Wednesday 30 November 2011

Slikarstvo Više Wallpaper

Uklanjanje pozadine bez oštećenja zida jedan je od zadataka teško postići. Također, proces je malo zamorno i zahtijeva puno strpljenja. Tu bi mogao biti puno slojeva na wallpapers zalijepljen na zid. Neobojenu zid čini još teže ukloniti pozadine, bez nanošenja bilo kakve štete. Proces slikanja over pozadina prateći je objašnjeno u paragrafima koji slijede. Savjeti za bojenje over wallpaper iznesene u članku, trebali bi pomoći u obavljanju slici djelatnosti u glatku način.
Slikarstvo Više Wallpaper
Aktivnost slikarstva preko wallpapera je izvedivo i uštedu vremena. Bolje je premazati pozadina umjesto da ide kroz težak postupak ukidanja ih off. Za više slika pozadinu, no, jedan će morati napraviti neke pripreme. Dopustite nam da shvatimo kako da slikam preko pozadine kroz točke navedene u nastavku. ; Zaštitnu traku treba koristiti za pokrivanje strop, ona sprečava boje od širenja izvan željenog područja / granice. ; Slobodni radu je najprije treba ukloniti. Loose rubovi mogu biti zalijepljen natrag na zid s šav ljepilom. Prajmera treba se koristiti za boje se držati pravilno wallpapers. ; Šavovi moraju biti primijenjena sa drywall blato. Zaglađivanje suhe površine stijenki zatim primjenom početnica na njemu, trebao biti sljedeći korak. ; Brtvljenje treba biti učinjeno uz trim, baseboard i strop. , Slikarstvo rada, a trud stavili u pripremi površine za slikanje, ne bi trebao biti pokvaren upotrebom jeftinim / niske kvalitete boje. Perivi stan boje bi trebao biti prednost pred glossier one. Potonje prikazuje nesavršenstvo prisutno u površinu su oslikane. Jedan bi trebao početi slikanje na rubovima. Duga i horizontalni potezi treba koristiti. Preporuča se primijeniti dva sloja boje.
Vinyl Wallpaper Slikarstvo, proces slikanja over vinil pozadina zahtijeva mijenjajući svoju površinu odnosno priprema za boje vezati dobro. Vinil površina treba oprati s degreaser. Aktivnost treba biti slijeđen mimo čišćenje pamuka i ostavljajući suhe za 2 sata. Nakon što je površina suši u potpunosti, to bi trebalo biti postignuto u cilju razbiti napetost površine. Alati kao što su ravioli rezač može koristiti za bodovanje. One također mogu razmišljati o korištenju proizvoda kao što su 'Paper Tiger'. Brušenje površina je slijedeći korak u tom procesu.
Slikati preko tapete s tamnu nijansu, 2-3 sloja fitilj bi bilo potrebno. Fitilj koji će se koristiti treba biti svjetliji u hladu na stvarne boje se koriste. Prije nanošenja boje, premaz bi trebalo biti dopušteno da se suši 24 sata. Polu-sjaja ili stan perive boje bi trebalo primijeniti, po mogućnosti s kratkim riskirati valjak.
Slikarstvo over Teksturirani Tapete; Proces slikanja preko teksturom pozadina je mnogo lakše nego na glatku jedan. Teksturom pozadine skrivanje nabora vrlo lako i to je jedan od njihovih glavnih prednosti. To neće biti mnogo teško razumjeti kako slikati preko pozadinu, jednom osnovni pripreme su napravio.
Za slikanje over pozadinu u kupaonicama, treba se pobrinuti da višak vlage izbacuju van s ventilatorom. Također se treba držati oko na plijesan probleme u slučaju kupaonica wallpapers. Stripping pozadina ispraviti ovaj problem je poželjno Prije svakog slikarstvo aktivnosti. Ostale upute za slikarstvo over pozadine su isti, čak i za one koji se koriste u kupaonicama.
Informacije o tome kako premazati pozadinu i savjete o izradi radu lakše prikazani su u članku. Proces slikanja over wallpapera ako su provedene s pravim znanjem postaje jednostavan.

No comments:

Post a Comment