Wednesday 21 March 2012

Svakodnevne Šminka Savjeti

Iako se pomoću make up na dnevnoj bazi ne smatra dobrim za zdravlje kože, s obzirom na činjenicu da većina kozmetike sadrži ovih dana nekoliko jakih kemijskih ili drugih, ali ako je šminka se primjenjuje minimalno i kozmetike su pažljivo odabrani, njegova štetni učinci na kožu može svesti na minimum u velikoj mjeri. Ovdje su neke korisne savjete za svakodnevnu šminku žene, koje će im pomoći da zadrži dobar izgled tijekom cijelog dana, bez bilo kakve negativne posljedice na koži. Pročitajte više o svakodnevnim šminka ideje.
Jednostavno Svakodnevne Šminka Savjeti
Odaberite Kozmetika Pažljivo, kada se natječete make up na vašoj koži svakodnevnu, pobrinite se da koristite samo kozmetički proizvodi dobre kvalitete. Uvijek ići u za brandove koji imaju ime u ljepoti tržištu. Također, pri kupnji ili korištenjem kozmetike, vidjeti kako bi to da su unutar datuma isteka. U idealnom slučaju, ruža za usne i zaklada ne bi trebao biti korišten za više od godinu dana. Prah i sjenila može trajati dvije godine i biti vrlo oprezni o maskara kao što ne treba koristiti za više od četiri mjeseca, nakon otvaranja boce.
Još jedna od svakodnevnog makeup savjete je da ide u za kozmetiku koja se temelje prah, a od onih koji su tekući temelji. Prašak se temelji šminka sadrži manje kemikalija i konzervansa u odnosu na tekućinu na temelju šminka. Iako odabirom olovka eyeliners ili obrva olovke, idi za one koji su temelje vosak jer oni mogu lako ukloniti samo vodom.
Držite prirodni izgled, za svakodnevnu šminku, koristite zemljani tonovi, a ne tamne boje šminke. Počnite s primjenom temelj na čelo, obrazi i brada, a zatim ga pomiješati koristeći svoje ruke. Zatim, primjenjuju se temelje na jawline i područje vrata previše, tako da nema razlike u boji na vrat i lice. Ako imate određena problematična područja na licu, kao što su mrlje ili unakaziti ili tamne krugove ispod očiju, pokriti ih sa tekućinom jatak. Na kraju, prašinu lice s nekim loose powder postaviti u temelj i korektor. Pročitajte više o prirodnog izgleda šminka.
Za obavljanje šminke oko očiju, počnite sa primjenom sjenilo na cijeli kapak. Za dan šminka, lakši sjenilo nijanse treba koristiti. Nakon što je sjenilo je primijenjena, koristite smeđu olovku za oči i linije vaše gornje trepavice s njom. Dalje, s trepavica vikler, kovrčati vaše trepavice i slijedite gore sa tanki sloj maskare na obje gornje i donje trepavice. Pročitajte više na jednostavan šminke oko očiju.
Označite jagodicama i dati prirodni zdravi sjaj na vašem licu, koristite blusher. Da biste ga primijeniti ispravno, pogledajte u ogledalo i dati veliki osmijeh. U dijelu obraza da viri ispod očiju, također poznato kao zjenicu obraza, je mjesto gdje se rumenilo treba primijeniti, a zatim pomiješan prema kose. Osim na obrazima, rumenilo treba primijeniti na čelo, sljepoočnice i brada. Jedan od najvažnijih svakodnevnog makeup savjete je koristiti svijetle boje blusher kao što su svjetlo ružičaste, da bi izgledati prirodno i mekom. Pročitajte više na prirodni makeup savjete.
Prije nego što usna šminka, uzmite vlažnu krpu i izbrisati vaše usne s njim da im daju glađe izgled. Započnite usne sastav s sluznice usne sa usana liner, koji bi trebao biti jedne nijanse tamnije od vaše ruž boje. Zatim, nanesite ruž za usne, počevši od središta usne, a zatim miješanje prema uglovima, dati iluziju durenje. Uzmi papirnatu maramicu i izbrisat ruž za usne, a zatim ga primijeniti. To čini usna šminka traje cijeli dan. Pročitajte više na usni makeup savjete.
Izvadite Šminka treba; Kod primjene šminka na dnevnoj osnovi, važno je da ste ga ukloniti temeljito prije spavanja noću. Za to možete koristiti za uklanjanje šminke. Dobra alternativa za makeup Maknuti je baby ulje, što je jednako dobar u uzimajući šminka s vaše kože i gotovo je kemijski besplatno. Pročitajte više na najbolji sastav maknuti.
Nadam se da gore navedenih svakodnevni makeup savjete će vam pomoći kada je krenuo u kupnju kozmetike za svakodnevnu nositi, ili kada se primjenjuju vaš make up svako jutro. Uz šminka, briga za kožu je bitno previše, da bi dobili savršen izgled. Dakle, stvaranje rutinu za čišćenje, toniranje i vlaži kožu svakodnevno, kao i primjenom krema za sunčanje prije nanošenja šminke, koja je u cjelini potrebno da biste dobili svi dana trajan sjaj na vašem licu.

No comments:

Post a Comment