Friday 23 March 2012

Jastuk Cut Prsteni Diamond angažman

Kada mislite da je prstenovi, prva riječ koja vam padne na pamet je 'dijamanti'. Da, dijamantni prstenovi su jedan od svoje vrste. Bilo da je svaku prigodu, predstavljajući je nekome posebna ili kupujete jedan za sebe, dijamantni prstenovi su uvijek glavni prioritet. Pogotovo ako ste u kupovinu za jednu za svoj angažman, onda morate provjeriti one s jastukom rez dijamanti. Jastuk rezati dijamant angažman prstenovi su veliki hit i fave gotovo svatko.
Što su Jastuk cut dijamanti?
Postoje razne dijamant reže i oblikuje. Oblici se zna da prepoznaju karakteristike i kvalitet dijamanata. Različitih oblika su okrugle, smaragd, ovalni, markiza, Asscher, blistava, biser, srce, jastuk i princeza cut dijamanti. Jastuk je jedinstveni oblik koji je vrlo popularan, jer više od jednog stoljeća. Jastuk cut dijamanti su također poznat kao "jastuk-cut 'dijamanti. Zaobljeni kutovi i veći da su ti aspekti imaju, označite dijamant jasnoće. Možete dobiti te u trgu pravokutnik oblika. Branje pravo dijamant znajući dužine i širine omjer je bitno. Uglavnom ovaj omjer će odrediti obrise dijamanta kada se gleda s vrha. Za pravokutne prstenovi jastuk rez, ići za omjere veće od 1,15, a za kvadrat dijamanata, odlučiti za odnose između 1,0 do 1,05. Sada kada znam dobro o tih dijamanata Let's znati više o najboljem jastuk rezati dijamant angažman prsten.
Odabir Jastuk Cut dijamant angažman prsten
Pitate se kako kupiti dijamant angažman prsten! Ako ste sada odabirom jastuk prstenje izrezati angažman, onda postoji nekoliko stvari koje treba razmotriti. These natečen izgleda prstenovi su sigurni da se svidio vaš partner, ali provjeru detalja je vrlo bitan. Provjerite da li ste odabrati prsten s većim faceta. Uglavnom je veći kameni dragulj, veći faceta, svjetlije će to izgledati od ostalih. The prongs također treba biti izabrani s pravom. Prongs su u osnovi one tanke linije produžiti iz benda koji držite dijamant na svoje mjesto. Provjerite je li su to drži dijamant ispravno i dijamant se ne kreće. Također, pobrinite se da odaberete vrlo jasan dijamant u boji.
Odabir pravo bend je još jedna stvar koja treba biti učinjeno ispravno, a što kupite jastuk prstenovi izrezati angažman. Bendovi su dostupni u nekoliko metala. Jastuk rez dijamanti izgledaju super sa platinu, zlato ili srebro bendova. Izbor varira ovisno o proračunu i voli svakog pojedinca. Ako znate dobro što vaš partner voli nositi, a zatim cijeli izbor ovog dijamantni nakit je vrijedno pogledati. Iako platine je puno skuplji i srebro dolazi manji, tradicionalna zlato je popularan izbor za mnoge.
Starinski jastuk smanjiti angažman prstenovi su fave među mnogim ženama. Ove izgledaju slično ovalni cut dijamanti, princeza cut dijamanti, i smaragdno rez dijamanti. To je bio imenovan kao svijeće dijamant ili jastuk izrezati u starih dana kao oblik nalikuje debeo jastuk. Vintage jastuk smanjiti angažman prsten izgledati drugačije od ostalih stilova. These jastuk smanjiti angažman prsten s bočnim kamenjem su jako slatka gleda i dolaze u nekoliko stilova. Obično veliki kamen u sredini okružen je brojnim malim kamenja sa svih strana. The utrti jastuk rezati dijamant angažman prstenovi izgledati pjenušava bliskom klaster malih dijamanata. Cluster čini vrlo sunčan i elegantna izgleda komad. Ako želite pravu kombinaciju jednostavnosti i ljepote, pasijans jastuk rezati dijamant angažman prstenovi su najbolje one da se odluče za.
Sa tako mnogo opcija na raspolaganju u jastuk rezati dijamant angažman prsten, siguran sam da ćete uzeti u obzir kupovina jedan. Dakle, odabrati pravi komad i napraviti taj poseban dan u životu još posebnijim s ovim lijepim prsten.

No comments:

Post a Comment