Saturday 19 November 2011

Klikom na zvuk kada Početna Car

Automobil može učiniti neke čudne zvukove svaki put je nešto krivo u unutrašnjost. Jedan takav zvuk je brz klikom buke prilikom pokretanja vozila, što je obično slijedi motor se ne može pokrenuti. Stručni mehanika tako koriste za dijagnosticiranje problema s automobilom, da oni mogu pronaći kvar samo slušajući automobila. Iako ušima ne može biti podešen za dijagnozu vašeg automobila maladies, kao stručnjak mehanika, uz malu pomoć možete saznati previše. Od škljocanja buke kada pokušavate pokrenuti automobil slijedi motor ide mrtvih i auto ne počinju je vrlo čest problem. U ovom članku ću predstaviti uzroci iza klikom zvuka prilikom pokretanja vozila.
Osnove paljenja automobila, prije nego što smo doći do uzroka iza klikom zvuka prilikom pokretanja automobila, kratki uvod u način paljenja automobila radovi će biti korisna. To će vam pomoći shvatiti gdje se mogu pogledati kada se suoče automobila počinju problemi.
Za automobil na početak, motor treba koljenast gore od pokretača motora. Snaga se isporučuje na pokretač kroz akumulatora povezan s starter krug. Pravo mješavinu goriva i zraka mora biti isporučen na motor, na pravom kompresije provodi od klip, zajedno s jakim iskra, koja počinje izgaranje goriva. Najvažniji vitalni link je rad pokretača motornih vozila, bez kojih je nemoguće pokrenuti.
Klikom buke kada Početna Auto - uzroci, grintav, screeching, clanking, brušenje, crunching, squealing and klikom, samo su neki od zvukova koje je automobile koji su u potrebi popraviti! To su signali iz automobila koji aludiraju na hitnu potrebu za popravak automobila u najkraćem mogućem roku. Pusti nas da vidi što bi mogao biti razlozi klikom zvuka prilikom pokretanja vozila.
Starter motora problemima Neposredni problem koji može uzrokovati klikom zvuk s auto ne starta, starter je mrtav motor. Ili motor je oborio ili nije u mogućnosti da biste dobili u akciju, zbog nedostatka odgovarajuće napona ili neispravan pokreće mehanizam. Rješenje je da bi ga provjeriti i popraviti što je prije moguće.
Akumulatora Terminal korozije; Klikom na zvuk pokretanja motora i nesposobnost za početak može se pripisati neadekvatno snage koji se isporučuju na automobilu starter motora, zbog akumulatora terminala korozije. Otvorite poklopca automobila i provjerite akumulatora. Ako vidite, plave, zelene naslage na terminalima, zatim da je točno problem koji je uzrok 'ne starter situaciju. Nabavite terminal čistiti kako bi se vratiti pravilan napajanja iz akumulatora.
Dead akumulatora, a glavni razlog za klikanje zvuka prilikom pokretanja automobila nakon čega slijedi "bez početka" situacija je mrtav akumulatora. Postoje mnogi razlozi za baterije ide mrtav. Jedan od njih je niska fluida u baterije, a druga je neuspjeh alternator dovodi do mrtav akumulatora. Trebate provjeriti za oboje. Naoružajte se s voltmetar i provjeriti izlazni napon baterije. Također provjerite funkcioniranje alternator. Pokušajte skok pokrenuli automobil i dobiti da se kreće do servisera.
Problemi solenoidni, drugi problem koji može dovesti do 'no start' situacija je problem s elektromagnetski that prebacuje na starter motora. Ako je neispravan, a zatim samo bi ga zamijeniti.
Pročitajte više na:; Car zvukove i što oni znače, grintav buke pri ubrzanju, grintav Buka pri skretanju volan, stražnji diferencijal buke; Uzdanica ovaj kratak pregled mogućih razloga iza klikom zvuka prilikom pokretanja automobila bio koristan. Redovito akumulatora održavanje i provjera alternatora, kao i sustav paljenja automobila sustava, jednom godišnje, će osigurati da se lice bez automobila počinju problemi.

No comments:

Post a Comment