Sunday 6 November 2011

Zimzeleno grmlje i živica

Zimzelene grmova i živice smatraju važnim sa stanovišta landscaping. Oni su također koriste kao topiary biljke jer se mogu striženih usko. Većina tih grmova se koriste za privatnost i kao travnjak u vrtu. Međutim, nekoliko vrsta šarolika, zahvaljujući svojim šarenim cvijeća i lišća također se sadi kako bi se poboljšala ljepotu posebno mjesto. Neka nam se pogled na raznim zimzelen grm vrsta u paragrafima koji slijede. Pročitajte više o grmova za privatnost.
Evergreen grmlja Identifikacija
These grmova i grmlja, kao što ime sugerira, ostaju zelene tijekom cijele godine. Visina zimzelen grm kreće između 5 do 6 m. Zimzelene grmova izgubiti neke od svojih listova svake godine. Ove biljke dobro rastu u sunčanoj mjestima a posebno treba veliku količinu sunčeve svjetlosti tijekom cvatnje sezone. Jedan od značajki koje pomažu u identifikaciji zimzelenim grmljem je njihova širu bazu.
Lako rasti zimzeleno grmlje živica
Opis malo zimzeleno grmlje nalazi se u paragrafima koji slijede. Ovo su neke od najčešće uzgaja zimzeleno grmlje i živice koji se koriste u vrtovima.
Zajednički šimšir; Zajednička šimšir ili europskoj šimšir poznat po botanički naziv, Buxus sempervirens. Native na jugozapad Aziji, sjeverozapadnoj Africi i jugozapadnoj Europi, šimšir uglavnom se koristi kao topiary biljka. Ova biljka hedge možemo podnijeti zatvoriti šišanje. Može doseći visinu od 15 metara, međutim, općenito pruned a mnogo manje veličine. Listovi su šimšir mirisne, ovalnog oblika i imaju mat zelene boje.
Euonymus, a to zimzeleni grm koji može narasti do 15 metara i buja u sjeni drugih velikih stabala. Euonymus je porijeklom iz Koreje, Japan i Kinu. Rod Euonymus ima mnogo različite vrste, od kojih Euonymus japonicus je popularna hedge biljka, posebno u Sjevernoj Americi i Europi. The voštan zeleno lišće Euonymus su 03/01 cm u dužinu i grmlja proizvodi bijelog cvijeća. Zahvaljujući svojoj suša tolerantni prirode, biljaka može preživjeti u uvjetima slabog vodene vrtove.
Američki Arborvitae, to je jedan od najčešće korištene živica biljke koja raste 40 metara visok. Jedan zreo američki Arborvitae može imati prostor od 15-20 metara. Izrada gustom lišće je specijalitet ovih postrojenja. Američki Arborvitae postiže jedan piramidalni oblik i poželjna je mala stvorenja poput vjeverice i ptice. Valja orezati ovu biljku u pravo vrijeme ili drugo što raste izvan kontrole, nakon čega mijenjanje veličine postaje teško.
Oregon grožđe, Lišće Oregon Grožđe imaju bliske sličnosti s onim Holly. Ova suša tolerantni zimzelen grm proizvodi purpurne boje bobica. Native do zapadne obale Sjeverne Amerike, Oregon Grožđe raste na visinu od 30-10 metara. To je jedan od rijetkih biljaka koje mogu rasti u sjeni borovih stabala.
Šarolik zimzeleno grmlje
Raznolikom grmova su poznati za proizvodnju boja lišća u rasponu od bijele, krem ​​u žuto. Neka nam se pogled na raznobojnim zimzeleno grmlje i živice.
Aucuba, a aucuba može narasti 70-10 metara širok, dok se njegova visina kreće između 30-10 metara. Lišće aucuba su svijetle i sjajne i oni nose žute i zelene boje.
Mop čempres, PoP Čempres raste 3-4 širine i visine dosegnut iznosi 4-5 metara. To je jedan od najboljih biljaka za raste u vrtovima.
Liriope; To je zimzelena grmolika koristi kao pokrovnost. Budući da je liriope širi uz pomoć trkačima, također poznat pod imenom 'puzanje lilyturf'. Pročitajte više na:; brzorastućeg grmlja; brzorastućih Hedges; raznolikom biljke uz malo zimzeleno grmlje i živica su opisani u članku gore. Postoji mnogo koristi od ovih biljaka, međutim, opisima gore navedene, sadrže samo neke od njih.

No comments:

Post a Comment