Tuesday 29 November 2011

Quartz Countertops za kuhinje

Countertop zauzima značajan dio u vašoj kuhinji. Dakle, to ne bi bilo pretjerivanja, ako se reći da je izgled vaših kuhinja u velikoj mjeri ovisi o vašoj countertop. Možda ste doživjeli da gosti često imaju tendenciju da se izlije u vašoj kuhinji, čak i ako možda postaviti pozivajući ambijent za njih u dnevnom boravku. Razlog tome je što ljudi često naći kuhinja vrlo opuštajuće i neformalno. U tom slučaju, vi definitivno ne želite isključiti svojim gostima prikazivanjem istrošeni countertop. Da bi se izbjegla takva neugodna situacija, to je potrebno da dobijete vrlo šik i izdržljiva countertop za svoju kuhinju. Nope, ne govorimo o jako dosadno granit countertops, koje su postale tako uobičajeno. Mi smo u stvari odnosi se na new age countertops, također poznat kao kvarcni countertops za kuhinje. Više o kuhinjom countertop ideje.
Što su kvarc Kniženje
Kvarc kuhinja countertops se sastoji od 93% kvarca, a 7% smola. Te često se naziva kao projektirana countertops jer su napredni inženjering tehnike primjenjuju za proizvodnju countertops kvarcni kuhinja. U tom procesu, prizemlje pulverized kvarc je pomiješana s vezivom smola. Dodatni bojanje pigmenti također mogu biti dodan kako bi se postigla željenu boju kvarca countertops. Najveća prednost kvarc countertops je da su iznimno teško. Zapravo, samo su tri ostale materijale pobijedio kvarc u tvrdoći i ove materijala su dijamant, safir i topaz. Veziva smole dati kvarcni željene čvrstoće i tekstura. Više o kvarca vs granite countertops.
Zašto da ide za Quartz Kniženje za kuhinje
Postoji nekoliko razloga zašto možda želite ići na kvarca countertop umjesto bilo koje druge countertop. Kamena ili granit countertops samo vam ponuditi ograničene mogućnosti u pogledu boje, teksture i dizajna. S druge strane, kvarcni kuhinja countertop opcije su jednostavno bezbroj. Više ne morate trpjeti that bolno glup sive ili crne boje koje pruža kamena countertop. S kvarcnim countertop možete odabrati bilo koju boju po vašem izboru, od netaknute bijele do podebljano narančastu to trešnja crvene boje. Što više, u sjeni koju odaberite iz kataloga u trgovini odgovara upravo dio koji stiže u vaš dom. Dakle, neugodne iznenađenja su izbjegavati u vrijeme isporuke, što je često slučaj s kamena countertop, zbog opsežne varijacije u nijansi od prirodnog kamena. Osim toga, ne morate ići za običan countertop kao što mogu odabrati iz obilja uzoraka dostupan u kvarcnog countertops. To uključuje mramor ili drugi prirodni kamen uzoraka.
Osim, kvarcni nudi vam dugotrajan izbor za countertop. To zahtijeva apsolutno nikakvo održavanje, a može držati na sija u godinama koje dolaze. Njegova tvrdoća izvanrednim čini gotovo ispočetka dokaz. Također, non porozne prirode ne dopušta nikakve curenje in i uzrokovati bojenje. Ovo svojstvo je vrlo korisno za kuhinje countertops koja su podložna neumjeren iznos od izlijevanja. Jer kako se ne porozne također ne moraju imati pečat ga, za razliku od granita countertops koje zahtijevaju česte brtvljenje. Kvarc također inhibira rast plijesni i plijesni, kao što je utvrđen sa antimikrobnim smjesa tijekom proizvodnog procesa. Više o brtvljenje granite countertops.
Troškovi kvarcni countertops za kuhinje je jedina stvar koja ide protiv njega. Obično, countertop kvarc svibanj cijene nigdje između USD četrdeset dva milijuna USD 66 po kvadratnom metru. Iako je, cijena svibanj činiti se malo na viši kraju, možda ima smisla ulagati u kvarcnim countertops s obzirom na dugoročne prednosti.
Quartz countertops u kuhinjama vam ponuditi vrijednost za novac. Dakle, možda i ići naprijed i dobiti jednu za svoju kuhinju.

No comments:

Post a Comment