večera na ljude koji nisu upoznati jedni s drugima je to uvijek može poslužiti kao razgovor starter. Također budite sigurni da su vaše goste sjedi na takav način da se miješaju koliko god je moguće i napraviti razgovor s osobama koje nisu upoznati s. Ovo će osigurati da se nitko ne osjeća izostavljeno. Nakon što ste napravili pravi raspored sjedenja za stolom, morat ćete pomak fokus na odgovarajućem mjestu postavku za večeru. U ovom članku, mi ćemo u obzir da silverware i pribor za jelo u sljedećem popisu će se na jednom mjestu postavljanje. , Voda pehar, pehar za crno vino, bijelo vino pehar, kruh i maslac ploče, maslac rasipač, velika žlica, čajna žličica, Večera nož, vilica za salatu, vilica večera, desert vilica, juhu, tanjur, Večera salveta, Sada kada ste svjesni keramike koja čini jedan pravo mjesto postavka za stolom, neka nas naučiti kako postaviti stol. ; Svako mjesto na stolu je postavljena u dva reda. Kruh i maslac ploča postavljena je na gornjem lijevom kutu s maslacem rasipač položene vodoravno na vrhu ploče. Ploča je postavljena na oko 11:00 ako je tanjur bio je lice sata. ; Dalje dolazi pehara koji se nalaze u istom retku kao kruh i maslac ploču, ali na jedan, opet s večere ploče kao lice sata. Stavite pehara u cilju smanjenja veličine s lijeva na desno. To znači da voda pehar će biti na prvom mjestu, crno vino pehar sljedeći i bijelo vino pehar zadnji. , Ako je tanjur je središte mjesta postavku, a zatim paralelno s njom na lijevoj strani je pravo mjesto za večeru postavljanje salveta. Na desno od salveta, morat ćete staviti tri vilice, počevši od salata tanjura, a zatim večera tanjura i na kraju desert tanjura. , A juhu se stavlja na tanjur. ; Paralelno s ovu postavku, na pravo na tanjur, možete staviti preostalih srebrni, počevši s lijeva na desno, s večerom nož, žlica i žlica juhe. ; Etiquette zahtijeva da slijedite ta pravila za pravilno postavljanje mjesto za večeru u slučaju da su domaćin za formalnu sjesti večeri. Prije nego što je navedeno u tablici, osigurati da sve vaše kuhinje pribor za jelo setovi pravilno su polirani i da je vaš posuđe se obračunava za. Većina gostiju na zabavi ne očekuju formalnu dvorsku večeru, a ja sam siguran da napor kao i na dijelu ćemo ih svakako impresionirati.

No comments:

Post a Comment